Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoli the kid

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alább egy Metallica-feldolgozás a Blind Myselftől, amihez a zenekar ezt fűzte: "Az Enter Sandman fő riffjét a tavalyi kettőnégyes Gumizsiráf-díjátadó léggitár versenyére tanultuk be, ahol mi adtuk az élő zenei kíséretet a levegőgitárosok produkcióihoz. Annyira jól szólt…..
Nothing to Nothing Cause for Alarm 2009.02.04 21:27:13
Most komolyan! Mi a faszért nem hallgatja őket senki mostanában? Alap banda, simán beférnek az Agnostic Front és a Warzone mellé. Mit meg nem adnék ha ott lehettem volna a Szombathelyi koncerten banyek! Kibaszott legenda! Ez a klipp már a későbbi lemezükről van. Na most abba gondolj…..
Az egész heti kemény munka után következzen egy átmozgató, frissítő poszt. Ezúttal érintjük a Világbajnokság és a holtszezon kommunikációs vonatkozásait, de előkerülnek örökzöldek és igazi klasszikusok is. Megszólal a játékos, az edző, és egy új szereplő, a klubelnök…..
Zoli the kid 2010.07.17 14:31:29
Ahogy a jobb oldali sávban is láthatjátok, az MTV és az Index közös megegyezése alapján a világbajnokság összes mérkőzése online is megtekinthető lesz. Lényegében így az MTV adását  követhetjük majd az interneten, ami egy fantasztikus dolog. Úgy gondolom, nagy…..
Zoli the kid 2010.06.09 20:49:10
Az új Opera ikon? Mostanában az Operánál serényen dolgoznak a második béta verzión, így az eddigiek alapján nem az a meglepő, hogy ma újabb előzetessel gazdagodtunk, hanem hogy erre majd' egy hetet kellett várnunk. Szerencsére megérte, mert ismét számos változtatásnak…..
Nou San Trafford Az olasz beteg 2009.06.20 12:55:00
A Squadra Azzurra állapota egyre aggasztóbb, és mivel nem találtunk a problémára más megoldást, beutaltuk őket a Princeton-Plainsboro kórházba, hogy a legjobb dokik konzíliuma deríthesse ki, mi a baja Olaszország válogatottjának. Tovább után következik az NST kórházi drámája,…..
Csalódottan számoltak be holland a lapok a válogatott 3-1-es vereségéről, "Az Oranje álma megsemmisült Bázelben" - írta az Algemeen Dagblad."Az orosz válogatott becsomagolta az Oranjét" - rögzítette szomorúan a Telegraaf, amely úgy foglalta össze a…..
Zoli the kid 2009.06.06 17:38:26
Rendhagyó forduló ez a mostani, ugyanis az egyre élesedő versenyben habitang kolléga - aki szerint Liv Tyler jó csaj - folytatja a felzárkózást a leggyorsabb kommentelő kárára, vagyis azzal a személlyel fogja megmérkőztetni kalibrált tippjeit, aki elsőként küldte el…..
Az olimpia még mindig tart, de már a második forduló következik Angliában. Óriási rangadót vagy derbyt nem találunk a programban, de pár mérkőzés pikánsnak vagy érdekesnek ígérkezik első olvasatra. Erősen bízunk benne, hogy az első forduló langyos meccseihez képest, az iram…..
Ez egy életvitel, mozgalom. The Straight EdgeSzintén a '80-as, '90-es évek elején alakult ki.Elítélik a drogot, cigit, általában vegetáriánusok és nem isznak alkoholt. Általában az EMO-k is ehez a mozgalomhoz tartoznak. Az ő jelük az X...