Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Milucsek

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szülő-gyermek kapcsolat, a világon talán az egyik leginkább védett, s talán a legtisztább érzelmi töltettel bíró kötődés. Vannak azonban – sajnálatos módon – olyan sorsok, élethelyzetek, melyekben ez a kapcsolat, hogy úgy mondjam elég vitatottá válik az érintettek életében.   Egy példa erre egy…..
Milucsek 2018.06.05 08:20:32
@diszkriminans: Biztos van igazsag abban is, amit leirtal, de a valas egy teljesen mas kategoriaba tartozik szerintem. Rengeteg sztorit hallottam mar, de az olyan, ahol szepen valnak el es anyuka nem probal mindenhol keresztbe tenni, ritka, mint a feher hollo.
Legtobbszor mindent elkovetnek az anyak, hogy bosszut alljanak. Ferjemnek 2 kiskamasz gyereke van az elso felesegetol es 2 kozos van nekunk is. Voltak idoszakok, amikor nem tudott a munkaltato eleg gyerektartast letiltani a fizetesebol es ilyenkor addig nem jottek a gyerekek, amig azt ki nem potoltuk. Nem akartak jonni. Biztos veletlen egybeeses volt.
Nem mindenki tudja, hogyha rendelünk valamit az Ebayen, nincs nyomkövető száma (tracking number) és elveszik a küldemény, akkor az eladónak kötelessége visszafizetni az árát (ár+postaköltség), függetlenül attól hogy hol veszhetett el. Erre a várható érkezés utolsó napjától számítva 30 napunk…..
Amikor a reggeli kávéval indítja az ember a napját, akkor jogosan vetődik fel a kérdés a vegán életmódra váltásnál, hogy létezik e a tehéntejnek alternatívája és ha igen, akkor mi az és mennyibe kerül. Ma már több márka rengeteg féle növényi teje kapható nálunk is a bio…..
Milucsek 2016.10.09 20:05:51
@dreamhotep:
Szia!
Kb. 2 hete az angol linked alapján próbáltam a rizstejet elkészíteni. Nem főztem méregerősre a zöld teát, 18 órán át tartottam 35°C-on. Volt egy enyhe szaga, de nem vészes. Utána leöblítettem a rizst, megkóstoltam, de semmilyen édes ízt nem találtam benne. Összeturmixoltam a tisztított vízzel, de sajna így sem lett jobb. Mi lehetett a gond, hogy nem édesedett be?
Köszönöm előre is, ha megosztod a tapasztalataidat.