Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisemberblog

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy gondoltam a számok nyelvén elemzem a kvótakampányt, így talán érdekesebb az eredmény... Szóval mi is történt vasárnap?   Szavazásra jogosultak: 8 261 394 fő (100%)           Nem szavazatok száma: 3 282 928 (39,7 %)           Érvénytelen szavazatok száma 260 678 ( 3,1 %)     Igen…..
kisemberblog 2016.10.05 10:06:41
@röf: Milyen vicces lenne, ha most Magyarországon az LMP kiírna egy népszavazást Zala megyében, azzal a kérdéssel, hogy „Akarja-e, hogy az Országgyűlés az LMP hozzájárulása nélkül is törvényt alkosson a magyar állampolgároknak?”. A Zala megyeiek 40% elmegy szavazni és 98% nemmel szavaz, majd az LMP elnöke bemegy a Magyar Országgyűlésbe és elkezdi verni az asztalt, hogy nektek nincs jogotok nélkülünk dönteni hiszen a Zala megyeiek körülbelül 40%-a ezt nem akarja. Valahogy ilyensúlyú lesz az is, amit Orbán oda tud tenni a szavak mögé :)
kisemberblog 2016.10.05 10:24:48
@Sexual Harassment Panda: Magyarország belépett az EU-ba és ezzel vállalta a következményeket. Azért szerintem senki nem gondolja komolyan, hogy az ide küldött pénzel jól elvagyunk, a vezetőség a nagyrészét lenyúlja, de legalább minden falura jut egy felújított közsgháza és bicikli út, de ha valami baj fenyegeti az EU-t akkor kilépünk? :) Ha már írunk ki népszavazást, arról hogy nem tetszik e beletepítési rendszer, akkor miért nem mondtott a kormány valami alternatív javaslatot? Mi nem akarunk kötelező kvótát, szerintünk sokkal jobb ötlet lenne ha... Nem ez van, annyi történt, hogy hazugsággal és gyülöletkeltéssel be tudtak maguk mögé állítani 3,5 milió embert, ami számomra félelmetes...
kisemberblog 2016.10.05 10:33:29
@röf: Ne viccelj már, tényleg bátorság kell kiírni egy népszavazást? És akik elmentek vasárnap azok bátrak? :) És ha a példánál maradunk mi lett az értelme? Semmi, bohockódtak egyet és kész, de szegény zala megyeiek elhitték, hogy van értelme amit csináltak (és hogy bátrak).
2016-ban egy európai országban kiírnak egy népszavazást, egy olyan kérdésben, amit igazából senki nem ért, és az eredménynek, ami nem éri el az eredményességi küszöböt mindenki örül és győzelemről beszél. Csak nekem van itt egy kis ellentmondás? Számomra a népszavazás eredménye elkeserítő.…..