Regisztráció Blogot indítok
Adatok
molnar.orsolya

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit megkésve sikerült megtartani Szonja szülinapi zsúrját. Megígértem neki, hogy lesz gyerekzsúr, ami az ő kívánsága volt. Először az összes bölcsis barátját (értsd az egész csoportot) meg szerette volna hívni, végül megállapodtunk abban, hogy 2-3 barátot hívhat. Végül…..
A 10-12 éves korú gyerek az a kategória, akinek a legnehezebb ajándékot adni. Nagyon könnyű általuk gyerekesnek ítélt dolgot választani, és az érdeklődésű körük is folyamatosan változik: ami tegnap még a hobbija volt, az ma már lejárt lemez. Persze, nem garantált a kudarc, de…..
A gyerek születésnapját minden évben boldogan várjuk. Készülünk rá, dugdossuk az ajándékokat, már hetekkel előre örülünk, hogy örülni fog. Látjuk a felcsillanó boldogságot a szemében, amikor megjönnek a vendégek, előkerülnek az ajándékok. A szülinapi partit, babazsúrt…..
Amikor gyerekzsúrt szervezünk 4 éves kortól már készüljünk valamilyen közös játékkal. Már Szonja 3 éves szülinapi zsúrján is volt közös játék a közkedvelt "székfoglaló", amit székek helyett párnákkal játszunk. A játék lényege (szerintem mindenki ismeri), hogy…..
Régen jelentkeztünk már tematikus bejegyzéssel, így ma újra belehúzunk és mutatunk egy vidám szülinapi bulit, néhány egyszerűen követhető ötlettel, amellyel egyedivé lehet tenni saját gyermekünk zsúrját. Ezúttal egy igazi pasis tematikát, egy űrbéli dekorációt…..
Kitti 6-ik születésnapja pont abban az időszakban volt, amikor nem volt sem türelmem, sem időm blogolni. Viszont tudom, hogy nagyon sok szülő (többek között én is) az interneten próbál ötleteket gyűjteni a szülinapi bulik szervezéséhez. (Ezért is születik most meg ez a…..
Szombaton tartottuk Kitti 7. szülinapja alkalmából a gyerekzsúrt. Ez volt az első év, amikor felmerült bennem, hogy bár jobban szeretem, mert sokkal személyesebb, ha itthon tartjuk a banzájt, ezúttal mehetnénk valamilyen "külső" helyszínre, pl. játszóházba. De egy újabb…..