Regisztráció Blogot indítok
Adatok
netnet11

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A víz közelsége nemcsak nyáron esik jól, hanem ősszel és kora tavasszal is, a hűvös délutánokon is kellemes meginni egy teát a parton a padon a természetet bámulva. Az ingatlanpiacon olykor-olykor páratlan lehetőségek bukkannak fel, érdemes néha rákeresni a keresőkben arra a…..
Íme, néhány luxuslakás a Batthyány tér környékéről – egyik sem csupán a fekvésével kápráztatja el az embert. Elmerülünk a dizájnbútorok és a lakberendezés csúcsát képviselő kiegészítők világában. De lesz itt élő növényfal, a Parlamentre nyíló panorámaablak és…..
Ha már a nyár a napfürdőzés és a tengerparti ejtőzés évszaka, a luxurydefined.com végigvette, melyek a világ legfantasztikusabb fekvésű vízparti városrészei, kikötői...
Ragyogóan napfényes családi fészek Újbuda szívében a Nádorliget lakóparkban: a jelenlegi tulajdonosok pontosan emiatt szerettek bele a 72+25 nm-es, háromszobás lakásba, amely most eladóvá vált...
Ugye mennyire idegesítő, ha 3-4 millió forintos különbséggel látjuk ugyanazt a lakást különféle online felületeken? Ezért örülünk, ha van valami segítség ahhoz, hogy rendet vágjuk közöttük...
Balesetem óta a kínok kínját élem át minden mozdulatnál, a számítógép klaviatúráját is harsány feljajdulás közepette kezelem. De az érzés, hogy írnom kell, a gyógyulás biztos jele, mert egy hétig még arra is képtelen voltam.   Azon az estén is a kutyámat vittem sétálni, és mivel nem tartozom az…..
A Corvin negyed a VIII. kerület legdinamikusabban fejlődő része, sőt méltán nevezhetjük Budapest egyik legmodernebb városrészének is. A sok lakás mellett az irodák és vendéglátóhelyek mostanra már annyira kiépültek, hogy az itt lakók minden igényét képesek kielégíteni. A negyed szomszédsága is egyre…..
Mire megvettük az ikerbabakocsinkat, öt hetesek lettek a babáink. Annyit válogattunk, hogy végül riadtan vettük észre, hogy ideje lenne friss levegőt is szippantaniuk – friss alatt a házon kívüli levegőt, azaz a belvárosi szmogot értem –, és gyorsan-gyorsan megpróbáltunk…..