Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sutongi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! Órákig lehetne még szófosásom a bakancsról. A lényeg benne van az eddigiekben. Hogy kinek melyik jön be jobban: a színbőr vagy a gyöngyvászon, esetleg a laza izületei miatt szüksége van egy merevebb talpú, erősebb…..
forrás:http://orszagcsavargo.fw.hu/ Németh Ferenc túraoldala. A bejegyzés teljes tartalma tőle származik :Dde annyira jó h muszály ide is kitenni :D   Az erdőben alvásról Több topiktárs kérlelésének engedve összefoglalom, hogyan szoktam vadkempingezni. Az…..
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! Az előző részben adtam segítséget a választásban. Most lássuk hogyan kell gondját viselni a zsáknak, ha már a mienk a kicsike! Először is, ha már hazavitted a kiválasztott hálózsákot a legjobb, ha ki tudod teríteni…..
Sutongi 2016.10.15 13:46:12
@Don't Panic, Stay Calm: Köszönöm a részletes, és áttekinthető válaszod! Már majdnem megrendeltem, mikor felfigyeltem, h az e-bayen és az amazonon is a viszonylag nagy számú értékeléseknél megegyezik a vásárlók kivetnivalója. A hálózsák meg ez lenne Expert Pinguin -9/-37 2,00-2,05 kg 21X41/27cm ö.csomagolva.
Sutongi 2016.10.18 22:54:25
@Don't Panic, Stay Calm: Hoppsz, utólagos szerkesztés miatt kikerült a kommentből! Nos, az egyik melyet minden nem zipzárosnak felrónak, az a be- és kibújás kényelmetlensége. Nyilván a zipzár hiánya növeli a hőtartást, meg a tartósságot, sz'l ez szerintem inkább a vmit vmiért kérdés. Több értékelés közt pedig egy hölgy ezt tanácsolta erre a problémára: először bújjunk be a hálózsákbetétbe hónaljig, aztán a hálózsákba, ott felülünk, majd a többi részt is húzzuk magunkra. (Biztos sokan ismerik eme technikát, de nekem pl. új volt:) A másik dolognál azonban igen éles hangvételűeket is találtam: nevezetesen az állítólagos plusz 25 F/13,89 C komforthőmérséklet biztosítása. Megjegyzem, a kifogástalan minősítéseknél is volt, aki nem merte az említett névértéket alátámasztani a tapasztalata alapján, illetve sehol nem olvastam, h igen: ez valóban tudja ezt. (Persze a sok tökéletes minősítést nem olvastam végig...) Így is összeségében kb. 80%-os volt az elégedettség.
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! Ez már egy kis tapasztalatot igényel. De, nem vészes, hiszen többnyire egyenes vonalakat kell varrni. Csak poénkodok: kezdőnek azt a legnehezebb. Főleg a párhuzamosak, ha éppen nincs elfekvőben egy kéttűs ipari varrógép a…..
Sutongi 2016.10.12 11:11:14
@maszogep1974: @DubaiBlase: Hello DubaiB! Érdekelne, h az egyes Shipitós rendeléseid alkalmával milyen szállítási költségeket csapott hozzá a cég. Érdemes kifizetni szerinted az éves tagdíjat, és egybe megrendelni a cuccokat? Előre is köszi a segítséget!