Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nigruskaja

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a cikkben megnézzük hogyan tudod felgyorsítani és karbantartani Windows-os számítógépedet. Ezzel megkönnyítve rajta a munkát és több FPS-t szerezve a játékokban...
nigruskaja 2020.08.09 12:29:56
Határátkelő Elment az eszed? 2017.08.02 06:30:00
Elment az eszed, hogy hazajöttél? Elment az eszed, hogy Japánba mész? Elment az eszed, hogy…? Gyakran halljuk ezeket a mondatokat, és hát ha nem tévedek nagyot, a mai poszt szerzőjének, Thsaabee-nak jó párszor kijutott belőle. Hiszen elég ritka dolog az, hogy valaki mindent arra tesz…..
nigruskaja 2017.08.04 09:34:23
@P.Elliot:
Számomra már ott elveszítette az iromány a komolyságát, mikor a szerző írta hogy anime hatására kezdett el nyelvet tanulni.
Ismét eltelt egy év, jön a piros puttonyos bácsi. Kicsik és nagyok (értsd: apukák, akik a gyerekre fogják az új repülő valami megvételét), a fotózás szerelmesei, a repüléskedvelők és mindenki más kezd keresésbe az interneten a tökéletes drón után kutatva. Éppen ezért megpróbáltam nektek összeszedni,…..
nigruskaja 2016.11.25 23:32:58
  A piac azon része, amely tényleg komolyan vehető, az elmúlt két évben a DJI-ról szólt. Kijött a GoPro a Karmával, hatalmas bukás, már vissza is hívták az összest. Próbálkozik a Xiaomi, már fél éve voltak teszt videók a Mi Drone-ról, de még csak most érkezik, ráadásul…..
Gearbesttől sikerült beszereznem egyet a Hubsan H502E kódjelű remek kis gépből. Izgatta a fantáziámat, hogy ilyen alacsony árazással vajon milyen lehet egy GPS alapú gép. Ha visszagondoltok, hogy tavaly ilyenkor hol tartott a drón technológia, akkor a GPS ÉS telemetria szavakat egymás mellett…..
nigruskaja 2016.11.02 08:21:22
Amit utálok, az a távirányítóimban az elem csere. Évenként 40 ilyet dobok ki, pazarlás, környezetszennyező és mindig elfelejtek magammal vinni egy adagot lemerülés esetére. Ilyenkor Murphy jól tökön rúg, majd mikor összegörnyedek, fejbe térdel, ami a levegőben a gép leesését jelenti. Hihetetlen…..
Megtértem a Hubsanhoz, levett a lábamról. Bevallom, eddig nem hittem bennük, azt gondoltam hogy ők is a +1 fölösleges gyártó, aki halálra ígérget fűt-fát, aztán nagyobb az egésznek a füstje, mint a lángja, de nem. Ugyanis hétvégén volt szerencsém repülni egy Hubsan 501S X4-el annak is az advanced…..
Volt itthon egy tonnányi alkatrészem és úgy gondoltam, jó lenne belőle összedobni valamit, ezért az egyik este, amikor szakadt az eső és fújt a szél, elkezdtem feldobálni őket egy vázra, unalmamban. Aztán beugrott, hogy mi lenne ha közben el is magyaráznám, hogy mit és miért csináltam, akkor még…..