Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chicken wings

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az, hogy a homoszexuális kisebbség nem a társadalom szíve csücske, senkinek nem újdonság. Mi, melegek ezzel nap mint nap szembesülünk. Hiába van ma már szinte minden sorozatban LMBT karakter, és hiába javult a szexuális kisebbségek megítélése, továbbra is a meleg fiatalok körében a legmagasabb az…..
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Nem annyira az emberek "szórakoztatása"/okítása, de inkább a magam, és a sorstársaim segítése miatt kezdem el írni ezt a blogot. Sok korombeli fiatal küzd ezzel a problémával, akár úgy, hogy bevallja magának, akár úgy, hogy nem. Szeretnék nem inni.…..
Emlékeztek még a Kis Homofóbhatározó című cikkünkre? Aki nem, annak gyorsan elmondom, a meleggyűlölő embereket kategorizáltuk benne. A buziverőktől kezdve az alkalmi homofóbokig mindenkit sorra vettünk, végül külön kitértünk az igazi nagymesterekre is. Ők azok az emberek, akik azt mondják,…..
Mindannyian álmodoztunk már szuperképességekről. Repülés, láthatatlanság, ugrálás az időben és a térben, stb. Emlékszem, kamaszként, mindennél jobban vágytam egyetlen szuperképességre. Arra, hogy a tömegből észre tudjam venni a hozzám hasonló melegeket. Ezen kívül semmi más nem érdekelt. Mindig úgy…..