Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Filf

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is, egy dekát se fogytam, hovatovább a helyzet tovább romlott, de ahogy az lenni szokott, mindig találtam okot arra, hogy elodázzam a fogyókúrát. Pedig egészen jól alakultak egy darabig a dolgok, pár hónapig vega voltam, de rájöttem, hogy hosszútávon nem tudom fenntartani azt az életmódot…..
Nem tudjuk, jó hír-e, de egy friss kutatás szerint a többi ember sem szexel olyan gyakran (és sokat), mint gondolnánk. Mást ne mondjunk, az emberek azt feltételezik, hogy a fiatalok sokkal többet szexelnek, mint amennyit valójában; a férfiak különösen vadnak képzelik el a fiatal nők…..
Filf 2018.08.26 01:01:45
@czerka:

Én is így látom. A nők igen jelentős részének a szex csak eszköz a párkapcsolat megtalálásában, majd a férfi megtartásában. Annyira, hogy akár évekig nem dugnak ha nincsen 100%-os jelöltjük. Szerencsére azért akadnak szexéhes nők is, de olyat még köztük is ritkán látni akik érzelmek nélkül is képesek a szexre. Örök problémám volt mindig, hogy azok a nők is belém szerettek akikkel így már működhetett jól részemről egy kapcsolat. Igazi kihívás olyan nőt találni aki nem agyal rögtön egy dugás után.
Filf 2018.08.26 10:38:59
@Alick:

Most mondd azt, hogy nem ez a legfőbb női törekvés: monogám droid legyen a pasim. ;)

Ne legyenek barátai, ne legyen hobbija, dolgozzon, hordja haza a pénzt, nevelje a gyereket és tartsa el a családot. Minden ettől eltérő viselkedés hímsoviniszta deviancia, büntetendő és elitélendő. :)

A minap társaságban az egyik fiatal feleség az ujdonság hevületével mesélte, hogy képzeljük el, a neten kerületenként lehet már a kurvákra keresni és micsoda férfi az aki elmegy egy ilyen nőhöz! Hol a fenébe élnek ezek, te jó ég.
Pasiszemmel Lány a szomszédból. 2017.05.30 16:22:37
Az irodámmal szemben van egy autójavító műhely ahová új kolléganő érkezett a munkafelvételre, az a 40-es tipus akin látszik, hogy igyekszik adni magára, de azért nem a feltűnő szexbomba, inkább a szolid és sejtelmes Milf. Kedves, mosolygós és segítőkész, ahogyan egy új helyen szokták még a nők az…..
Azt tapasztaltam, hogy a csajozásban vannak kifejezetten erős vagy kifejezetten gyenge ciklusok. Időjárás, holdfázis, frontok, mind mind hatással vannak a lányok randizási kedvére. Ha erős nap van akkor onnan tudhatom megint elindultak a hormonok, hogy minden egyszerre csipog, viber, sms, facebook,…..
Pasiszemmel Barát- Nők 2017.05.17 17:36:25
    Nagyon sok nő volt mindig is körülöttem, ápoltam ezeket a kapcsolatokat, sokszor persze önös érdektől is vezérelve: legyen mindig kéznél elég csaj. Néha viszont komolyan azt gondoltam ezek igazi barátságok amit az idő patinája csak értékesebbé tesz mindkét fél számára. Valahol 40-es éveim…..
Pasiszemmel Puncs 2017.05.17 10:06:24
Kedves barátommal kávézgattunk tegnap a Frei kávézóban, a szokásos dohánykávé szeánsz zajlott éppen, amikor megkérdezi, hogy hallottam e már a Puncs című oldalról, mert Ő tegnap megnézte. :) Persze, hogy hallottam, mint a csajos-kurvás témákban ismerős férfiember ,de még nem néztem meg a felületet,…..