Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabibbbb

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két székely járja az erdőt, egyszer csak brummogást hallanak a málnásból. Nosza fogja az egyik, kitépi a zsákjából a futócipőt, és elkezdi felrángatni a lábára. - Megőrülték komám, minek az? A medve úgyis gyorsabb nálad! - No! Hát nem is a medvét kell lefutnom, csak téged!  Ez a vicc jut…..
szabibbbb 2019.03.03 12:01:39
@BathoB: A három pontod xart sem ér, ha továbbra is ez a korrupt maffia kormány milliárdokból azt hazudja az ellenzékről, hogy xy buzi, xy kerítést bontana, xy náci, xy földmutyiban mennyi földet vett, xy megverte a szomszédját, xy hobbiból repülőgépezik, xy mecsetet fog építeni, stb. stb. stb. stb. stb. stb. stb. stb. stb.

Esetleg a sok agyhalott narancsosnak bemásoljam a saját pártállami médiájukban lehozott helyreigazításokat? Hm?

Nem mindenki a net előtt terpeszkedik, jobb dolga is van annál. Ami hírt megkap, pl. az alap Mindigtv csomag, a bedobott wc papírnak sem jó lokkal, stb.

Jaj tényleg! Tavaly ilyenkor határoztak a fűtéstámogatásról, idén mikor jön? Jaaaaaaaaaaaa! Hogy csak választás előtt húzzuk el a mézesmadzagot? Egy kis bözsi utalvány, egy kis krumpli támogatás, egy kis fűtéstámogatás...????

És ez meg mi megint? Nyugodtan szeretném élni az életemet, erre valamelyik nap kimozdulok, hát mi fogad? Egy helyen, öt plakáthelyből négyen Soros és Junker!! Egy nem elég? Vagy tömni kell a haverok zsebét? És ez titeket nem bax fel???!!!

Tudjátok narancsisztán nélkül is tudom, hogy nem kérek se migránst, semmit. És a homik házasságát sem komálom, habár van/volt ilyen ismerősöm. És? Ő élete! Amíg engem nem piszkál, meg nem mutogatja magát azon a fos felvonuláson, addig semmi bajunk egymással... Sőt nem kérek az MSZP és DK-ból sem! Nah? Libsi vagyok narancsosok? De tudjátok mit! Ebből a retek, magamutogató, korrupt orbánrendszerből se kérek!

Van egy ismerősünk, vér fideszes... Szóba jött a politika, elmondtuk a véleményünket, ott forgott vérben a szeme! Mégis hogy merünk mi a nagy hatalmasságról, királyunkról (nem az enyém) rosszat mondani??? Mert hogy az MSZP idején nem volt munkája, stb. stb. B+ ha jól tudom 2008-ban válság is volt, és ráadásul nem is annyi Uniós pénz jött! Jah és hogy lett munkája? Ismeretséggel, nah nagy megerőltetés! Mindegy is, azóta nem hozzuk inkább szóba a politikát, imádja csak a kis orbán szobrot... Valamint ki is akar MSZP-t? Hmm? Én nem!

Egyébként én se vagyok elégedett az ellenzékkel se... Pl. most lépett ki Hegedűs a Jobbikból. Nem az áruló Mitanyánkhoz ment, ok. De azért érdekes volt hallani tőle, amikor azt nyilatkozta: "Posztkommunistákkal történő bármilyen közösségvállalás ellentétes neveltetésemmel és személyes meggyőződésemmel". Hogy is van akkor ez? Most akkor az Ördöggel is? És akkor a szavazókat szembe köpik?

Másik dolog, van ez a Gulyás marci gyerek. Néztem/nézem a videóit, mondták róla, hogy Soros bérenc, de itt konkrétan kimondta, hogy ő lebontaná a határkerítést, és multikultit akar. Na én meg azt üzenem neki, ha annyira mutikultit akar, menjen ki egy iszlám országba, és ott ossza az észt! Egyébként így kellene mindenkinek! Mondja a szemébe a választóknak: bevándorlást akar vagy nem! A videó itt: www.youtube.com/watch?v=KocOH_oHjjY

