Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kissfromszancikiss

74 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom már feltünt Nektek, hogy kicsit mániákusan ki akarok próbálni minden arcmaszkot, ami fellelhető a piacon. Még szerencse, hogy ezt nem parfümökkel akarom eljátszani... Most is találtam igéretesnek tűnő maszkokat az egyik fodrászkellékes üzletben. Engem azonnal le lehet venni a lábamról a…..
Úgy gondolom, hogy két hámlasztó kúra után már el tudom dönteni, hogy melyiket venném újra a két termék közül. A gyógyszertári Parasoftin zoknival is teljesen meg voltam elégedve, na de lássuk, hogy megtörtént-e a trónfosztás?  Miután megírtam a múlt heti bejegyzést, még úgy éreztem, hogy megéri…..
  Amikor megláttam, hogy a Balea is piacra dobott egy hámlasztó zoknit, már rohantam is a dm-be, hogy megszerezzem. Körülbelül 1 éve próbáltam ki a Parasoftin hámlasztó zoknit(ITT elolvashatjátok), ezért még nagyobb volt a kisértés. Elég nehéz küldetésbe kezd az a valaki, aki be szeretné…..
Kétlem, hogy létezik rajtam kívül olyan balek, akinek fogalma sincs arról, hogy milyen e-mail címmel regisztrálta a blogját. A problémák már itt elkezdődtek, a jelszó találgatás csak másodlagos... Hova lesz az ember agya, hogyha mindig belépve hagyja a fiókját... Biztos, ami biztos, most sem tudom…..
Emlékszem, hogy még Anyu mesélt nekem azokról az ajakápolókról, amiknek teljesen más színe lesz az ajkakon, mint a tubusban. Pár éve nagyon felkapott volt a Barry M rikító zöld rúzsa, ami az előbb említett kategóriába tartozik. Az a darab valahogy soha nem izgatta a fantáziámat. Nem kell…..
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én nagyon kellemetlenül érzem magam, amikor egy üzletben tesztert szeretnék kérni.  Akárhányszor próbáltam egy-egy patikából Vichy vagy Bioderma termékmintát kérni, azonnal rávágták, hogy nem tudnak adni. A vicc az egészben az, hogy igazából még a kérdést sem…..
Ugye nem gondoltátok, hogy majd pont én nem fogom kipróbálni a "felhőmaszkot"? Remélem, hogy nem foglak elkeseríteni Titeket! Már elég régóta bontatlanul várta a fiókban, hogy kipróbáljam, és úgy éreztem, hogy eljött a pillanat a tesztelgetésre. Pontosan nem tudom, hogy miért kellett ilyen sokat…..
Egy laza hónapot kellett pihentetnem a blogot, mivel a 11 vizsgám kicsit padlóra küldött... :D  Térjünk a lényegre, ha már végre itt vagyok! A legtöbb blogon nem sokszor foglalkoznak az izzadásgátlás problémájával. Pedig szerintem komolyabb probléma még annál is, hogy megtaláljuk a megfelelő…..
Ahogy ígértem, ez egy igencsak személyes bejegyzés lesz... Ismét nem egy túl egyszerű időszak áll mögöttem, de ezek után már csak jobb jöhet! :) Elvesztettem a Nagymamámat november közepén, de tudom, hogy neki már sokkal jobb a Menyországban. Emiatt azt hiszem, hogy azt mondhatom, hogy…..
Már egy jó ideje gyűjtögettem egy dobozba azokat a sminkeket, amiket már nem használok olyan gyakran. Semmiképpen sem szeretném kidobni őket, eladogatni meg egyáltalán nem érné meg. Sokkal több macera lenne vele, mint amennyi pénzt vissza tudnék forgatni belőlük. Szóval szöget ütött a gondolat a…..
Még mindig nem tudtam leszokni az arcmaszkokról, tehát egyértelmű volt, hogy újra jelentkezni fogok egy bejegyzéssel a témában. Vannak olyan hónapok, amikor úgy érzem, hogy a legtöbb márkának már kipróbáltam legalább egy arcápolási termékét. Aztán természetesen rájövök, hogy nagyon távol állok az…..
Hol is kezdjem majdnem félév kihagyás után... Sajnos mindenkinek vannak olyan rövidebb vagy hosszabb időszakai, amikor teljesen a padlóra kerül valami miatt. Na hát nekem egy ilyen időszak van a hátam mögött, legalábbis remélem, hogy már csak a hátamat látja...:) Talán mindent elmond a lelki…..
Nem túlzok, hogyha azt mondom, mindenki kiváncsi erre a termékre. Természetesen velem az élen! Már egy ideje lehet kapni, de mivel csak gyógyszertárban lehet hozzájutni, ezért nem szereztem meg korábban. Egy drogériában hamarabb leakasztottam volna a falról, minthogy bemenjek egy patikába és…..
kissfromszancikiss 2018.07.27 22:26:45
@bodonmaria: Tisztában vagyok vele, hogy több nap múlva fejti ki a hatását, de mint a legtöbb vásárló, vártam az azonnali eredményt. Pont emiatt így írtam meg ezt a bejegyzést. Ajánlom kedves figyelmébe, hogy az írásomnak van folytatása, amiben a pár nappal későbbi tapasztalataimat írom meg. kissfromszancikiss.blog.hu/2018/03/25/nagyon_para_ez_a_softin
Tombol a nyár, emiatt a sminkünk is roham tempóban olvad le az arcunkról napközben.  Ilyenkor mit tud tenni az ember lánya?! Felszívja az arcán lévő olajokat mattító papírral vagy pedig lefújja magát fixáló spray-vel. Nekem három frissítő spray van a birtokomban, amikről már bőven tudok véleményt…..
