Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Véres Mattriksz Vircsúál

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai május elsejében az a figyelemreméltó, hogy bár a munkásosztály jelentős része valószínűleg az átlagosnál többet okádik és fosik majd, mindez nem a kolerajárvány miatt történik velük, és nem is annyian halnak bele. Legalábbis, nem ebbe.  Tény, hogy a munkások…..
 „Életem eddigi művészi pályafutása alatt sok ikont készítettem szakrális célokra. Azonban megérett bennem a gondolat, hogy az egyik utolsó nagy magyar, keresztény mártírról is készítek egy szakrális ikont. Ez a magyar mártír Solymosi Eszter.” - írja a…..
Véres Mattriksz Vircsúál 2008.05.01 07:06:06
 Álló farkú gumibabával nézett szembe Gyurcsány Ferenc miniszterelnök aktuális antifasiszta flash mobján. Úgy tűnik, kormányátalakítás közben, kisebbségi kormányzás előtt is van annyi ideje, hogy a permanens dugóiról elhíresült külső körúton gyülekezzen néhány…..
Véres Mattriksz Vircsúál 2008.04.29 19:12:02
Hát igen, ennek is meg kellett történnie. Itt az első hajszálrepedés, nemsokára talán bizarr kisebbséget alkotnak a cerkával vagy tollal firkálók. Most viszont még direkte vonzónak tűnik az olyan perverzitás, hogy valaki, itt konkrétan Halász, PDA-n csinálja azt, amit a normális…..
Véres Mattriksz Vircsúál 2008.04.24 17:13:23
Rendszeres olvasóink tudják, hogy a Playboyból minket sohasem a képek, hanem csakis a betűk, különösen a nagyinterjúk érdekelnek. A májusi számban Vágó Istvánnal közölnek beszélgetést. Azt már többen megírták, hogy elárulta, amit eddig is mindenki tudott:…..
A tegnapi képviselős poszt után megirigyeltük az olaszoktól gyönyörű, leendő miniszterüket és körülnéztünk saját házunk környékén is, épkézláb, szépnek mondott HonAnya után kutatva -több-kevesebb sikerrel. (Ismeritek a megcsal e a csajod teszt első kérdését gondolom:…..
Véres Mattriksz Vircsúál 2008.04.23 15:36:30
Véres Mattriksz Vircsúál 2008.04.23 16:00:33
 Hetedik alkalommal szervezik meg Budapesten a Critical Mass biciklis felvonulást április 20-án. Esemény előtt a két főszervezővel, Kürti Gáborral és Sinka Károllyal, alias Küküvel és Sinyával beszélgettünk a hazai biciklis helyzetről és a mozgalom eredményeiről. Két…..
Véres Mattriksz Vircsúál 2008.04.20 17:33:48