Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TroTull

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nem a dohánykoncesszió a botrány, önök a botrány. önök a botránykeltő magatartása mutatja azt a teljes érdektelenséget, amelyet önök a magyar társadalom problémái iránt tanúsítanak. képviselő úr, önöknek nem néhány száz magyar vállalkozó sorsa fáj a képviselő…..
TroTull 2013.05.14 08:27:10
Kevés idegesítőbb dolog van annál, hogy bár folyamatosan követjük a híreket és minden alkalommal rácsodálkozunk a valóság teljes szürrealitására, a sok bába között elvész a gyerek és év végén csak egy homályos benyomásunk marad arról a töméntelen mennyiségű cinikus…..
TroTull 2013.04.10 08:19:53
@kkn: klassz hogy ennyi mindent megtudtunk rólad, beszélnél még kicsit a gyerekkorodról?
Míg Magyarországon nincs nagy tiltakozás, addig Romániában és Bulgáriában is elsöpörte a kormányzatot a népharag. (Pedig a '80-as években még az a leereszkedő mondás járta, ha Ceausescu rezsimje szóba került, hogy a „puliszka nem robban”). Nálunk még a…..
Örülünk, Vincent? Vihar után 2013.02.21 10:52:38
Lezárult egy fejezet, egy köztes fejezet a Vincent életében. Most visszatérünk egy három évvel ezelőtti létszámra, marad a kömény(ebb)mag. Számomra az egyik tanulság az, hogy egy közösség csak úgy és akkor működik, ha minden tagja teljesen vállalja magát, és a közösség…..
TroTull 2013.02.21 21:38:25
@Humperdickk:

köszönöm!

@vincent:

- sajnálom a kialakult szitut, azt pedig még jobban, hogy eddig fajult. érezhető volt a feszkó rég..

- provokált. provokált persze, de azért el is gondolkodtatott benneteket? rugóztatok kicsit azon, amire fel akarta ezzel hívni a figyelmet? mert nyilván nem nácult meg pár hét/hónap alatt és "új barátai" sincsenek..

