Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hoppla

19 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt időszakban nagyon sokat hallottam ezt a szót, sokan, sokszor, sokmindenkire mondta már. Ahogy a mostani történéseket vizsgálom, azt hiszem be kell látnom, hogy egy szinten én is az vagyok.A történet eléggé átlagos, nincs benne semmi különös. Volt egy kapcsolat, ami…..
A 2009-es év utolsó napján még úgy éreztem, minden rendben. Mára viszont mindez a visszájára fordult. Minden ami elromolhat, az elromlott. Kiváncsi vagyok, mit hoz ez az év? Jó lenne már végre a dolgokat rendbe rakni...
A cím nem teljesen pontos, mert nem az érzelmekről, hanem valami másról van most szó. Kicsit olyan, mint a tavaszi zsongás, egyszerűen mindenkinek a szex jár az eszében. Az elmúlt pár napban rengeteg ajánlatot kaptam, és a régen látott ismerősök is mind…..
Ma volt az ölelés világnapja. Lassan már mindennek van világnapja, és minden napra jut valami. Mondjuk az ölelés tényleg nagyon jó dolog, és most nagyon is megtalált. Számomra nagyon fontos a az érintés, aminek már egy közvetlenebb formája az ölelés. És már napok óta erre…..
Van egy helyzet, amivel soha életemben nem tudtam mit kezdeni. Ez pedig a halál. Szerencsére nekem még nem igazán kellett átélnem egy szerettem elvesztését, ha az imádott állataimat nem számolom bele, akkor a legutolsó ilyen élményem még 14 éves koromban volt, szinte…..
Valahogy itt motoszkál a fejemben, a férfiak hogyan is választanak. Vagy választanak egyáltalán? Mi kell nekik, hogy egy nőt kívánatosnak tartsanak?Még a Szigeten láttam testközelből a következő történetet:Adott egy alacsony, dundi csaj (valóban az, nem csak pár kiló…..
Az én viszonyom a szigethez furcsán alakult. Amikormég fiatal voltam, a korosztályomnak és érdeklődési körömnek megfelelő volt, akkor valahogy úgy alakult, hogy ebben az időben soha nem értem rá, mindig volt valami elfoglaltság, verseny, nyaralás, külföld... st. Később úgy…..
egyszer fenn máskor lenn Divat 2009.05.07 01:32:04
Soha nem voltam olyan, aki majmolja a divatot, soha nem vettem meg valamit azért, mert az divatos, és mindenki azt hordja. Sőt, inkább taszít ez az egyen kinézet, ami itthon testet ölt. Régebben mindnki fújolt a rózsaszínre pl, hogy az milyen ciki, majd divat lett, és az addig…..
egyszer fenn máskor lenn Bizalom 2009.05.05 00:31:32
A minap ért egy kellemes meglepetés. Az egyik ismerősöm kitüntetett a bizalmával, és megmutatta nekem a titkos blogját, amit rajtam kívül eddig csak 2-en láttak. Az egész azért annyira meglepő, mert az illető tényleg csak egy ismerős, soha nem beszéltünk még igazán privátban,…..
egyszer fenn máskor lenn Hiány 2009.05.04 00:24:21
A napokban nagyon érzem azt, hogy hiányzik A FÉRFI az életemből. Így, csupa nagybetűvel. Nem dugipajtásra vágyom, abból akadna bőven, még olyan is, ahol van hatalmas szenvedély is, hanem olyan valakire aki a társam, aki mellett minden percben nő lehetek, annak minden jó és rossz…..
Miért nem tudják sokan, hogy mit akarnak? Azok, akik a legjobban piszkálnak valami miatt, pont ők azok, akik a legkevesebb támogatást nyújtják, ha az ember megpróbál tenni ellene. A támogatás hiánya még nem is a legmegfelelőbb megfogalmazás, még hátráltatnak is a cél…..
Én sem intúsztam meg a betegséget. Pénteken kezdődött, akkor betegszabin is voltam. A hétvégén úgy tűnt, javul a helyzet, de mára megint nagyon rozzant állapotba kerültem. Nyelni nem tudok, az orromon nem kapok levegőt, az egész fejem tele van. Ledöntött a lábamról a kórság...
... a havat! :) Szeretem, ha esik, valahogy olyan megnyugtató a fehérség mindenhol. Ilyenkor még jobban vágyok síelni. Kiskorom óta bennem van, rendszeresen jártunk. Idén sajnos úgy néz ki, kimarad, pedig most tényleg remek hó van mindenhol. Valahogy kell nekem az a pár nap ott minden…..
egyszer fenn máskor lenn Rohanás 2008.12.19 22:50:31
A karácsony itt van mindjárt a nyakunkon, én meg szokás szerint megint nem tudom, hol is áll a fejem. Minden évben eldöntöm, hogy most bizony másképp lesz, időben elkezdem az egészet. Az elkezdéssel nem is lenne semmi gond, az még megy. De utána valahogy nem haladok. Idén például…..
egyszer fenn máskor lenn Álomkór 2008.12.11 19:15:54
Nem tudom, hogy mi lehet velem, de napok óta hihetetlenül álmos vagyok. Nem csak úgy szimplán fáradt, hanem időnként komolyan össze kell szednem minden koncentrálóképességem, hogy ne ájuljak be. Mindegy, hogy dolgozom, utazom, vagy épp autót vezetek, bárhol elkaphat ez az érzés.…..
egyszer fenn máskor lenn Eső 2008.12.05 18:23:00
Napok óta esik az eső. És ettől áll az egész város. Azt sem tudom, hol áll a fejem annyi elintéznivalóm lenne, de ebben az időben megmozdulni sincs kedvem. Ilyenkor a legjobb egy takaró alá bújni egy kedves fiúval, és ki sem mozdulni onnan egész nap. Kár, hogy jelenleg nincs hozzá…..
Napi betevő: "Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!" (Rejtő Jenő) ..
A liliomtipró szakítgatja a virágokat, miközben mindenki hülye körülötte, pedig remegve várja a McDonald's játszóbuszánál, hogy újabb lány legyen 15 éves. Várom a címkejavaslatokat!Üdvözlök mindenkit, úgy döntöttem, a múlt heti dolgok miatt megérnek ezek a csudaleányzók…..
hoppla 2008.12.02 15:16:56
egyszer fenn máskor lenn Helyzet 2008.11.27 23:42:00
Most egy kicsit állóvíz lett a helyzet. Nincsenek igazán veszekedések, hiszen alig találkozunk. Reggel én megyek el korán, ő akkor kel, este meg épp, hogy az altatásra hazaér. Szinte olyan, mintha egyedül élnék. Egészen megszoktam a dolgot. Hogy ő hogyan látja az egész…..
egyszer fenn máskor lenn ... 2008.06.10 23:24:00
Egyre inkább érik ennek a kapcsolatnak a befejezése. Ideje, hogy végre valami új kezdődjön el, mert ami most van az teljesen felőröl...
ráadásul nem először az utóbbi időben. Mostanáan többször vagyok lenn, mint fenn, és ez nagyon nem tetszik. Ma megint balhé volt. Persze ha iszik, akkor két irányba mozdul a viselkedése: vagy hirtelen nagyon szerelmes lesz, és ezt ki is mutatja; vagy pedig meglehetősen agresszív…..