Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakolvasok82

0 bejegyzést írt és 778 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy ilyen öszvér poszt lesz vagy mi, amiben az írók mondják el, mit, hogy láttak, és köszönik meg mindenkinek a megtisztelő figyelmet. Kezdjük is, véreim...
csakolvasok82 2016.12.14 15:40:33
@hereverő heverő: Oh, te szerencse gyermeke :):)
csakolvasok82 2016.12.15 10:22:44
Jó reggelt mindenkinek!
@sixx: engem is érdekelne, +1 vevőt könyvelhetsz.
Ha szabad javasolni, engem még érdekelne a puszta tényeken túl, az események, tények pszichológiai és szociológiai szempontból történő megvilágítása is, ha valamilyen szakember(eke)t is meginterjúvolnál a jelenséggel kapcsolatban, kooperálnál vele/velük, ilyesmi.
csakolvasok82 2016.12.15 14:20:46
@hereverő heverő: igen, pl. ilyenekre, továbbá tény, hogy romlott a "vilallakóalapanyag", ez vajon miért van? Tényleg a társadalmuk alapvető jellemzője az erkölcsi/szellemi hanyatlás, és valóban valós metszetét prezentálják a villalakók (remélem, nem), vagy az idők folyamán a realityk egyre negatívabb megítélése/értékcsökkenése az, ami magával vonja az értelmesebb emberek távolmaradását, kvázi öngerjesztő folyamatként, vagy direkt válogatják ki az hülyéket vagy egyéb?
Azaz mennyire való világ a Valóvilág?
Bár lehet, ez egy másik könyv is lehetne már akár.
@slara: ez valóban egy érdekes kérdés.
Na ezen is túlvagyunk. A nézőnek unalmas rémálom, a stábnak rémes vérvalóság egy ilyen döntő, amire az össze exgyökeret összeszedik (perelj be Tivy, bazdmeg) és meg kell valahogy akadályozni, hogy amíg nem veszi őket a kamera a)széjjelcsapják magukat, b)összebalhézzanak valakivel. A döntőnek mint…..
Anikó érkezik szép ruhában, spanyolos style-ban és pukedlizve. Mosolyából ítélve jól érzi magát a bőrében, majd azt mondja ez egy nagyon különleges este. It means that, egyrészt végignézhetjük az utolsó párbajt, másrészt egy olyan gázgéza sorversenyt is kapunk az arcunkba, amiben hagymaevéssel…..
Ez a nap is eljött. Az utolsó VV8 hogyvolt Powered By Chat Géza. Emlékszem a hatodik etapra, aminek mind a 120 napját Sixxszel ketten nyomtunk le. Az se volt egy fáklyás menet, vagy egy leányálom, sem egy tündérmese, de egy kósza gyaloggalopp se. A hetedik már jobb volt, mert azt már öten szopkodtuk…..
csakolvasok82 2016.12.10 09:51:56
@Cérnahuszár: EKG! :)
csakolvasok82 2016.12.10 09:54:17
@Mók_Ica: köszi a linket, megdöbbentett.

Hát, ha Krisz esik ki, akkor biztos Ginára szavazok a döntőben. De remélem, hogy Vivi esik ki ma. Az ő érdekében is.
Ma reggel úgy keltem, hogy egyik szemem sír, a másik meg ÚGYMOND nevet. Persze hogy nevet, hiszen többé nem kell korán felkelnem, hogy agyhalottak semmitmondó, üres kurvaanyázásairól írjak, és persze hogy sír, hiszen többé nem kell korán felkelnem, hogy agyhalottak semmitmondó, üres…..
csakolvasok82 2016.12.08 15:47:25
@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): jajjajja, te cipősdobozolsz?
Én csak ovis kislány korosztályban vagyok otthon, de idén elhatároztam, hogy 12-13 éves fiúknak készítek, mert egy riportban hallottam pár napja, hogy nekik nagyon kevés készül. De mi a manót tegyek nekik bele?A hétvégére van betervezve a beszerzés, de még mindig semmi ötletem nincs.
Valami ötlet bárkitől?
csakolvasok82 2016.12.08 16:12:39
@úgymond olvasó mmkk (sun will rise!): köszi, küldtem :)
@csincsilla72: nagyon jók, köszönöm az ötleteket neked is.
