Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zeév Tóbiás • Zevi (törölt)

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felrúgtam egy cigányt a villamoson... Egész eddigi életemben a béke és a rend híve voltam, szégyellem is magam rendesen, mégis megtettem, ráadásul fényes nappal... Nem volt más választásom! Hazafelé tartottam (pontosabban a szüleim lakása felé), csendben üldögéltem a…..
Kedélyes, szolidan piszkos szájú, izzadékony, közvetlen természetű kassza van a Soroksári úti Tesco műszaki osztályán. Onnan tudjuk, hogy egy igazi Tesco-alkalmazott lefotózta nekünk, milyen bakcdoor üzenetekkel kommunikál a gép ember barátaival. Levél ugrás után. Ezt a kis…..
"¡No Pasarán!" Szánalmas... 2008.06.15 11:30:15
Szánalmas, hogy vannak jobboldali figurák, akik antfasiszta, cionista honlapokat hoznak össze és ezzel hergelik egymást. Ha lehet fokozni a szánalmasságot, akkor az már közveszélyesen az, hogy vannak, akik ilyen dolgok kapcsán még tollat is ragadnak, helyesebben billentyűzetet és…..
 Ergé teás-Kula Shakeres bejegyzése ihletet adott. Úgyis akartam írni egy rövidet a punkról, csapjunk bele.  A punk rockot leginkább a baloldali, liberális ideológiákkal kötik össze, és általában ez az értelmezés meg is állja a helyét. És az üzenetet gyakran nem…..
Elképesztő és undorító dolog, hogy néhány bulvárpina önmarketingcélú nyivákolása miatt bezárták egyik kedvenc blogunkat, a maga ocsmány módján szupervicces Dugnámot. Vezérkan, a zseniális megmondóember mindig megmondta, melyik tévés macát miért és hogyan dugná meg.…..
Mandiner blog Cion bölcsei 2.0 2008.06.11 11:01:00
 – Testvéreim, mostanában nagyon ellaposodtatok. Semmi ütős publi Fodor és Orbán titkos liaisonjáról, semmi megdönthetetlen bizonyíték az inka-magyar rokonságról. Az imént megnéztük az oldalatokat, és egy halvány mosolyra sem voltunk képesek! Hát ezért fizetünk…..
Minden Homár-olvasó tudja, hogy készül a magyar árengedmény: kiírok egy olyan magas árat, amekkorát csak képes vagyok hazudni, aztán leengedem irtózatosan, az se baj, ha semmivel se leszek olcsóbb, mint az akció előtti valódi ár volt. Olyan ez, mint a bikaherélés: mindenki tudja,…..
Zeév Tóbiás • Zevi (törölt) 2008.06.11 06:53:31
w Cigányút 2008.05.16 05:00:00
                                          Késő éjjel kopognak az ablakon.              …..
Zeév Tóbiás • Zevi (törölt) 2008.05.16 08:41:30
Földhöz ragadva Kösz 2008.04.29 19:40:00
Elmondanám, hogy évekig jártam Budapestre dolgozni, volt olyan év, hogy minden áldott nap ötkor indultunk, és későn értünk haza, húsvét, karácsony, nem számított. Meg is utáltam rendesen, amennyit álltunk mindenféle dugóban, szívtuk a port, füstöt, ködöt, nem volt jó.…..
Hóbelevanc Vágó manipulált? 2008.04.24 16:00:00
Olyan nagy hírverést csaptak a Vágós Istvánnal készített Playboy interjúnak az utóbbi napokban, mintha a világ hét csodája közé tartozna a műsorvezető kijelentése. Azt vallotta be ugyanis Vágó, hogy a Legyen ön is milliomos nézettsége érdekében a műsor menetekor odafigyelt…..
Zeév Tóbiás • Zevi (törölt) 2008.04.24 22:09:02
w Bazmeg.hu 2008.04.23 06:30:00
A kéz, az magam felé is hajlik persze, mint tartalomipari szakmunkásnak. Nekünk, mint Indexnek és mint internetezőknek, az internetadó nem jó. Hanem rossz. De nemcsak nekünk. Volt szerencsém több képmesében is felvilágosítani a tisztelt népet, milyen csuda dolog az internet. Nemcsak…..
A helyszín Boston. 2 személy békésen tüntet a szcientológia egyház előtt. Az egyik Bob Minton, a másik Jesse Prince, aki régen az RTC-ben volt Sea Org tag. A helyi OSA kirendel 2 embert ellenük. Íme a szcientológia PR-technológia működés közben:   Az egyik feladata…..
Mindenki erről beszél, de tényleg bebuzult az egyik legvagányabb nyuszilányunk? Hogyan képes az egyik legtöbb iWiW ismerőssel rendelkező színész-műsorvezető magára zárni az autóját, úgy hogy taxist kell hívnia a kiszabadítására? ..
Zeév Tóbiás • Zevi (törölt) 2008.04.18 17:47:11
Hogy kezeljük világnézeti különbségeinket? Gyilkolásszuk le a máshogy gondolkodókat? Vagy inkább a vallást csak templomban gyakoroljuk, egyebütt hallgassunk róla, kezeljük szigorú magánügynek/tabunak? Vagy lehet nem kirekesztően is anyázni egymást? Harcolnom vagy kooperálnom…..
Zeév Tóbiás • Zevi (törölt) 2008.04.18 16:24:30
Pumpagyár u, sokminden tortent am! 2008.02.01 02:59:47
Az egyik legfontosabb, hogy vegre eljutottam hivatalosan is oda, ahova eddig csak vagytam: kipipaltam pakot, most mar tenyleg jogos lesz a „tomcat kiszel tunde naci alteregoja” jelzo, a legjobb az ittasvezetos feljelentes. Igazi nagyivu gengszter lettem, eheh.A masik jo duma a lehalo…..
Tamás a BKV sztrájktól megbódult emberek egyikével találkozott szembe, ott ahol nem kellett volna erre számítania. Tudjuk be ezt az általános káosznak ami aznap uralkodott, bár ez talán nagyfokú naívság lenne. Olvasgatom a blogot már egy ideje, meg néha fotózom is, de nehéz…..
Végre a nácik is megfelelő terjedelemben foglakoznak munkásságunkkal. Kurucinfós köpködés itt, SoDi, alias Kiss Endre Farkas – akinek finom humoráról már a Szetey-ügy kapcsán meggyőződhettünk – videója itt. Utóbbi tökfej persze csak addig bátor, amíg rá nem…..