Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pintér Tamás És Zsuzsi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valakit szépfiúnak választanék a 9 gépből, amelyet az első cikkben felsoroltam, akkor az tuti a Xiro(Zero) Explorer (Xplorer) lenne. Igen, nem őrültem meg, tényleg ennyi néven lehet rátalálni a quadkopterre, ami a lényeg, bármi is a neve, a Zerotech nevű cég gyártja. Az oldal pedig a…..
Pintér Tamás És Zsuzsi 2016.11.09 21:49:37
Pintér Tamás És Zsuzsi 2016.11.12 21:39:14
@Jackal_: Szia! Hát nem tudom igazából mi a baj de tuti hogy csak szoftveresen van a baj szerintem. Úgy kezdődött hogy a kamerám repülés közben ferdén pozicionált. majd leszálltam vele, tehát semmi törés vagy ilyesmi. De nem tudtam bekalibrálni mert még nem voltam valami jártas benne ezért egy ismerős azt mondta megcsinálja és sajna mindent le reszetelt rajta. Be sem kapcsolt, sem GPS sem Wifi se semmi Aztán én újból raktam rá mindent amit csak tudtam. Kivéve a Wifi jel a telefon és a kezelő között valami nem jó. A Wifi jelet látja de a képet nem lehet behozni rajta. A gép újból repül kifogástalanul csak videót és fényképet nem tudok csinálni vele. Különben Huawei telefonnal ment eddig, de most valahogy nem. Meg még egy baj hogy az automata felszálló funkció sem működik rajta. Nem tudom mit kellene csinálnom vele de már két hónapja nem találom a megoldást. Előre is köszönöm a válaszod. Üdv: Tamás
Pintér Tamás És Zsuzsi 2016.11.14 11:05:59
@Jackal_: Szia. Ha minden igaz akkor megoldódott a probléma. A support-ról egyesével ráraktam mindent meg beállítottam és most még ki kell próbálnom aztán jelentkezem hogy sikerült e vagy további segítségre van szükségem. Szerintem speckó vezérlő van benne bár nagyon nem jól ismerem még, de tulajdonképpen egy nagyon jó irányítható és stabil gép. Szoftveresen még csak most kezdek vele foglalkozni.