Mindenki nézzen csak bele gyorsan a pénztárcájába, és nézze meg, hogy melyik a top 3 legtöbbet használt törzsvásárlói kártyája.  Szinte biztos vagyok benne, hogy a dm kártya is köztük lesz. Egyszerűen annyira jól ki lehetett használni a kuponokat, a szezonálisan kiváltható tárgyakat, hogy alig…..
kissfromszancikiss 2018.07.20 07:02:01
@sellőlány: Igen, de ez teljesen természetes, hogy mindenki az azonnali akciókra csap le, és nem vár X ideig, hogy végre legyen annyi pontja, amivel kezdeni tud valamit. Főleg úgy, hogy az ember a postaládájába kap 10%-os kedvezményeket a Rossmannál. Amíg nem változik a helyzet a dm-nél, addig a konkurencia akcióit kell kihasználni. Arról már ne is beszéljünk, hogy a Müllerben is kézzelfogható kedvezményt kapunk minden vásárlás után. A dm pontok most nem igazán hatják meg az embereket a két versenytárs taktikája mellett. Kiváncsian várom a dm következő lépését.
Valószínűleg a legtöbb sminkmániás arról álmodozik, hogy egyszer bejut egy Sephorába. Hát Manókáim, nekem végre sikerült... Már tavaly szeptemberben készültem erre a csodálatos napra, mivel akkor tudtam meg, hogy június végén Velencébe utazunk. A város is hatalmas extázist váltott ki belőlem,…..
A múlt héten egy tankönyvi példának is tökéletes impulzus vásárlást hajtottam végre a dm-ben.  Mostanában valahogy havonta max 2-3x megyek be, és akkor is csak azt veszem meg, amire tényleg szükségem van. Emiatt tényleg rohadt büszke is vagyok magamra, hiszen mi szükségem lenne a 130315x…..
Amikor pár hete megkérdeztelek Titeket, hogy miről szeretnétek inkább bejegyzést, a szemhéjtusról vagy a Pupa új arcmaszkjairól. Az arcmaszkos bejegyzést már megírtam, de sokan szeretéttek volna elolvasni a véleményem a tusokról, hát itt van. :) Aki ismer, az tudja, hogy az esetek nagy részében…..
Tegnap szavazásra bocsátottam az Instagram oldalamon, hogy miről szeretnétek bejegyzést: a legjobb szemhéjtusról vagy a pupa arcmaszkjáról. Nagy fölénnyel a PUPA arcmaszk nyert: Tudom, tudom, mi a fenét keres az arcomon aranykolloid, hogyha rühellem és undorodom az aranytól? Hát Manókák, az a…..
A hűséges Manókák, akik olvasták az előző bejegyzésemet tudják, hogy mennyire odavoltam/odavagyok a MAC legújabb limitált kollekciójáért, amit Patrcikstarrr-al álmodtak meg. Szerencsére hatalmas mákom volt, és szombaton meg tudtam rendelni magamnak a smink szettet.  Olyan hiperszuper gyors volt a…..
Ilyen már nagyon rég volt utoljára, hogy ennyire, de ennyire beleszerettem egy limitált sminkkollekcióba.  Sőt, elképzelhető, hogy sose éreztem még ilyen erős szerelmet... Nyugi, még mindig csak a sminkekről beszélünk! :))) Mint minden szerelem, ez is egy apró parázzsal kezdődött. Mutatom a…..
Kattintás vadásznak tűnik a cím, mi? Hát el kell, hogy keserítsek mindenkit, de nem az. Körülbelül egy hónapja berobbant a köztudatba a Clinique hatalmas újdonsága, a Take the day off sminkeltávolító balzsam. A márkától már megszokhattuk, hogy borsosabb áron juthatunk a termékeihez. Most sem…..
Egyébként is úgy terveztem, hogy ezt a két arckrémet fogom összehasonlítani, de csak ma vágott fejbe a felismerés, milyen aktuális lesz ez a bejegyzés.  Az országban is összecsapás van, akkor írok már egyet én is, csak én arckrémekről. Szerintem még az is hallott a Clinique Moisture Surge-ről,…..
Elég meredek ez a cím, soha nem gondoltam volna, hogy valamiről ezt fogom mondani. A legvicesebb az, hogy 100%-ig így is érzem. Na de ácsi, mit jelent a címben szereplő utolsó szó? Elővettem a legjobb Google fordítós tudásomat, és lefordíttattam vele a "koreai" szót koreai nyelvre. Tehát a cím…..
Gondolom minden Manóka képben van, hogy a múlthéten a parasoftin hámlasztó zokniról írtam egy első benyomásos bejegyzést. Ugye? :)) A végén pedig megígértem, hogy amennyiben bármilyen icipici változás is történne a talpammal, akkor szólni fogok. Ez azért fontos, mert a csomagolás hátulján…..