figyelem majd, remélem fog még valahol rendszeresen írni - én szerettem.
Azért lehet jó Semjén Zsoltnak lenni, mert beszél hozzá az Úristen. Nem, nem a felcsúti pufi, hanem a másik, amelyiknek egyetlen fia vezekel a kereszten.  Legalábbis ez terjed róla a szakdolgozatának szövegazonosságával kapcsolatban egyetlen magyarázatként, legbölcsebb…..
Valami kimozdult a helyéről és azóta folyamatosan nem passzolnak a dolgok. A legnagyobb baj pedig az, hogy kezdünk hozzászokni az irracionális jelenségekhez. Fel sem tűnnek már olyan dolgok, amiket csak néhány éve még el sem tudtunk képzelni. Megszokjuk, de facto elfogadjuk, hogy…..
Varánusz Orbán Waterlooja 2012.10.27 04:14:30
November hetedike sokáig piros betűs nap volt Magyarországon. No, könnyen lehet, hogy idén visszakerül a jeles napok közé, és jövőre már a választási kampányban kötelezően Nemzeti Gyásznapként kell ünnepelni akár regisztrációért sorban állás közben is, hogy a…..
Ma sem lennék Habonyárpi. Vagy ötös számú Bayer Zsolt nem lennék inkább? Nehéz eldönteni ezt ekkora öngól, egy mondattal hazavágható kormánykommunikáció és ideológia után. Talán egyenesen a Nagy Bencsik Andráshoz kéne fordulnotok valami tanácsért, mert egyrészt a…..
Vhailor és Agent Ungur sorozata magyarokról-szlovákokról. A magyar hibák elemzésének második részében az 1939-es szlovák-magyar „kis háborúval” és Csehszlovákia 1968-as katonai megszállásával foglalkozunk. Talán meglepően hangzik, de az 1919-es és 1938-as két…..
Fogadjunk, hogy sejtelmetek sincs róla, mi is az a Magyar Energetikai Hangterápia?? Hmmm... bevallom, nekem sincs, pedig idáig a honlapjukon időztem. Mindenesetre sok érdekes dolog van rajta, köztük az is, amiért felkerestem: vannak rajta Magyar Versek. Így, nagy V-vel. Magyar himnuszok…..
anélkül, hogy kitérnék a részletekre, szeretném eloszlatni az Ön által említett beszélgető rádió frekvenciapályázatával kapcsolatos kétségeit. Noha Magyarországon a médiahatóság a kormánytól függetlenül tevékenykedik, levelét kézhez véve tájékoztatást kértem a…..
„Olyat kellene mondani, amit maga Tüzoltó Riberra is mondhatna, aki – mindenki tudja – egyszer megrágott és megevett kilenc söröskorsót.” (Hajnóczy Péter: Ki a macska?) „Nincs mód jogorvoslatra; fejet hajt; nincs mód, hogy a törvény nevében hozott igazságtalan…..
A magyar sportolók a 2012-es olimpián és paralimpián sokkal eredményesebben szerepeltek, mint Pekingben. A pozitív közösségi élményre és nemzeti büszkeségre éhes közvélemény egyetértésével a magyar állam pénzjutalommal honorálta a sportolók eredményeit. A paralimpiai…..
TroTull 2012.09.21 10:15:54
@korondisz: nem a 23 milkót kevesli, hanem a megkülönböztetést nem érti. peking után ugyanannyit kaptak, mint az épek. én sem értek egyet a mértékével, de a diffivel végképp nem.
TroTull 2012.09.21 10:39:42
@xylon: igazad van, csak ez egy másik kérdés. lehet, hogy fontosabb, de most a differenciálásra reagáltam.
Gyakran megszólják a liberális bloggereket a szélsőjobbon: miért csak az Eu zászló égetése kapcsán jajgattok, írjátok a károgó posztok tucatjait? Ahogy akkor, most is felemeljük szavunk: az örmény és a magyar demokraták majd rendbe teszik a zászlóégető hülyegyerekeket, addig…..
TroTull 2012.09.03 19:17:51
@TomT: fotelszurkoló vagy, nem is követed a gyötrelmet... - ehhez képest elég markáns véleményed van. megsúgom halkan, ha követnéd a gyötrelmet, akkor pontosan tudnád, hogy nem a szurkolói rigmust akarja a posztoló kifigurázni, hanem azt a náci söpredéket akiknek a szájából az ilyen formában rendszeresen elhangzik.
labdabiztos Megszólalt az Edző 2012.08.29 15:09:47
Megszólalt a jólfésült, és ismét sikerült a lényegre tapintania. Az Eb alatt Ághassy mester tollából láthattunk némi gyűjteményt, mennyire ért hozzá a Jólfésült Kapitány (kopi jobbra Hofi Gézától), a háromvédős rendszerrel kapcsolatos megjegyzése egyenesen szemet…..
Orbán Viktor szerint a jelenlegi négymillió helyett öt-öt és fél millió magyar munkavállalóra és adófizetőre van szükség a következő egy-két évben ahhoz, hogy ne maradjon törékeny Magyarország gazdasága. (fidesz.hu) Elemezzük Orbán Viktor iránymutatását!…..
Közbeszerzési kiírás a hosszú hétvége előtt egy nappal, határidő az ünnep után rögtön. A feladat az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség kommunikációja. Hogy kié lesz a hétszáz milliós munka, még nem tudni. Rapid határidővel írt ki az Országos…..
TroTull 2012.08.17 20:11:34
@anton.chigurh: ezt az elhanyagolható mértékű 100%-os hátrányocskát majd az elbírálásnál kompenzálják kollégiumilag
Az alábbi videóra a szélsőjobboldali mozgalmakat figyelő Athena Intézet honlapján keresztül egy hungarista újság oldalán találtunk. Azon az újságén, amely annak idején elsőként adott hírt Szegedi Csanád zsidó felmenőiről. Most ez az újság egy újabb hangfelvételt közölt -…..
„A kormány új gazdasági modellt épít, amelynek a Coca-Cola a kedvezményezettjei közé fog tartozni” - mondta Orbán Viktor a Coca-Cola Magyarország dunaharaszti székhelyén, amikor aláírta a stratégiai partnerségi megállapodást. Ha ő is arra az új gazdasági modellre gondolt,…..