Regisztráció Blogot indítok
Adatok
velorex1962

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol is kezdjem? Nehéz ez. Itt ülök hajnalban a kis kanapén a virágos pléd alatt enyhén dideregve és azon gondolkozom, hogy a tegnapi adás által termelt foshalomból hogyan lehet kacsalábon forgó fényűző palotát összebaszni, amikor a habarcs is hasmenéses híg szarból van, ami összetartaná a szétfolyó…..
velorex1962 2016.10.26 23:08:41
Elkezdődött az eco hét a villában, vagyis a gyökerentyűknek maguknak kell megtermelni az áramot, ha enni, kávézni szeretnének, vagy fel akarják tölteni a vibrátort. Speciel nekem sem könnyű, mert kurvára nincs net, pedig kétszer is megrugdostam a rootert, de még az sem segített, úgyhogy most…..
Bár a cirkusz hétnél még az is izgalmasabb lenne, ha bedobnának egy paklit, és napi hét órában kártyáznának az agyhalottak, de azért tartogatott izgalmakat a mai adás is. Evelinnek Soma olyan, mintha a testvére lenne, ezért csak kiveri neki, szex nem lesz. Tivy nem akar dugni, csak ha muszáj. De a…..
Ma reggel, fejemben a Rocky zenéjére kászálódtam ki az ágyból, majd kétszer fejeltem meg a sötétben ugyanazt az ajtófélfát, mert a mocsadék csak nem akart odébbmenni. Először sikerült a tegnapi kávét mégegyszer lefőzni, majd a cigimet is fordítva gyújtottam meg, de erre már csak két igen mély,…..
Három fontos dolog is történt tegnap: Lóri lett a szegény ember Jézus Krisztusa, Anikóról kiderült, hogy tényleg nagy rá a nadrág és lett egy Ginánk, de nem Lollobrigida...
velorex1962 2016.10.11 13:39:45
@Betli Szofi: Nekem nincs TV-m, ezért a VidToMe-n nézem meg egy nappal később felvételről. Valószínűleg ott más az idő megjelenítése, ezért most megkerestem az RTL oldalán is. Adom a linket:
rtl.hu/most/rtl2/valovilag/valovilag-powered-by-big-brother-2016-10-09
(balra, alul a negyedik fehér pont, majd 12:15-nél megtalálod)
Számomra ez egyértelmű kinémítás, mégpedig általuk élő adásnak nevezett szakaszban. Az egyik, amit leginkább utálok az, amikor hülyének néznek.