Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alek23

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy 2007-es kincs a Homár  postaládájából: Ákos a posta jóvoltából egy rövid időre azt hitte, az esküvőjére meghívott unokatestvére nem tud részt venni a ceremónián, ugyanis már nem él. Talán a postás volt berágva az unokatestvérre, vagy valamelyik postai alkalmazott…..
Alek23 2009.07.06 10:19:48
@jesszumpepi:
Úgy látom, hogy te tudsz majd nekem bennfentes infóval szolgálni. Nemrégiben ráakadtam az Edés posztra és mivel már sokan utaltak eme kötelező olvasmányra ezért elolvasta a story-t majd neki ültem végig olvasni az 5000 egynéhányszáz komentet is. Sajnos azon az oldalon ahol ráleltem erre a cikkre csak 2800-ig voltak meg a komentek.El tudná nekem valaki mesélni, hogy mi lett a vége és hogy kiderült-e, hogy milyen összeesküvés elméletre jött rá EDE. Valaki segítsen mert nem fogok tudni este elaludni ha nem tudom meg a történet végét.
Gondolom nem véletlenül nincs meg a homár archívumban a post.
Előre is köszi
Alek23 2009.07.06 13:17:06
@Andrass9:
Tudom, hogy én csak egy kis zöldfülű vagyok de kezdeményezem, hogy az EDE aktákat a közelgő évforduló alkalmából nyissák meg újra, hogy a nép megismerhess a teljes igazságot (hű de forradalmi hangulatba jöttem hírtelen) mert én így nem fogok tudni elaludni soha többet. Számos fontos kérdés nem került megválaszolásra, mégpedig, hogy mi van azóta Edével, valamint kik indították az orv támadást ellene és kik időzítettek úgy ahogy. Csupa megválaszolatlan kérdés.
Kérem a vének tanácsát álljon az ügy mellé és támogassa a kezdeményezést
Macsek biztosan nem fog többet Update-kaját rendelni, hiszen bár nyilván nem direkt került az üvegszilánk a csilisbabjába, talán csak akkor járt volna rosszabbul, ha egy kisalien ugrik elő belőle: Három kicsi gyermekünket nevelő feleségem mindennapjait megkönnyítendő hétközben…..