Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hunter18

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Melegként kifejezetten zavar, ha egyesek a “homofób” jelzőt egyfajta pallosként használva csapnak rendet a jónép között. Ellenzi a Prájdot? Homofób! Nem akarja hogy a rokonok megtudják, hogy meleg a gyereke? Homofób! Azt sem tudja, mi a különbség a homoszexuális és a homo sapiens között? Homofób!…..
Melegedő Meleg Holokauszt 2017.01.31 11:57:19
Január 27-e a holokauszt nemzetközi emléknapja.  A második világháború előtt és közben meggyilkolt milliókra emlékezni kötelességünk. Az elképesztő embertelenségeket zsidók, romák, politikai foglyok, hadifoglyok, Jehova tanúi hívei, melegek és sokan mások is megélték. Melegblogról lévén szó, itt…..
Társat találni sosem volt egyszerű feladat, ezt még a heterók is tudják, nekünk, melegeknek pedig még nagyobb kihívást jelent. És csak hogy tisztázzuk, társ alatt most nem olyan illetőt értek, akivel egy órácskára összemelegedtek, vagy akit talonban tartasz, míg az igazira vársz. Társ az, akivel…..
Gyakran hallom, olvasom mindenféle fórumon, hogy azért van annyi buzi, mert mutogatják a tévében, ezért manapság divat annak lenni. Természetesen vitába lehet  – és talán kell is – szállni ezzel az állítással, de szeretnék megosztani veletek néhány gondolatot a témában...
Négy hónaposak lettünk, és aki már a kezdetektől követ minket, az tudja, ez mit jelent: Jön a válogatás az elmúlt hónap legelmésebb illetve legagyzsibbasztóbb kommentjeiből! A komment szekcióban továbbra is rendkívül izgalmas szókarate-párbajokat figyelhetünk meg. Akinek nincs ideje, vagy…..
Melegedő Mindent a melegszexről! 2016.10.17 00:03:13
Felhívásunkra temérdek kérdés érkezett a melegek szokásaival, világlátásával, mindennapjaival kapcsolatban. Előző cikkünkből sokat megválaszoltunk közülük, így már csak egy dolog maradt, amiről még nem beszéltünk: a szex! Ki, mit, hova, hogyan, hányszor? Tabuk nélkül! Nem is szaporítanám tovább a…..
Összegyűjtöttük azokat a kérdéseket, amelyek bár gyakran elhangzanak a komment szekcióban, kielégítő válasz eddig még nem érkezett rájuk. Illetve közvélemény kutatást végeztünk melegek között is, hogy megtudjuk, mik azok a témák, amikkel a leginkább le szokták szívni az agyukat az ismerőseik.…..
Én nem ilyen gyereket akartam! - mondta az anyuka a postán a barátnőjének sorban állás közben. Felkaptam rá a fejem, mert épp a napokban láttam egy videót, ami azt mutatja be, milyen lehetőségek várnak ránk a jövőben, jobban mondva, az utánunk következő generációkra. Ha a génsebészet ilyen ütemben…..
Melegedő Most kérdezz, ha mersz! 2016.10.08 16:34:30
Kedves Olvasóink! Mivel nagyon sokakban merülnek fel kérdések a homoszexualitással kapcsolatban, most szeretnénk egy kicsit interaktívvá tenni a Melegedőt. Várjuk a kérdéseiteket a melegséggel kapcsolatban, minden vonatkozásban. Minden, amit eddig nem mertél megkérdezni a buziktól - címmel készülő…..