Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adam Szerednyei

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoltán telefonszáma megváltozott, ám erről hiába tájékoztatta az ügyfélszolgálatot, az akciós mosógép első kiszállításának lehetőségéről így sajnos lemaradt. És a helyzet később sem lett jobb, rettenetes ügyfélkezelés, kétszer kifizetett ár, mosógép meg sehol. Történetünk kezdetén egy lelkét…..
Egy történet, amiben csak egy dolog kellett volna az ügyfél boldogságához, a jófejség. De a Ryanair erre nem volt képes: hiába hibázott, hiába javította ki végül a hibát, nem sikerült ügyfélbarát ügyintézést bemutatni. Lányom osztálya, búcsúzó tanárukat egy Ryanair utalvánnyal akarta…..
via GIPHY A külföldön élő Vera saját blogjában írta meg pesti nyaralásának történetét, amivel a turisták mellett az Óbudai Egyetem hallgatóinak figyelmét is szeretné felhívni a Tavaszmező utca 13. szobáinak veszélyeire. Ugyanis a szállást nyáron a City Hostel hálózatán keresztül találták, de…..
Adam Szerednyei 2019.09.07 11:22:19
  Miközben a DC szenved a mozikban legalább azt elmondhatta magáról, hogy tévében odaveri a Marvelt. Eleinte az Arrow, a Gotham vagy a Flash nagyon szép visszajelzéseket kapott, és látszólag itt lépéselőnybe kerültek a Marvellel szemben, akiknek mindössze egy sokszor bénácska, mégis szerethető…..