Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LAZAGUMIPÓK

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsuzsu teakészítés közben olyan erővel koncentrál a Renivel szemben frissen életbe léptetett kommunikáció-stopra, hogy csak rendkívül lassan jut el hozzá a többiek segítő szándékú közlése: hiába szólongatja Adrit, mert kint van és nem hallja. Reninek ugyan rosszul esik, hogy drága barátnője, akit…..
LAZAGUMIPÓK 2019.01.28 09:52:28
@Nyuszomuszo83: "őszintén megmondom" nem örülnék neki, ha te lennél a szomszédom !
Immár 2019 első napja van (már az adásban), ami ugye általában igen csendesen, visszafogottan szokott telni, de nem Bajusznál, aki valamiért még mindig pörög, mint egy bádoglavór a metlakin. Lehet tegnap sok volt az eki, mert ma ott folytatja, ahol tegnap éjjel befejezte, és ocelot…..
LAZAGUMIPÓK 2019.01.03 12:48:27
@Sanda.Ipse: Gondolta ,belevisz egy kis humort- a leápolót ápolóra változtatta. :D
Anikó garbóban, ami plusz pont, és itt jegyezném meg, hogy baszki, Ancsa, nehogy elhidd mán, hogy rühellek, dikk, mer nemis. De ha legközelebb az a magas, szőke, Kásás Tamás-mosolyú öltöztető fiú egy csőgatyával közelít feléd, akkor ugorj fel és fejeljed le, mert így a műanyag dömpert a tévé elől…..
LAZAGUMIPÓK 2018.12.28 22:09:22
@Angora Cardi: Köszi.Az előzőnél belinkelte valaki,azért kerestem :D
Péter vezeti a mai párbajmozdonyt, és a felvezetőben természetesen máris szóba kerül a hét - mit a hét - a hónap! drámája, Csoki kiköltözött, ennek okairól Péter vagy nem lett tájékoztatava, vagy ő mást gondol minderről, mert ahogy ő fogalmaz, Csokit kizárták Zsu testi épségének veszélyeztetése…..
LAZAGUMIPÓK 2018.12.25 11:15:43
@VV Erőlegény: Greg a legidősebb
Előzetesben annyit, hogy nem lesz hosszú a mai összefoglaló, röviden két téma volt amiről nem tudtunk leszakadni, arról viszont kurva sokáig nem, úgyhogy sajnálom kedves elégedetlenkedők, de ebben szerintem ennyi van. Anikó a mai konferansziénk, meg kell jegyeznem hogy egyre jobban belejön a…..
LAZAGUMIPÓK 2018.12.02 11:22:24
@Gonoszmostoha: Üdvözöllek! Eddig nem írtam hozzászólást,de most kikívánkozik belőlem: tökéletesen leírtad azt,amit én is ugyanígy gondolok!
Hosszú betegség után elhunyt Simon Zoltán, az RTL Klub operatőre. Simon éveken át dolgozott az RTL-nél, 2004-ben megkapta a patinás Aranyszem-díjat is a Formalin és cseresznyevirág filmért, amit az akkori Akták c. műsorban mutattak be. Az RTL műsorai közül dolgozott a Házon kívülben, a Fókuszban, a…..
LAZAGUMIPÓK 2016.11.16 18:40:31
Tiv Tiví naplója 2.0!Nedves naplóm, ezt nem hiszem el!!! Hát mi ez kutyák?!? Ezt a börtöntöltelék bűnöző kárszeget szavaztátok vissza helyettem? Egy sittes gecit? Magyarország esze-szíve helyett? Ti mocskos kis senkik, akik, alattomban, sunyin nyomkodjátok a apellációtok gombját, mert ingyen van?…..
LAZAGUMIPÓK 2016.11.15 11:51:08
Megint képregény, a múltkor is bejött. Enjoy...
LAZAGUMIPÓK 2016.11.07 22:53:19
@Lynette21: Köszi,erre nem emlékeztem.
Még mielőtt rákanyarodnánk a bolond iskola hétre, még kapunk egy istenes adagot a vasárnapi buli morzsáiból. Azzal nyitunk, hogy Tivy és Dzsina a zuhanyzóban nyektetik egymást. Mondanám, hogy vicces, amint egy Etióp falunak elegendő vízmennyiséget elpacsálnak a faszba, de nem az. Engem nem is a…..
Ma Bencét kapjuk, aki megint istenesen (érted?!? Bruhahaha!!! ikszdé ikszdé XD) odateszi magát, mert szóviccekben irtó jó a csávó, de legalább addig se Anikót kell néznünk. Mai kérdésünk: Mi a fasz lesz most Evelinnel, meg Somával? Mi lenne, semmi. Mire Soma szabadul, a csaj már rég túl lesz tíz…..
Hol is kezdjem? Nehéz ez. Itt ülök hajnalban a kis kanapén a virágos pléd alatt enyhén dideregve és azon gondolkozom, hogy a tegnapi adás által termelt foshalomból hogyan lehet kacsalábon forgó fényűző palotát összebaszni, amikor a habarcs is hasmenéses híg szarból van, ami összetartaná a szétfolyó…..
Vágjunk bele, mert olyan gyöngyszemeket rejt ez a mai összefoglaló, amiért tényleg érdemes volt végigszenvedni a tegnapi cirkuszt. Jön Bence, meg az új stúdió, tisztára olyan, mint a Pirx kapitány űrhajója. Még egy évad, és ki is lövik őket az űrbe. Kezdésként megtudjuk, hogy Zsóti csodálatos teste,…..
LAZAGUMIPÓK 2016.10.18 20:09:30
@alsophila.grahami: Igen!!! és a Végh József nyugtatgatta a Zsanett anyját,meg a barátját,akik vagy kétszer jöttek Pölöskéről Pestre hazavinni a Zsanettet ,mert volt egy kis tipi tapi a BB házban.Azt hiszem ,Szabival. Abban az időben még ciki volt a kamera előtt sexelni. Nagyot fordult azóta a világ ! D:D :D
LAZAGUMIPÓK 2016.10.18 23:12:30
@nem kéne...: Köszi ! Bennem Pölöske maradt meg,hogy miért ? :)