Alakul a dolog. :)
A munkatársaimtól próbáltam ötleteket kérni, de az ipad-tablet-okostelefon vonalon nem sikerült túllépniük. :D
Most azért rendesen irigylem Bruti kollégát, hogy tegnap megírhatta az utolsó VV8-as hogyvoltját. Én még péntek reggel visszatérek, akkor lehet majd össznépi sírást rendezni a komment szekcióban, Remélhetőleg lesz is miről írni, nem úgy, mint most, erről a kedd esti részről, ami nekem olyan volt,…..
csakolvasok82 2016.12.07 15:50:40
@Cseszlovák Gyurmafilm: gyorsabb voltál okj-s ügyben, de én úgy tudom, csak az első, és akkor is ingyenes, ha már van pl. diplomád
csakolvasok82 2016.12.07 15:57:12
@Cseszlovák Gyurmafilm: Somának mindegy mennyit, örül szerintem, ha egyet is elvégez. :)
csakolvasok82 2016.12.07 15:59:45
@ficekence: egy 10 szobásban már csak elférnek, olyat 38 milláért is hirdetnek Hatvanban, alkudnak egy kicsit az árból, és mehet még Mici anyukája is. :)
Ez a pillanat is eljött! Utoljára kell nekiveselkednem ennek az évadnak, hiszen ha jól tudom vasárnap véget ér az idei széria. De, nézzük inkább, hogy mit lehet kihozni a mai adagból, plusz egy újabb kiválasztásból. Anikó is nagyon örülhet magában, hogy nem kell már sokáig a ide járnia, mert…..
csakolvasok82 2016.12.06 16:54:53
@csincsilla72: ha csaj, akkor csaj?
Mi szerepe van itt a nemnek?
Személyiségek, viselkedések stb, nem pedig fizikai erők, testfelépítések "csatáznak".
csakolvasok82 2016.12.06 16:55:18
@hereverő heverő: :D :D bolond
csakolvasok82 2016.12.06 17:00:49
@hereverő heverő: nem ő az egyetlen...
A századik adásban visszaszerezték Gina feláldozott szüzességét, Soma gumilabdával arcon rúgott két nőt, Katrina pedig valóra váltotta Dávid Barátom legnagyobb álmát. Elárulom, hogy a szájával csinált valamit. De aztán csinált sokkal durvábbat is, valami olyant, amitől garantáltan mindenkinek a…..
csakolvasok82 2016.12.05 20:46:58
@PeniValdes: Így van, de menjen vele Soma is, úgyis összetartoznak mostanság :)
csakolvasok82 2016.12.05 20:55:45
@PeniValdes: én ennek nem örülnék, mert nem biztos, hogy egy Soma Dávid döntőben Dávid nyerne, mint Dennis meg Robin esetében, hajszál híján Dennis nyert, félteném Dávidot, na...
Régen jártam erre, legalábbis íróként, szevasztok. Nem lesz képregény, tegnap X-faktor is volt, azt is meg kellett írni, örüljetek, hogy a Liverpool-meccs előtt belefér. Jó, ez gyökérség volt, szívesen írom, hát hogyne. Mert nem unom. Ahogy az egyre több új hajat növesztő, a derekát és a csípőjét…..
csakolvasok82 2016.12.04 22:01:32
@agimano: ez az első, amikor nem látom, hogy miért a győztes a győztes. Kiráz a hideg Gina hangjától, beszédstílusától, sunyiságától. Atti nem sok vizet zavart, és egy (számomra) közömbös és egy idegesítő között kellett választanom, de a jó többséggel ezek szerint nem egyeztem most. Ezért értetlenkedem...Igazad lehet a a sajnálkozást illetően.
csakolvasok82 2016.12.04 22:06:53
@nicu71: jaja, már mindegy, csak aggódni is kezdtem idejekorán, hogy Dávid szavazói nem szavaztak Attira? Akkor hogy fog így nyerni?
Már két hét sincshátra ebből a derbiből. Annak is örülnék, ha most vasárnap lecsatlakozhatnánk aValó Világ Powered by Big Brother kobalt keménységű kontentet lövelő csüngő csöcseiről. Na mindegy. Zuhanjunk neki a mai igen tartalmas összefoglalónak! Az egy dolog, hogy Mici és Zsolti kiesése után…..
csakolvasok82 2016.11.30 11:53:01
Jó reggelt!