Lényeg a lényeg, nem tudom mi lesz itt. Sose voltam EP választáson, most megyek és szavazok a Jobbikra. Ha addig nem történik valami olyan :D :D Kérdem én tőletek, ha a narancs nem opció, akkor ki?
Elmúla a karácsony. A keresztény hagyományban a vízkereszt jelentette a karácsonyi időszak végét, a 21. századi fejlett világban a kidobott fenyőfák kupacai...
A parkolás (most, hogy egyre szaporodnak az autók a kisvárosokban is) nem egyszerű művelet. Bizony okozhat bosszantó pillanatokat, amikor mi már a nyolcadik kört tesszük meg a bevásárlóközpont parkolójában szabad placc után kutatva, míg valaki ezalatt pofátlanul két helyet foglal el egy autóval.…..
szabibbbb 2018.12.31 18:09:53
@kolomparlole1114: Vagy én fogalmaztam hülyén, vagy a szövegértéssel van gondod. Tudod a Tescoban van családos parkoló, ami arra van, hogy pl. nagy családosok oda parkoljanak. És ha én megyek a Tescoba, szeretném kihasználni, pláne úgy, hogy mínuszok vannak, a kisebbik 11 hónapos, a nagyobbik 4 éves, és nem szeretném sem az én ajtómat, sem másét leverni, amikor kiszedjük a gyerekülésből (nagy kombi autó, kell neki a hely amúgy is). Egy szóval se írtam azt, hogy én gyerek nélkül is oda állnék. Ha egyedül megyek, milyen jogon állnék én oda? Van lábam, és olyankor direkt messzire parkolok a bejárattól, ahol kevesen vannak.
Ez meg milyen szöveg már, hogy "kit érdekel a gyereked"? Bazz+ engem igen, érdekelnek a gyerekeim, és totálisan szar alakoknak tartom azokat, akik úgy állnak oda, hogy közük nincs családhoz, gyerekhez. Csak egy lusta féreg, aki nem képes messzebb állni.

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: Baszod... Hogy idézzek briliáns hozzászólásodból... Képzeld el 11 hónapos, a másik 4 éves. De tudom, van babakocsi, és még kosár is! Szóval gyalogolniuk se kell. De sajnos te nem érted mi a probléma. Ezek szerint helyén való az, hogy olyanok foglalják el a családos parkolót, akik egyedül érkeztek, vagy gyerek nélkül... Én, mint két gyerekes parkoljak a bejárattól 100-200 méterre, szűk helyre, és toljam őket a mínuszokban. Vagy mi a probléma? Magadra ismertél, amikor oda álltál, és sértet, hogy le büdös gyökereztelek? Vagy mit nem értesz? Mi a gond?

Egyébként nem csak a budaöris tesconál tapasztalom ezt, hanem az érdi tesconál. Pedig az érdi tesconál sosincs teli a parkoló, de azért késztetést éreznek többen, hogy a családos helyre álljanak...

Ezzel az erővel miért nem állnak a mozgáskorlátozott helyre? Az mindig üres. Ja hogy az más? De ha a családos helyre áll egy pár, még ott a tojáshéj a hátsójukon, azt se tudják, mi a gyerek, ők már család? Beállhatnak oda, hogy elfoglalják előlem a helyet?

Hülye egy világ, hülyébb emberekkel... Mindenki lesz@r mindenkit, csak neki legyen a tuti. Ez a szomorú...
szabibbbb 2018.12.31 22:01:22
@]{udarauszkasz: Ritkán, de néha oda is tévedünk az Auchan és a Spar mellett...

@Emmett Brown: Igaz, erre nem is gondoltam :)

@cso zsi: Jah elengedem... Aki nem érti, azt sajnálom. Aki meg igen, annak Boldog Új Évet :)
szabibbbb 2019.01.01 21:51:54
@Emmett Brown: Én beálltam, mert felháborított, hogy több autós beállt a családos helyre... Egyszer csináltam, de mostantól ha meglátok egy parasztot (ha az), megkérdem hol a gyerek, család, és ha nincs, megkérem, álljon onnan el.

@Nagy fasz vagy te Válasszunk: Én már elengedtem a dolgot, sötétségben nem lehet világosságot csinálni :D De még egy mondat, tudod ha mindenki rendeltetésszerűen használná, és nem látnám a saját szememmel (akkor is láttam), hogy hányan állnak oda jogtalanul, nem feltételezném ezt. Ha teli van, azt mondanám, sok család van itt, mi hátul állunk meg, és sétálunk. Érted? Érted? Érted?

