Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szász Péter

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A népszavazás után a Magyar Kétfarkú Kutyapárt nevű, nagyjából egyszemélyes viccegyletről beszélgettünk a szerkesztőségben. Éppen nyúltam volna a billentyűzethez, hogy írni kezdjek róluk, jött a hír, hogy tényleg politikai erővé alakulnak és indulnak a választásokon. Orbán Viktor erre a hírre…..
Szász Péter 2016.10.04 13:29:52
@GNDL: Nem akarlak megzavarni az általad kreált álomvilágodban, de semmilyen sokk nem érte a Fideszt, ott voltam az egyik kampányközpontban jómagam is, jó hangulatú beszélgetéssel, evés-ivással telt a vasárnap este. Megbeszéltük, hogy Vona leírta magát, a Jobbik pedig folytatja útját a megsemmisülés felé, amin elindult a cukiságkampány erőltetésével. A 2014-es kampány nem volt program nélküli, ennyiből állt: folytatjuk. Ergo lapozd fel a 2010-est, azt jónapot. A kétfarkú kutyákra jobb oldali kötődésű, nemzeti élrzelmű ember nem fog szavazni. Nevetünk rajtuk, néha viccesek, de ennyi, tőlünk ikszet sose fognak kapni. Ez nyilván nagyon fáj nektek, hogy a saját táborotok újrafelosztásán kívül semmilyen szerepük nem lesz.

A közmunka programot miért mindig azok szidják, akik a segélyezést éltették?

Szóval évtizedek óta nem indult igazi jobboldali párt a választásokon. Jó ezt tudni, hogy szerinted a Kádár rendszerben volt utoljára ilyen. :D