Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csilko

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Buwayáék kivannak, mint a liba, Iliász nem is érti mi történt, mert ő odatette magát, mint a szar. Gergő a melegre gondol ok végett, ja, tényleg, hogy ez nem jutott eszébe akkor, amikor a sorversenyben az Ibon tagjai légkondicionált szkafanderben vettek részt, ja, hogy NEM IS, és őket is sütötte a…..
csilko 2017.09.16 14:57:29
@vuvuvu2: annyira szuperul pont azokat írod le,amiket en is gondolok!!! EKG!!!!

amúgy nem tudom, de nekem egyértelmű volt, hogy Anita nem olyan kuzdjunk meg valamilyen parbajnemben parbajt akart kicsikarni, hanem az egyenlő szavazatok miatt kialakulot.... es ez abszolút nem lett volna hülyeség. En nagyon örülök neki, hogy Anita nem ment el végleg, Feri mellett számomra o az egyetlen igazi idevalo játékos. Ez a visszahozogatosdi egy nettó faszsag, semmi ertelme nem volt akkor eddig taktikazni, Ugyhogy valóban nem volt jogos Lilla amulettje. (Ahogy Norie sem. Tamase igen, mert o teljesen friss hús volt.) komolyan nem ertem miért utaljak ennyire Anitat ilyen sokan, a kevés ertekelheto karakter köze tartozik, olyan nyugodt, hogy mar szinte felelmetes, érett, szerintem okos játékos, aki nem érzelmi alapon dönt, es hiába van ugy ahogy Gerivel, ot is kirakna barmikor. Bakker ez gy ilyen játék, akinek nem tetszenek az ilyen karakterek (akar jatekoskent ott van a szigeten, akar nezokent puffog es utalja az ilyeneket), az nézzen Hupikek Torpikeket....
Bár Klau nem tagadja, hogy végigordította a legutóbbi zsákmányszerzést, Beni szerint mégsem a torok, hanem a szív volt a fényes győzelem kulcsa. Mélyreható elemzésük során az ibonok azt is megállapítják, hogy Lilla hosszas vonszol(ód)ása nem segített az ellenfélnek. Ahogy nem…..
csilko 2017.09.15 12:10:06
@,,: szerintem biztos van valami beleszolasuk, mar csak ha azt nézzük, hogy Roberta valojaban VV Iza nagy barinoje, Norika pedig Apolka 'twinszi'-je....

Amin en kacarasztam, hogy Klaudia oldalára Lilla irto cuki kommenteket irogatott. Kérdem en: akkor igy most ez hány százalékban lehet sajat érzelem, hogy drjudasbaszodjmeg, hogyha a fő baratnojenek, aki a fő rakjukkilillat vezető volt, egy hónappal a forgatás utan 'gyere haza edesem' üzeneteket nyomunk..?
Hát nem ez volt minden idők adása, de azért történt benne egy-két dolog. Viszont engedtessék meg, hogy a teljesség igénye nélkül tájékoztassak a hogyan voltakról. A Búfasza csapat levelet kap, hogy az Ibon - Felragyog újra a napom, Ibon - csapat osztódásnak indult, merhogy a két…..
A várva várt iskolahét olyan precíz pontossággal érkezett, mint a pécsi 8.52-es intercity. Csak éppen ebben az esetben nem a peronon állunk ünnepi, 110% műszálas blúzunkban, kezünkben virágcsokorral a nagyira várva, hanem rozsdás lánccal a sínekre kötöztek, szájunkat izzadt hereszagú rongyokkal…..
csilko 2016.11.03 11:38:48
@ミラ: így,így, Evet pedig az éden hoteles Snjezi puszipajtija és lakótársa volt, csak gondolom összevesztek valami kárszegen és egy kellemes teddrámajelet kiviszlekgeci lett a vége a tesóságnak.
csilko 2016.11.03 11:46:53
@Plüsscukor: @ewita: @hannamontanna: a fene azt a szexuális mindeneteket! Asszem megvaltoztatom a nevem és tényleg csikló leszek, bár, ha az ápoltak szintjén mozgunk, akkor ők valószínűleg nem tudják mi fán is terem az. Sanszos, hogy előbb gondolnák a 'rakló' egyik alfajának, mint egy kedves kis női testrésznek...
csilko 2016.11.03 12:02:25
@etikette: Dudás Noémi néven rá tudsz keresni:) sajnos nincs túl sok videó róla, de viccesnek vicces.