Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Holland Pázsit

32 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ünnepelj velünk és mi meglepünk akár 18% kedvezménnyel! Nagy örömünkre szolgál, hogy megoszthatjuk Veled is a hírt: immár 8 éves a Holland Pázsit! Mint minden évben, idén is egy kis meglepetéssel szeretnénk kedveskedni Neked az évforduló örömére! Szeretnénk, ha a Te kerted vagy teraszod is Holland…..
Idén is csodálatosabbnál csodálatosabb műfenyőkkel váruk téged is bemutatótermünkben, ahol élőben is megtapasztalhatod, milyen is egy igazán stílusos, prémium minőségű, letisztult műfenyő kollekció Design Karácsony módra! Kevesebb, mint egy hónap múlva karácsony, szóval, ha nem szeretnél lemaradni…..
Idén ne hagyd az utolsó pillanatra a választást, látogass el bemutatótermünkbe és találd meg álmaid karácsonyfáját – a következő évekre is – a Design Karácsony idei kollekciójában! Ha eddig az élő fenyők mellett tetted le a voksod, idén hagyd elcsábítani magad, légy környezettudatosabb és találd meg…..
  A legtöbb kertes házban élő igyekszik otthona mellett a környezetét is minél szebbé varázsolni, hogy legalább ősztől tavaszig az udvar is az élettér részét képezze. Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a ház és a kert az év minden napján, még éjjelente is tökéletes harmóniában nyújtana kellemes…..
Büszkén mutatjuk meg Neked, hogy a Mogyoródi Aquapark is Holland Pázsitba öltözött! Ha szeretnéd, hogy a Te kertedet vagy teraszodat is gondozásmentes műfüvünk borítsa, nincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot, mi pedig lépésről-lépésre mindenben segítünk Neked. A tökéletes műfű…..
Hatalmas népszerűségének hála, rövid ideig hiánycikké vált Samba típusú műpázsitunk, de pánikra semmi ok! Helyette ugyanis egy kihagyhatatlan akcióval kedveskedünk visszatérő és új vásárlóinknak, ugyanis  a Wellness típusú, 40 mm-es különleges, luxus minőségű műpázsitunkból most 1000 m2-ert 13.900.-…..
Szeretnéd, ha kerted vagy teraszod már megújulva várhatná a következő tavaszt? Akkor ne tétlenkedj, rendeld meg még időben a gondozásmentes Holland Pázsitodat, és kíméld meg magad a várakozás szenvedéseitől. Rendelj tőlünk 2018. december 20-ig műpázsitot idei áron, és kerüld el a jövő évi sorban…..
Ha szeretnéd kerted vagy teraszod tartósan ellenállhatatlanul széppé varázsolni erőfeszítés nélkül, akkor itt a remek alkalom, ráadásul most kedvezményes áron. A Holland Pázsit ugyanis a Black Friday keretin belül november 24-én reggel 9:00 és este 17:30 között 15% kedvezményt biztosít termékei…..
Még csak november van, de sokan már most Karácsonyi lázban égnek, és ugyan lehet, hogy Te éppen azok közé tartozol, akik ezt még nagyon korainak tartják, ám ha szeretnél kimaradni a decemberi őrületből, gondolkozz előre! Mondjuk, kezd a legfontosabbal, és válaszd ki most a tökéletes karácsonyfát,…..
Holland Pázsit szülinap, hatalmas akcióval! Első számú pázsit teszterünk Hörbi születésnapos, melyet egy 4 napos szülinapi bulival, és korábban sose látott akcióval szeretnénk megünnepelni, ahol reméljük Veled is találkozhatunk majd! Érdemes ellátogatni hozzánk október 4-7 között, hiszen amellett,…..
5 éves lesz a Holland Pázsit és ebből az alkalomból szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt egy közös pezsgőzésre és sütizésre budapesti bemutatótermünkbe május 31 és június 3 között! Ha ebben az időszakban ellátogatsz hozzánk egy izgalmas akcióval is kedveskedünk Neked, ugyanis ha ezekben a…..
Szereti a különleges és magas minőségű termékeket? Nem elégszik meg, csak a legjobbal? Akkor ismerje meg a Holland Pázsit legújabb kollekcióját és válasszon saját ízlése szerint friss modelljeink közül! Ha Ön számára elsődleges szempont, hogy műpázsitja erős és ellenálló…..
