Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mick Sterling

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyugodtan bevallhatjuk, mióta tudjuk, hogy az Autobotok és az Álcák lezuhantak a Földre, azóta titokban mindig is kíváncsiak vagyunk, milyen lehet egy valódi transformer. Jó hír, hogy egy cég Törökországban teljesíti kívánságunk. Esélyes, hogy a gyártó  túlbecsülte az igényt az élethű méretű…..
A Fülöp-szigetek "Megtorló" becenévre hallgató elnökéről, megválasztása óta sokat lehetett hallani a médiában. Hasonlította magát Hitlerhez, megüzente az Amerikai Egyesült Államok elnökének, hogy "a kurva @nyádat", komoly harcot hirdetett a drogok ellen. A már 2 millió ember által letöltött…..
Több forrásból is úgy értesültünk, hogy Vlagyimir Putyin azonnali hatállyal hazarendelte minden orosz politikusát és családjaikat. Sörgős értesítést kaptak a külföldön tevékenykedő adminisztrátorok, diplomaták és orosz érdekeltségű cégek dolgozói, hogy családjaikkal együtt azonnal térjenek vissza…..
Mick Sterling 2016.10.14 10:36:41
@alfabela2: Köszönjük Béla! Minden kritikát szívesen fogadunk, ugyanis próbáljuk tartani magunkat ahhoz, amit Winston Templomdomb mondott: "A jövő birodalmai az elme birodalmai lesznek". Ezentúl David Copperfield-re is Rézmező Dávidként hivatkozunk.
Sikeres Kickstarter kampány keretében a Zuta Labs fejlesztő cég 600.000 dollárt (166 millió forintot)  kalapozott össze termékötletük megvalósítására, a hordozható zsebnyomtatóra, így minden akadály elhárult a gyártás megkezdésének útjából. ..
Nem csak Magyarországon, hanem az egész világon számos kritika éri az egészségügyi rendszereket, kórházakat. Az egészségügy megreformálásán vagy meg nem reformálásán választásokat lehet elbukni, vagy nyerni. Jelen összeállításunkban azonban, azzal foglalkozunk, hogy milyen ételt kapunk a világ…..
A lengyelországi Lodzban egy zavarodott harkály fának nézett egy vadőrt. Nem tudjuk milyen magánéleti gondok állhatnak szegény madár viselkedésének a hátterében, de a lelkesedése vitathatatlan. :) Szerencsére a vadőr nem volt rest és megosztotta a történteket a Youtubeon.  Nézzétek! :)..
Az utcazenészek gyakran nem kapnak elég figyelmet az emberektől, de ez a videó is talán annak a bizonyítéka, hogy lehet csak a célközönségüket választják meg rosszul.Az alábbi videó a malajziai Pangkor városában készült, ahol a négy szőrös kis rajongó feszülten, fejüket megdöntve figyelik a nekik…..