Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cucmuc

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Luxus (főnév)1. Drága javak bőséges birtoklása; a legjobb és legdrágább anyagi, illetve szellemi javak ésszerű szükségletet jóval meghaladó felhalmozása, használata és élvezete, ami a legnagyobb kényelmet és élvezetet adja az embernek; fényűzés.2. Túlzott költekezés; egy személy, közösség anyagi…..
Hétfőn este indul a Feleségek luxuskivitelben első évada a Viasat3-on, tetszik tudni, ez az a műsor, ami betekint a gazdag emberek kulisszái mögé, és azt mutatja meg, hogy attól, hogy egy nő gazdag, még nem biztos, hogy ellenszenves, vagy pont fordítva - ez majd kiderül az amerikai Bravo tévé…..
Nem döntött kedden az ATV vezetése Demcsák Zsuzsa sorsáról, értesült a Bors. A lap szerdai számában arról írnak, hogy a műsorvezetőt először kedden 10 órás időpontra várták az ATV székházba, de ezt Demcsák lemondta, majd délután négyre beszéltek meg újabb időpontot, de a műsorvezető ekkor sem jelent…..
Kedden dönt Demcsák Zsuzsa sorsáról az ATV vezetősége, tudta meg a Bors. Nemcsak a Szanyi Tiborral készült, különösre sikerült interjúját elemzik majd, hanem a kéthetes időszakot, amelyet a csatornánál töltött. A lap egy forrása szerint valószínű, hogy távoznia kell majd...
A Sunday Express szerint II. Erzsébet elkezdte nézni az életéről szóló The Crown című sorozat elő évadát, ami egyébként világ egyik legdrágább tévésorozatának számít a maga 10 millió dollár feletti büdzséjével (per epizód). A királynőt Edward herceg és felesége beszélte rá a sorozatra, akiket…..
Nagyon kapós interjúalany lett mostanában Gundel Takács Gábor, két hete a Hír Tv-nél volt volt a vendég Veiszer Alinda műsorában, ma este pedig a Story Tv-n kerül adásba egy vele készült interjú. A műsorban Kadarkai Endre riporter arról faggatta, igaz-e, hogy nagyon magas helyről szóltak le annak…..
Már annak idején, amikor először mutatták meg a sajtónak a formátumot, sem értettem, hogy mi a nagy truváj ebben a játékban, és a nézettség sem igazolta, hogy érdemes volt megvenni, de egynek elment. Ha tudod a választ, oké, ha nem, színes festék robban az arcodba, ennyiről van szó, ugye. Először…..
cucmuc 2017.05.22 12:11:28
Április végétől az HBO-n lesz látható a Handmaid's Tale, vagyis A szolgálólány meséje, amit eredetileg a Hulu gyárt, így itthon nem lenne látható. A Margaret Atwood regényéből készült sorozatot az egész régióban az HBO tűzi a műsorára április 27-től. Az HBO jó szokásához híven a premier napján nem…..
cucmuc 2017.04.12 13:24:28
El kell mennie az országból, mert nagyon sok dolga lesz a közeljövőben. Kitalált valamit, amiről szólni fog a világ. Jézus színész volt. Nem ő halt meg. Hanem egy kisfiú. Egy tízéves. A kereszthalál csak egy színjáték volt. Kora Stohl Andrása alakította Jézust. És így tovább. Hujbernek…..
Amikor az ember azt hallja Magyarországon, hogy békítő-show, akkor felüvölt, hogy Maunika bazdmeg, és eszébe jut az egymás kurvaanyázó, kevés fogú nő meg a pasija párosa, akiket a falu kurvája akar szétszakítani és megfosztani a minden bizonnyal örök boldogságtól. Felsejlik előtte az olcsó…..
cucmuc 2017.03.07 12:10:02
@sixx:
- Te figyelj, kinézek én ötvennek?
- Simán.
- Tényleg?
- Vagyis… úgy értem csak… nyaktól felfelé.

(bocs. Ocean's12)
Az a roppant kellemetlen helyzet állt elő, hogy meg van nyitva az üres dokumentum a hogyvoltnak, és rá kell jönnöm, hogy nem sokra emlékszem a tavaszi epizódból. Jegyzeteltem persze, és itt van az epizód a lejátszóban, így nem leszek bajban, de azt hiszem, az semmiképp sem jó jel,…..
cucmuc 2017.02.21 16:58:52
@RobiLya: nem tudod véletlenül hol lehet megtalálni az új részek tartalmát? Magyarul.
Több hasonló cikkbe is belefutottunk mostanában, amiben kifejtik, hogy mekkora üzlet a bolti tengeri sós orrspray. Megmondom őszintén, hogy mi is használjuk a kislányunknál orrszívás előtt és most hogy jobban utána olvastam, elszégyeltem magam, mert simán vettük eddig a 2000 Ft/ 50ml orrsprayt,…..
Újabb strigula a "mi teljesen független tévé vagyunk" oszlopba a TV2 neve mellé: Habony Árpád, az ország kicsit sárga és savanyú Raszputyinja most testvérét, Habony Máriát nyomta be, az infót  Habony Mária nem lesz igazgató nálunk válasszal fogadó TV2-höz. Információink szerint Habony Mária…..
Tatár Csillát ledöntötte lábáról az influenza, így a mai napon Rátonyi Kriszta lesz A Dal első elődöntőjének műsorvezetője Harsányi Levente mellett, a Duna dalválasztó showjában...
Tegnap óta új kedvence van a kommentelőtársadalomnak, egy láthatóan és hallhatóan elég, izé, egyszerű debreceni csaj, bizonyos Megyeri Csilla, aki a helyi Alföld tévé Púder című adásaival lett ismert, ráadásul nem is kurrens tartalmakkal, hanem évekkel ezelőtt leadott, de a netre csak most feltolt…..
A mi kis falunk elkészültét kitörő örömmel fogadhatja mindenki, aki szeretné, hogy magasabb fokozatba kapcsoljon a hazai sorozatgyártás, illetve ne csak drámasorozatok készüljenek. A mi kis falunkat ugyanis a Content Lab Factory készítette, akik teljesen új szemlélettel igyekeznek…..
A Király fingott annak idején. Bizony. És ez hír lett a TV2-csoportnál, majd persze az egymás seggbe deréking beágyazottság jegyében az origón is. Bravó. 59 éves lenne Zámbó Jimmy, ennek apropóján adomázott egy sort két fia a TV2 csoport csatornáján. „Apu kedves, konzervatív ember volt. Egy…..
cucmuc 2017.01.24 10:45:47
Kilenc éves szünet után négy évszaknyi csajoskodás - nekem kb. ennyit mond a fenti Szívek szállodája-előzetes, de a) nem én vagyok a célközönség, b) nem láttam a sorozatot, csak a Sebastian Bach-os részek közül párat. Ami nekem a fentiekből megmaradt, hogy a HD nem tesz jót a sminkeseknek, a…..
cucmuc 2016.10.26 11:03:51
cucmuc 2016.10.26 12:35:30
@Jazo: És feliratosan hol lehet megnézni? Nem szeretnék lemaradni egyetlen poénról sem?
Túl vagyunk a táboron, aminek ugye a jelentősége a nyáj további, drámai ritkítása, illetve, legalábbis a vasárnapot tekintve mindenképpen, hogy sikerült-e egy az egyben megverni a Sztárban sztárt, mert az évben először, de nem utoljára ténylegesen is egymásnak feszült a…..
Egyelőre képben, és nem túl sok meglepetéssel. Van még kép az ugrás után, tessék klikkolni...