Victory – Bajnokok füve a Holland Pázsit új kollekciójában A Holland Pázsit nem csak élethű, színtartó, vízáteresztő és selymesen puha, de tartós is! A 2017-es kollekció Victory típusa pedig minden korábbinál ellenállóbb, elnyűhetetlenebb! A szuper erős és memóriaszálas…..
Egységes és harmonikus látványt nyújtó, színtartó és dús, természetes hatású műpázsitra vágyik, elérhető áron? Akkor a 2017-es Vamos típusban nem fog csalódni! A „latin szerető” rendkívül természetes hatású, 40 mm szálhosszúságú pázsit, kitűnő ár/érték…..
A legújabb luxus modell a Holland Pázsit 2017-es kollekciójában Engedjen meg magának egy cseppnyi luxust! Varázsolja kertjébe vagy teraszára a legselymesebb és legdúsabb műpázsitot, amit csak el tud képzelni! A Holland Pázsit 2017-es Gazon Delux típusa extra hosszúságával az igazi luxus élményét…..
A legtöbben úgy gondolják, hogy azzal, ha kertes ház helyett a lakás mellett döntenek, választaniuk kell a szabad, zöld, természet közeli élet élménye és a városi szürkeség között. Pedig ez közel sem igaz, ugyanis a Holland Pázsit segítségével egy apró teraszon is átélhetjük a tökéletes kerti…..
Egy új építésű lakás elengedhetetlen tartozéka a szépen gondozott terasz. Az elmúlt évek során egyre divatosabbá vált az erkélyek műpázsittal való borítása. Nem véletlen, hiszen nem csak egyszerű a telepítésűek, de az év minden napján, hosszú éveken át tartják tökéletes formájukat. Ráadásul törődést…..
A természethez való vonzódásunk egyik legnyilvánvalóbb jele, hogy mindannyian vágyunk egy szelet zöld édenre, még akkor is, ha kerttel nem, csupán terasszal rendelkezünk. Éppen ezért érdemes már a lakás tervezési folyamatában számolni a terasz optimális kihasználásával, annak megfelelő burkolásával,…..
Ahogy elkezd jobbra fordulni az idő, egyre inkább reménykedünk benne, hogy ez a napsütés már a tavasz hírnöke – és talán nem is tévedünk olyan nagyot, hiszen a nehezén már túl vagyunk. Így – ha egyelőre ugyan még csak az ablakon keresztül, meleg teával kezünkben – elkezdhetjük kertünk tavaszi…..
A változó klímának köszönhetően egyre nagyobb feladat minden évszakban törődni a kerttel úgy, hogy mindig szép és rendezett hatást keltsen. Természetesen nem segít a helyzeten az sem, hogy egyre kevesebb ideje és türelme van az embernek ahhoz, hogy a kert szépítésével bajlódjon! Tavasszal nem lehet…..
Régóta gondolkodsz rajta, hogy esetleg műfűre válts, de még nem vagy egészen biztos benne? Akkor mi most segítünk Neked a döntésben! Összeszedtük neked pontról-pontra, hogy miért járnál sokkal jobban, ha a műfüvet választanád! 1, Nincs fenntartási költsége! És ez szó szerint így van, hiszen a műfű…..
Az ünnep éke egyértelműen a karácsonyfa, de nincs könnyű dolgunk, ha kisgyermek, esetleg cica vagy kutya is van a családban. Ha pedig háziállattal és gyermekkel is rendelkezünk, akkor az ünnep jó részét azzal tölthetjük, hogy felváltva szedjük le őket a fáról és seperjük össze rekord gyorsasággal az…..
Műfenyővel könnyebb az élet Közeleg a karácsony és már szinte minden nagyobb szupermarket és pláza parkolóban ott vannak a fenyőárusok.  Az emberek nagyobb része persze kivár még a fenyővásárlással, több okból is. Először is, mert szeretjük meghagyni magunknak az illúziót, hogy ha csak 20-a után…..
A karácsony nem karácsony fenyő nélkül,- igaz, ami igaz. Az azonban már közel sem mindegy, hogy milyen fát válaszunk otthonunk szépítésére. Sokan még ma is ragaszkodnak az élő fenyőkhöz, arra hivatkozva, hogy a karácsonyra kivágott fákat direkt erre a célra termesztik, a műfenyők meglehetősen sokba…..