Befejeztem (pont)
Tegnap este több ezer fő gyűlt össze a Magyar Televízió székháza előtt, hogy tüntessenek azért, hogy a média pártatlanul számoljon be a tüntetésekről. Velük tartott számos ellenzéki párt is. Az este a feszültség pattanásig nőtt, az országgyűlési képviselők bementek a…..
szabibbbb 2018.12.17 23:01:06
@math0: Sokan meg nem látták... Akik egyszerű, dolgozó emberek, és otthon csak a Mindig Tv pár ingyenes adója jön, az internetet meg még hírből sem ismeri... Ismerek ilyen embereket. Munka után nem az az első, hogy gép elé üljön, és még azt a kevés időt is elvegye a családjától. És így marad a narancsköd...
szabibbbb 2018.12.17 23:32:37
@math0: Passzolom, mert nekem tv-m már nincs. De azért az RTL-ről is meg van a véleményem. Egy kicsit mutatunk is valamit, egy kicsit nem... Nehogy sokat mutassunk, mert végül nagyhatalmú királyunk minket is elpucol... Azt meg nem tudom, hogy mi a tv nézési szokásuk, nézik-e az RTl-t. De azt elmondanám, 2015-ben én is sokat néztem az MTV-t vagy mit... Persze sose voltam narancsos meg vörös szegfűs sem... Amikor a migri áradat volt... Aztán jöttek a választások, és elkezdte mocskolni a pártomat, azóta egyik pöcegödör médiaoldat se nézem. Valamelyik nap csak kíváncsiságból ránéztem az origo nevezetű fosoldalra, mit ír a tüntetésről, hát a hányinger kerülgetett. Az hogy mindenki Soros ügynök, aki tüntet, szánalmas. Azokat a cikkeket kinyomtatnám 100 oldalra, és mindet megetetném a szerzőjével! Attól hogy én utálom a narancs korbán kormányt, még nem vagyok migri simogató, langyitámogató... Vagy hogy is van? Aki narancsisztán ellen van az micsoda is? Libsi ugyebár, szereti a migránsokat, langyiknak engedné a házasságot és a gyerek örökbe fogadását... Mi van még?

És igen is, nagyon sokat tehet a média, az egyoldalú narancsmédia a lejárató hazugsághíreivel, hogy áprilisban narancsnak állt a zászló, ráadásul 2/3-al.

@neko1967 Aki őstermelő, azt épp ilyen formán nem érinti. Csak a benzinár, az árak emelkedése, a nyugdíj nem emelkedése, stb...
A milliárdos örökség ügyét megúszó fideszes politikus berobbant a médiába és megmondta. De még hogy!..
Idén húsvétkor, még a választások előtt nagyon fontos volt, hogy a nyugdíjasok kapjanak 10 ezer forintos Erzsébet utalványt. A választatást a Fidesz megnyerte - nincs is karácsonykor orbáni ajándék...
Nézem a sokadik pálforduláson átesett Hír TV-s interjút, és közben azon gondolkodom: létezik-e még egyáltalán olyan, hogy sajtóetika? Ha igen, akkor abba hogyan "férhet bele", hogy valakit meghívok egy élőadásba olyan témában, amiben szakértő, miközben valójában csak hülyét akarok csinálni…..
szabibbbb 2018.10.18 23:04:57
Ha már hirtv... Itt is egy szép megnyilvánulása az új tv vezetésnek: www.youtube.com/watch?v=wJzLjaqP8iA

Értelmes tv volt, amíg újra be nem kebelezték a narancsosok lopott pénzből... Azóta nem is nézem...

Hmm, próbálják takargatni a nagy lopásukat az mszp múltbéli lopásával... De az, hogy elvesznek mindent lassan a gecik, az nem számít... Cafeteria, lakástakarék, 323 ft egy euro, üzemanyagárak is az egekben... De azért el kell szórni 6 milliárdot brüsszeli ellenkampányra...

