Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrzed72

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Legutóbb beígértem a Convoy L6 XHP70 építésem így be is mutatnám. Az alap lámpa sem tartozik a gyengék közé a maga 3400-3800 lumenjével és XHP70 leddel, de már a gyári drivert is feljebb lehet tornázni 5-ről 7,4A-re egy darab ellenállás beforrasztásával amivel 4500-4700 lument…..
mrzed72 2018.02.27 15:52:50
@Zozz84: Igen, azt vettem, amit javasoltál: D4 UI V2 (E.switch)
Itt egy kicsit másképp működik az egész, mint az Emisar D4 lámpánál. Ha benyomom a végén lévő "főkapcsolót", akkor nagyon halványan (10-20mAh) világít a lámpa, gondolom ezzel jelzi, hogy benyomtam a kapcsolót. Ha pedig ugye nem nyomom be a tailcap kapcsolóját, hiába kattognék, nincs áram alatt a driver sem.
mrzed72 2018.03.02 08:43:37
@Zozz84:
Köszönöm a sok segítséget.
Meglett a hiba, leírom, hátha okulásul szolgál másoknak is:
Én voltam a balfék... balga módon nem számoltam a reflektor elektromos vezetőképességével. A led forrasztásait túl nagyra hagytam, ezáltal a visszaszerelt reflektor az első bekapcsoláskor rövidzárlatot okozott. Ez megsütötte a 7135-ös chip-et, ami ezáltal állandóan minimális áramot ad a led-nek, de mivel ez a csatorna nem működik, ezért nem látszik a villogás a battcheck és a setup funkcióknál. Rendeltem egy marék 7135-öst, ha megérkezik, kicserélem, addig is visszaszereltem a gyári driver-t.
Már egy ideje meg akartam írni ezt a tesztet, csak nem kellett két GEPRC Leopard leírás a blogra (Kimistáé  az első), viszont mivel többen kérdezték, hogy miért ezzel a géppel repülök, ezért íme itt a válasz. Valójában a Furibee Fuuton 200 egyfajta továbbéléséről van szó, sokkal szebb külcsínben,…..
Megvettem életem legdrágább, de valószínűleg utolsó RC töltőjét. Éppen ezért jön majd a tesztje, szóval a mai bejegyzést inkább csak gondolatébresztőnek szánom, illetve a valós élet tapasztalatait akarom veletek megosztani, mert az elmélet, meg a papíron számolgatás sokszor mást ad ki, mint amivel…..
Elég sok propeller balanszer állványt (egyengető/egyenlítő/szintező/egyenesítő? Egyik sem hangzik jól) megnéztem, mielőtt megvettem az Ocday termékét. Már 1000 FT-tól lehet találni igazi retteneteket, van olyan aminek huzamosabb nézése retinasérüléseket okoz, annyira gagyi. Az…..
Csak azért, hogy a lényeget kiemeljem és hogy ne kelljen sokat olvasgatni: limitált számú, jóárasított gépek, raktársöprés miatt. A Xiaomi drón például még nem volt soha ennyi, de a Makerfire sem emlékszem, hogy ilyen alacsonyan állt volna. Tessék csak tessék, vegyétek, vigyétek (volt DJI is…..
mrzed72 2016.12.30 16:53:18
@Kerekes László:
Sziasztok!
Ha ilyen értékes dolgot rendelsz, akkor mindenképpen kalkulálj a vámolással. Jobbára csak csúcsidőszakban, karácsony előtt, közben van rá esély, hogy átcsúszik a vámon. Ilyen értéknél már érdemes kifizetni azt a 10 dollár felárat a futárra, mert ebben a összegben benne van a vámáru ügyintézés díja is, nem kell rá pluszban fizetni, mint a postánál. "Csak" a kiszabott vám + áfa összegét kell kifizetni a futárnak átvételkor. A futár cégek saját vámtiszteket foglalkoztatnak, amikor felpakolják odakint a csomagodat a repülőre, már jön is a mail, hogy tegyél vámáru nyilatkozatot. Ha odafigyelsz, és gyorsan reagálsz az email-jeikre, akkor itthon semmit nem áll a csomag, az országba érkezés másnapján már kézbesítik is.
Mindig is problémát jelentett, hogy megmérjem az akkumulátoraim belső ellenállását. Parázs vita szokott kialakulni, amikor ez a téma előjön, hiszen van az a tábor, aki szentül hisz abban, hogy ebből lehet következtetni az élettartamra, míg mások állítják, hogy ezt kizárólag…..
Az Eachine TX-02-t az Eachine E010-el volt szerencsém kipróbálni. Megdöbbentő, hogy mennyire jók tudnak lenni ezek a pici kamerák is, sokkal rosszabb eredményre számítottam azért az 5000 Ft-ért, amennyibe egy ilyen eszköz kerül. Ha összeadjuk a hordozó és a képmegjelenítő árát, még mindig 10.000 Ft…..
Banggood begyújtotta a rakétákat Black Fridayre, ami idén November huszonötödikére esik. 4 kategóriában lehet szemezgetni a termékek közül, míg az idővonalon 4 szekcióban lehet különböző kedvezményeket igénybe venni. Van egy-két érdekes termék, ezekből válogattam...
Megkaptam a "kettes alát", bedugtam az akkumulátort, semmi nem gyulladt ki vagy füstölt, huh. Kicsit izgultam is, de a bizonyítékot lejjebb megtekinthetitek (aztán lehet, csak trükkfelvétel az egész:D). Éppen ezért ma már bátrabban merek beszélni az akkumulátorokról, hiszen az első kört a gép…..