Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyime

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az USA nyugati partvidéke egész pontosan a glóbusz másik felén van Delhihez képest. Az időeltolódás 12,5 óra (a fél az indiaiak „saját” ideje miatt van), azaz ott akkor kel a nap, mikor itt már éppen nyugszik. Először az egyszerűség kedvéért úgy is terveztem, hogy majd ha hazamentünk, Budapestről…..
Gyime 2016.10.10 09:55:52
@zdyzs: Amikor tavaly megtaláltam ezt a ZSENIÁLIS blogot, tudtam, hogy ez lesz a tökéletes sorvezetőm a 2017-re tervezett hasonló nyaralásunkhoz. Két nap alatt el is olvastam az egészet. Most, hogy megvan a jövő évi repülőjegy, elkezdem újra "feldolgozni", hasznosítani az információkat.
A tervezett utunk és a családfelépítésünk is nagyon hasonló; nálunk is két lány, egy fiú van, akik jövőre 12, 13 és 15 évesek lesznek. Ezért mi is Motel6-ben gondolkodunk.
Írod, hogy ti is egy szobában voltatok mind az 5-en. Ugyanakkor a Motel6 honlapján (www.motel6.com/en/kids-stay-free.html) engem elriaszt ettől az, hogy úgy tűnik, csak 4-en lehetne bent lenni. Fölösleges az aggodalmam (amelyet részben csökkenthet az, hogy várhatóan egy 3 fős család 1 gyerekéhez esetleg "átjelenthetjük" a mi egyik gyerekünket)?
Gyime 2016.10.10 10:59:48
@zdyzs: Köszönöm a gyors választ!
Jegyzem is fel rögtön a Rentalcars.com-ot (eddig csak a kayak.comon nézelődtem). E hónap végéig le akarom foglalni az autót és a szállások nagy részét.
A Yellowstone - Grand Teton környékén már látom, nehéz lesz jó szállást találni, nem kis részben nyilván azért, mert pont a teljes napfogyatkozás idején (aug. 21.) szeretnénk ott lenni. Első keresésemre a booking.com már csak egy 2 milliós luxushotelt tudott felajánlani. Muszáj lesz bővíteni a keresést. Vagy a távolságot 200 mérföldön is túl.
Ti egyébként előre lejelentettétek, hogy a 2 felnőtt mellett 3 gyerek is van, vagy csak egyszerűen megjelentetek 5-en a szobában?