Jaa, ezt néztem valamelyik nap, vicces, de mégse annyira...
www.youtube.com/watch?v=5cMstd_eDF4
A Fidesz elnöke végül csak megtalálta Strasbourgot, pedig először Brüsszelben akarta megvédeni Magyarországot. ..
szabibbbb 2018.09.12 13:09:16
Hú de felhúzott, amikor azt mondta nagyságos szent Vikeszünk, az EU Mo-ot és a magyar népet akarja megbüntetni! Talán miatta fogunk mi is bűnhődni! És hogy vigyorogtak, fujj, szánalmas szarkupacok.

Azzal meg ne jöjjön senki, hogy nem volt más párt a narancson kívül. Ja hogy a Jobbikot földbe döngölték a hazugság cunamival? Meg tudod ezt az oldalt nyitni? Van rá pár perced? Akkor nézd meg!

www.jobbik.hu/hireink/rovatok/megnyert-sajtoperek

Vagy ez is hazugság? Én azt se mondom, hogy a jobbik szent, elkövettek jó pár hibát (MSZP és DK összefogás nincs a hibák között), de azért ne védjük már ezt a narancspártot! Meg takaródzunk itt azzal hogy az MSZP is lopott. Elszámoltatta a Fityesz őket pár kis halon kívül? Vagy emlékszünk még az Ezüsthajó, stb esetekre?

És még mielőtt támadnátok, EU párti, bevándorlás ellenes és narancsellenes vagyok. És soha nem szavaztam a narancsra meg a szegfűre. Ja és náci sem vagyok! Nah lehet rám ragasztani a jelzőket! :) Mi is a felhozatal? Libsi, zsidó, arab, agymosott, stb.? :D
A Fidesz érdemi válasz helyett ellenstatisztikákkal altatja a problémát. A múltkor még az az egy menekült is kimászott a kerítésen. ..
szabibbbb 2018.08.30 12:34:03
Hmmm... sok okos narancsködös... Kérdem én, mennyi is az átlagfizetés? Mennyi is egy közalkalmazotti fizetés? Mennyiért lehet bérelni kéglit? Mennyiért vásárolsz be egy 4 tagú családnak hetente? Árak a nyugati árakhoz viszonyítva? Mennyi az euro? Mennyi a benzin ára? Mennyi állás van Bp-n és mondjuk Nógrád megyében? Kíváncsi lennék, hogy az itt okoskodók közül hánynak van családja, kit hogyan tol/tolt meg anyuci/apuci, mert nem mindenki mögött vannak gazdag szülők... Közben ez a tetves bagázs a gázszerelőtől kezdve a mikuláson át az Ibizán drogozó seggfejig szétlopja az országot, az adófizetők pénzét, az eu-s támogatásokat. De mi legyünk jogkövetők, online pénztárgép, számlázás, nehogy lopjunk! Nem lehet mindenki vezető, zseni, hogy 500-800-1 misit rakjon el havonta! Egyik ismerősöm Bp-n kapott állást, albiban lakik, ismerős által, igaz egyedül van. Így 60e fizet, ami baráti, de keres 120e. Mire elég 60e ft? Fényes jövőre? Vagy ha ilyen szerencsétlen, akkor dögöljön meg? Minek él az ilyen? Vagy mi? De igaza van a fityesznek, ha én is egyszerű ember lennék, ha választanom kellene, hogy "migri simogató ellenzékre" vagy a hős, migriktől megmentő de korrupt fityesz legyen, én is a fityeszre szavaztam volna! Meg hát ugye az erzsi utalvány, a fűtéstámogatás is jól jött... Hajrá fityesz! Remélem jövő márciusban is kapunk... Vagy nem? Ja, hogy akkor nem lesz választás???
szabibbbb 2018.08.30 12:56:32
@$pi$: Hát van baja, az is biztos :) Szerintem ő pont leszarja a politikát, meg ő nem ilyen külföldre menős... Szerintem közalkalmazottit kap. Magának való emberke...

De mondhatok másik példát, Bp, kb 400e kézhez, 2 gyerek, albi 120e + rezsi + garázs... Asszony nem tudom, mit és mennyit kap. De ha csak 400e, mire elég?

És széthajtják magukat, idegesek, nem látják a jövőt, nem tudnak tervezni. És ez rámegy az egészségükre.