Az adás a tegnap előttihez képest jobb volt, főleg a szobros rész, szerintem az vicces volt, legalábbis én nevettem rajta. A poszt viszont legalább olyan unalmas, mint a tegnapi volt, csak az egy valóban szar adás volt, Gézu kapd össze magad, mert ez zsinórban már a második uncsi poszt.

Soma: öntelt, buta, és madarat tolláról...voltak vicces dolgai, ezt nem vitatom el tőle. Viszont a cselekedeteit (kivéve az Evelinnel kapcsolatosak, mert azt az ostobasága) a rosszindulat vezérelte. Emlékezzünk a hotel héten, másoknak csinált extra munkát, ajánlgatta mások szolgáltatásait, Kriszt is azért akarta, hogy a spórolós héten főnök legyen, hogy belebukjon, Zsoltival is a sulis héten kicseszett, nyalt a tanárnak, hogy Zsoltit befeketítse...soroljam még?
PG-nek nincs sokkal több agysejtje, mint Somsomnak, ha ő röhög azon, hogy a csajnak abortusza volt, én hajlamos vagyok elhinni, hogy Soma is így állt hozzá, mert ha a barátomat megviseli valami, az engem is, ha a barátom röhög valamin, akkor én is. Hiszen attól tudunk barátok lenni, hogy azonosak a szellemi képességeink. Zseni-ostoba barátságról nem hallottam még.
Mici azzal, hogy a testét árulta nem tett rosszat sem kint, sem bent, nem áskálódott vagy akart direkt kicseszni senkivel odabent.
Ettől nem a női példaképem, sőőőőt, és az utcán simán elmegyünk egymás mellett, egy közösségben nehezen hiszem, hogy előfordulnánk, de én ha ítélnem kellene embert, az alapján ítélnék, hogy rosszat tett-e másnak, vagy sem.
Dáviddal ugyanez a helyzet, nem rosszindulatú, nem bánt mást csak azért, hogy neki jobb legyen.
Remélem lesz megint hármasbaj, és Atti Ginát hívja ki, ő meg Vivit, és végre Vivi kiesik és mehet Zsolti után haza. :)
csakolvasok82 2016.11.30 12:06:08
@mobilos perpetuum: szerintem Dávidnak nincsen nagy tapasztalata a nők terén. Baromi gátlásos, a személyisége szerintem még mindig a "kövér, ronda" srácé. Biztos sokat bántották, visszautasították, nem hiszi el magáról, hogy egy csinos nőnek ő kellhet. Látszódott, hogy nem tudott mit kezdeni azzal, amikor Evelin vagy Dina táncikált neki, kimaradtak azok a lépcsők nála, amikor megtanulja ezeket a fiú, hogy aztán férfi legyen belőle.
Aki nézte az összefoglalót az egyet ért velem abban, hogy, ha nincs most kiválasztás, akkor bizony fel lett volna adva a lecke a nyomorult hogyvolt írónak. Mert az első egy óráról mégis mi a lófaszt szüljek ide, mikor már a címmel le is zárhattam a volna a posztot. Azért még nem adom fel, nézzük meg…..
Amikor reggel csörgött az ébresztő, elhúztam a szundi gombot, majd kissé türelmetlenül belemordultam, hogy "mi az"? Nem szólt bele senki, én meg jó pár másodpercig bámultam még ostobán a kijelzőt, hogy mi történik, mire leesett, hogy hogyvoltírás van. Ilyenkor annyira sajnálom, hogy nincs kamera a…..
csakolvasok82 2016.11.27 21:51:52
@ミラ: szerintem közelről nem lehet látni a feliratot, nem lehet kivenni, mi van ráírva, Anikó meg arra mutatott.
csakolvasok82 2016.11.27 21:55:11
@Mók_Ica: ja, de rosszul válaszolt, mert nem negyedikként esett ki, hanem negyedik lett. De hát hosszú utat járt be azóta, ki emlékszik rá. :)
csakolvasok82 2016.11.27 21:55:55
@ミラ: és Adél meg itthon a gyerekkel egyedül?
