Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HurokGörbe

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre valahára sikerült beszereznünk egy darabot a Xiaomi Air Purifier-ből. Igen, már egy jó ideje kezd elegem lenni a porból. És most ne arra gondolj, hogy nem takarítok itthon. A levegőben, ha takarít az ember, ha nem, száll a por. Aki erre érzékeny, annak ez a légtisztító külön segítség lehet...
hydina Brassói a'la hydina 2017.01.26 20:41:46
A brassói az bizony egy érdekes étel. Mindenki másképp készíti, és mindenki a saját receptjére esküszik. Az én családomban ez az étel az, amivel nem lehet mellényúlni, mert mindenki szereti. Viszont ezt a verziót még nem sok helyen láttam, így bízom benne, hogy sok embernek tudok vele újat mutatni.…..
A Xiaomi első okosórájával egy igazán kedves edzőt talált ki a sportolók számára: csuklóbizsergetéssel ébreszt, mindenféle fényviszonyok között is látható rajta az idő, rád szól, ha a napi mozgásadagodat nem teljesítetted, és még a pulzusodra is figyel. Hagyd a…..
HurokGörbe 2016.11.29 14:54:04
@dreamhotep:
"Waterproof: Yes
IP rating: IP67"
A közelmúlt egyik legérdekesebb készüléke a két kijelzős Yotaphone 2. Az előlapon (már ha van neki ilyen) egy 5.0" méretű FullHD kijelző található, míg a hátlapon egy 4.7"-es, e-Ink technológiás panel 960x540p felbontással. Az érdekes az, hogy normális, középkategóriás hardverével is nagyon olcsó.…..