Na de mindegy, nem is tudom minek jártatom a számat :) Bölcsebb maradtam volna, ha nem szólalok meg :D Mindenki oda megy ahova akar, végül is az EU-ban vagyunk :) És arra a pártra szavaz, akire akar :) Oszt csókolom! :)
Az, hogy Mészáros Lőrinc bezsákolta a Club Aligát, csak egy hosszú folyamat kicsúcsosodása. Elegünk van abból, hogy miközben egész évben egy szűk, kormányközeli körnek folynak a milliárdok, idén nyárra már kedvenc vendéglátóhelyeinken is nekik cseng a kassza. Ha a kurzuslovagok bojkottálják a…..
Aki olvas, az tudja, hogy nem osztom azon megmondóemberek és ellenzéki véleményvezérek folyamatosan fenntartott félelmét, hogy Magyarországon diktatúra van, a bekötött szemmel való élet és a nekünk szimpatikus politikai oldal vétségeinek figyelmen kívül hagyása azonban legalább olyan nagy vétek,…..
szabibbbb 2018.08.01 14:24:19
@Éhesló: ezen jót röhögtem, "szabad választásokon" :) Úgy fogalmaznék a milliárdokkal kitömött médiahengerrel megtámogatott hazug választásokon...

Mondhat nekem bárki, bármit. A vidéken élőkhöz a kormánypárti hazugság jut el. Így könnyű választást, pláne 2/3-od kapni. Utólag már mindegy a sok helyreigazítás, pl a Jobbik esetén. Ki a franc kíváncsi rá? Eső után köpönyeg!

És azokat a gyökereket utálom, akik azt gondolják, hogy mivel rühellem a fityeszt, én egyből Soros ügynök vagyok. Meg liberális, meg bevándorláspárti. Meg MSZp-s meg DK-s meg mit tudom én ki... Ja buzi! Akkor higgyétek azt, és nyaljatok a fittyesznek! Bálványozzátok a zseni Pénztáros Lőrincet, a Gabonyt, a Mikulás Vajnát... stb. stb. Még úgysem érték el, hogy olyan gazdagok legyenek, mint Bill Gates :D Az a lényeg, hogy a fityesz megvéd a migriktől, a többi párt csak beengedné!
szabibbbb 2018.08.01 15:31:01
@Farkasvölgyi: Az is megér egy misét! Biztos Hódmezővásárhely miatt...

@0dzsud0: Lehet félre érted! Én nem ismerem az "angyalföldi nyugdíjasokat". Ellenben a vidékieket igen, ahol a fentebb említett média fogahtó csak, Mindig tv, alap csatorna. Internet használat a kanyarban nincs. De viszont dolgosak, és nincs arra idejük, hogy a munkából hazaérve az internet elé essenek be. Tv bekapcs, és ennyi. De azt azért tudták hangoztatni, hogy az allahnak hitet fogadó, mecsetet építő szürkefarkas Vonára akarok szavazni? Vagy felhozták az mszp gázáremelését, amikor poénból azt mondtam, szavazzon az mszp-re/dk-ra...

Tessék olvasgatni ezeket:
magyaridok.hu/belfold/helyreigazitas-3-3314330/

magyaridok.hu/belfold/helyreigazitas-2-3300557/

magyaridok.hu/belfold/helyreigazitas-3162793/

magyaridok.hu/belfold/20-millios-luxusautoval-kenyerezte-le-vonat-simicska-2964625/

@putris72: ha nem érted mit akartam írni, akkor sajnálom. De ezek szerint ha az előző kormányok loptak, a mostani is lophat, igaz? Szerinted én védeni akarom a ballib bandát? Te nem érted, én lassan párt nélküli leszek, mert mind egykutya! Csak értsd, soha nem szavaztam mszp, dk, lmp, pártokra. De még a fityeszre sem.

De igazatok van, jó ez így, ahogy van. Minden jó, minden faxa! Orbán királyunk megvéd, az euro erősödik, a benzinár csökken, fizetések és életszínvonal ugyanaz, mint nyugaton, szép kártya marad, amit legalább elkölthetünk Kiborc és Pénztásos hoteljeiben, stadionok gomba mód nőnek, stb. stb. stb... Majd tekintsünk vissza 5-10 év múlva, hogyan alakulnak a dolgok :) Mindenkinek szép napot! :)