Ez most egy rövid, de velős hogyvolt lesz. Amúgy is három dolog történt: volt rituálé a kecskével, volt egymás külalakjának ócsmárolása, de Vivi formabontó edzéskultúrájának bemutatása se maradt el. Az említett kecskés jelenet arról szólt, hogy a még kedd este megszavaztatott Melyik állat döntse el,…..
csakolvasok82 2016.11.25 22:54:24
csakolvasok82 2016.11.25 23:00:17
@pomac: áh, értem, erről lemaradtam. Köszi!
csakolvasok82 2016.11.25 23:03:10
@Mirocska: nem tudom, mikor tagadta ezt le korábban, de talán akkor még nem volt ennyire komoly közöttük a kapcsolat, és talán most már bízott benne annyira, hogy megosszon egy ilyen dolgot vele, nem tudom...
Ébredezik a villa, még mindenki a tegnapi mérlegelés okozta sokk hatása alatt. Tudnám miért, hogyha merőkanállal zabáltam volna a kristálycukrot, és a legintenzívebb mozgás, amit műveltem volna az elmúlt három hónapban, az az volt, hogy a jobb kezemmel pirosra vakartam a bal seggpofámat, de azt is…..
csakolvasok82 2016.11.24 13:23:02
@hereverő heverő: Jó volt olvasni ezt a sztoridat, remélem, így is marad felnőtt korukban is. Tegnap pont ilyet meséltek kolléganők, egyiknek családban, másik kettőnél baráti körben fogadtak örökbe nem roma szülők roma gyerekeket. Egyik csecsemő volt a másik kettő óvodás, amikor örökbe fogadták. Egyik a 18 éves kora betöltésekor fogta magát és lelépett, pedig szerető család, szép körülmények között élt, ja és úgy, hogy minden mozdítható értéket vitt magával. Másik kettő úgy szintén lelépett, megkeresték az igazi családjukat és hozzájuk mentek, ők nem nyúltak le semmit. Remélem, ezek csak a kevés rossz példa, és a jellemző, hogy kedves, dolgos, becsületes és hálás felnőttek lesznek belőlük.
csakolvasok82 2016.11.24 13:25:12
@Sanda.Ipse: kamera előtti dugásnak.
"A prostitúció általánosan a személyi szabadság kiszolgáltatása fizetségért vagy befolyásért." Ezek szerint mindenki, aki a villába bement, prostituált. Én kérek elnézést, igazad volt, de nem csak Micire, hanem mindenkire igaz ez a kifejezés.
Ez egy részlet Vivi fohászából, amit Zsóti párbajtaktikai mítingjének végén eltolt. Az egész adás azzal indította a maradék agyam lerohasztását, hogy Anikó feltette a napi nézői kérdést, hogy ki vasalt heréjű péniszputtony jósolja meg azt, hogy kié legyen a sufni. 1, ki a kankós faszt érdekel; 2,…..
csakolvasok82 2016.11.23 21:19:17
@Cseszlovák Gyurmafilm: úgy érted brightoni?
@Biriksz_Krokiksz!: én elfogadok mindent és mindenkit, a dalai láma is rólam vesz példát :)
csakolvasok82 2016.11.23 21:27:05
csakolvasok82 2016.11.24 10:45:11
Jó reggelt mindenkinek!
Poszthiányom van. :(

Képzeljétek, azt álmodtam, hogy Zsolti engem hívott ki párbajra. :D
Majd
@Biriksz_Krokiksz!: -t szabályosan nyelvvel felkérdeztem, hogy ellenem is Zsoltit támogatja-e. :D :D
Fel is ébredtem erre, majd visszaaludtam és álmodtam még a VV-vel valamit, de arra nem emlékszem, csak rémlik.
Szerencsére, a fenti cím ellenére, egyelőre nem kell tartani attól, hogy Vivien újra rászabadult a világra, csak egy rövid látogatást tett hazánkban, majd további kezelésekre még visszazárták az ideiglenes lakhelyére. De ne ugorjunk ennyire előre, nézzük, hogy mi történt vasárnap a bolondokházában...
csakolvasok82 2016.11.22 21:53:15
@Cérnahuszár: :D :D és tényleg, nagyon bírom
csakolvasok82 2016.11.22 21:54:38
@Berber Oroszlán: :D bolond, de azért elképzeltem
csakolvasok82 2016.11.22 21:55:33
@Cérnahuszár: ha egyszer lesznek kutyáim, én is beidomítom őket erre
Comic day. Megint. És megint elbaszva: Zsóti nem viheti ki Kárszegpapát, mert védett. Így tessék olvasni. UPDATE: javítva...
