Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rainman

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsolt barátnője még a halálos baleset/gondatlanságból elkövetett emberölés előtt szenvedett balesetet az Aquaworld hullámmedencéjében. A személyzet nem bírt segíteni az ájulás szélére került fürdőzőnek, akinek a vérömleny alatt elrepedt a lábfeje: A szörfmedencébe,…..
rainman 2009.07.27 10:34:38
nagyon "jó" kis összeállítás. én alig több mint két hete voltam az aquaworldben. semmi olyat nem tapasztaltam, ami a bejegyzésben szerepelne. az biztos, hogy a felügyelők szinte kivétel nélkül nyári munkás diákok - hozzáteszem, ez az összes élményfürdőben így van, de hogy rossz lenne a csúszdák összeillesztése vagy tenyérnyi darabok hiányoznának a szőnyegekből???
ezelőtt a tragédia előtt mindenki superlativusokban beszélt a helyről, most pedig divat lett felhánytorgatni a legkisebb "baleseteket" is. aki rendeltetésszerűen használja az egyes élményelemeket, garantáltan nem szenved semmilyen sérülést. mindenütt ki van táblázva, hogy 12 éven aluli vagy 150 centi alatti gyerekek ezeket az élményelemeket nem használhatják, az ennél kisebb gyerekeknek külön részleget hoztak létre, amelyet azonban nem használnak, mivel rendszerint szülői felügyelet nélkül azokon a szereken csúszkálnak, amin nekik nem lenne szabad. hogy a csúszdamesterek unatkoznak, azt elhiszem, de én azt láttam, hogy ugyanazt az embert akár tízszer is képesek voltak figyelmeztetni ha kellett, aki aztán tizenegyedszer is a kiírásokat figyelembe nem véve csúszott le, olyan pozícióban, amiben akár a nyakát is törhette volna. szerintem ez mindenkinek a saját felelőssége, ezért kár akár a dolgozókra, akár az üzemeltetőkre, akár a tervezőkre bármilyen szitkot szórni. a szörfmedence pedig ránézésre is elég brutális, annak aki még nem szörfözött életében. ha ezek után mégis kipróbálja és úgy esik, hogy a vízsugár nekiveti a falnak, istenem. miért akart hősködni? ezer más elem közül választhatott volna. saját felelősség, gyerekeknél szülői felügyelet. ennyi.
rainman 2009.07.27 10:41:54
@pink a floyd: nem kell elvégezni. ha elmentél volna a helyre, tudnád, hogy baromság, amit beszélsz. eleve nem mernék hozzászólni ehhez a poszthoz, ha nem jártam volna ott. magyar szokás mindenről úgy véleményt mondani, hogy az illető segghülye ahhoz, amiről szónokol.
A Mokka ma reggeli adása már-már Maunikasó színvonalára emlékeztetett a Kiszel-Anettka-Tomika trió illetve az ex-rendőr fitnesszguru sírós-picsogós magyarázófélórája miatt (amiről juszt se, legyen elég annyi, hogy a gyógyszergyárak akarnak vele kibaszni, oszt jónapot) mi a…..