csakolvasok82 2016.11.21 22:52:07
@ezneménvagyok: én kérek elnézést :)
Fú, de lenyúlták a tegnapi ötletemet... nyugi, csak viccelek, nyilván amikor először felmerült a hármas párbaj ötlete (bár ez lehet, hogy a póverdbájbigbráder) a tervezőasztalon, valószínűleg másban is felmerült még jóval előttem, hogy ez így mennyire megbonyolítaná a játékot jó értelemben. Merthogy…..
csakolvasok82 2016.11.20 20:41:23
csakolvasok82 2016.11.20 20:44:55
@Magentax: EKG!
csakolvasok82 2016.11.20 20:50:32
Tovább robog ezen a héten a Való Világ a Való Világban, meg Papi a Havas Henrik arcú Miciben. Ez a kettő pedig akkor találkozik, amikor a műsor első felében a műsort szerkesztő Bajszi-Gina páros végignézi, a játék S-Budget Bonnie és Clyde-jának az évődését. Mici akar cukiskodni, meg idegesítő…..
Ez nem a poszt, hanem egy videó, poszt délután lesz, Dzsubi szokásosan sírvaröhögős stíljében. (Nem ő baszta el, hanem én.) A videó viszont  mérföldkő a hazai realitytelevíziózás életében...
csakolvasok82 2016.11.18 14:36:30
@hereverő heverő: éreccségid van-e?
Léccci, ne forgassátok ki a szavaim! Azt mondtam, hogy nem ott kellene tartani, ahol tart. Szó szerint ezt írtam. Nem azt, hogy főfőfőizének kellene lennie. De egy érettségi, perspektíva az életéhez olyan okosan, amilyennek ő elképzeli magát, igen is dukálna.
Vivit pl. nem kezdeném ki ezen témában, mert ő nem is hirdeti magáról, hogy Einstein kis csíra hozzá képest.
csakolvasok82 2016.11.18 15:00:05
@verkli: hihi, meg fogom nézni, ha már egyszer...
@Biriksz_Krokiksz!: nem is vagy az, cuki vagy meg kedves vagy, meg szerény is vagy, csak "nehogy csalódnom kelljen benned!" :) :)
csakolvasok82 2016.11.18 15:30:31
@Biriksz_Krokiksz!: :) ajaj, akkor inkább behúzom fülem-farkam :)
@hereverő heverő: mekkora kő esett le a szívemről :)

Szép délutánt mindenkinek!
Bencus jelentkezik be ma is, a haját kicsit megfútta a keleti szél. A hét Való Világ a Való Világban jegyében telik, vagyis a gyökerek ideiglenesen visszavették szánalmas kis életük felett az irányítást, és jó baráthoz hűen egymást szopatják. Előre kell bocsájtanom, hogy ugyan nem történt semmi, én…..
 A Pusztító Ostorlábú, A Málnaszöktető Kis Iparos, A Flegma Tivy megüzente, hogy a Hogy Volt Online magazinnak nyakába baszajt egy pert. Ha ebből lesz is bármi, akkor abban én is szügyig benne gázolok, így engedtessék meg egy kis öntömjénezés. Tivy, Te egy olyan csodája vagy ennek a Földnek…..
csakolvasok82 2016.11.16 15:34:42
@mentolos lecsó: hát, én kérek elnézést, azt tudtam, hogy sötét, de hogy nagyúr lenne...
csakolvasok82 2016.11.16 16:01:48
@úgymond olvasó MMKK: én is HP fan vagyok, és nem a @mentolos lecsó: féle HP kategóriáké
csakolvasok82 2016.11.16 16:04:40
@mentolos lecsó: ostorgiliszta, eskü, van ilyen, de nem tudtam, hogy ez a király közöttük, de már okosabban halok meg, ezer hála :)
Tiv Tiví naplója 2.0!Nedves naplóm, ezt nem hiszem el!!! Hát mi ez kutyák?!? Ezt a börtöntöltelék bűnöző kárszeget szavaztátok vissza helyettem? Egy sittes gecit? Magyarország esze-szíve helyett? Ti mocskos kis senkik, akik, alattomban, sunyin nyomkodjátok a apellációtok gombját, mert ingyen van?…..
Papi és Szökikativadar összecsapott, majdnem fizikai formában is. A 2007-es Justin Timberlake-nek öltöző Bencusnak sokkal inkább kellett bíróként közreműködnie a párbaj során, mint műsorvezetőnek. Egészen szürreális adáson vagyunk túl...