Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kokosys

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pompás, a Homár ollója hegyére illő sztori H. Éváé és G. Zoltáné, bár ők talán nem röhögnek rajta annyira szívből. Az Elmü olyan abszurd váddal illeti olvasóinkat, amilyet direkt se lehetne kitalálni. Éváék bejelentést tettek az ELMÜ-nél, hogy a villanyórájuk túl sokat…..
comment:com Nappal hugom, este... 2010.07.18 14:00:00
Kezdjük a délutánt a Viasattal, ahol 16:55-től Joey duplarész megy. Mai káddugó-mellbimbójú napicsajunk is ebből a sorozatból van: Drea de Matteo Joey bácsi erősen MILF-kategóriás tesóját alakítja. 17:55-től Rowan Atkinson agyzsibbasztóan beteg humorán röhöghetünk:…..
Eszter 8 éves kislánya hosszas gyűjtögetés után fényképezőgépet akart venni, így anyukája elkísérte a Media Marktba, ahol a vasorrú bába volt a pénztáros és jól elzavarta az apróval fizetni akaró szegény kislány. Az indok, hogy nem köteles elfogadni 50 db-nál többet…..
Megint egy látszólag jelentéktelen ügy érkezett a Zugügyvéd postaládájába, de aki már találkozott egy ilyen, jogilag szinte kezelhetetlen helyzettel, megérti, hogy miért került ki posztba. Főleg ha pizzéria van a földszinten, az tud igazán kellemes hatást elérni a…..
Nemrég figyeltünk fel a vicces Angyalbőrben promókra az MTV-n. Az Angyalbőrben-nel eleve az van, hogy nagyon lelazultnak, vagy infantilisnek kell lenni, hogy ezen a sorozaton röhögni tudjon az ember, habár retrónak retró, az igaz. De most megtörtént az, hogy a promó viccesebb, mint maga…..
Hivatalosan is bemutatkozott a brutális processzorral felszerelt Asus P565. Basszus, ez a gép sokkal erősebb, mint a 2002-es munkahelyi pécém, amiben 400 MHz-es Celeron volt. Az Asus 800 megahertzes processzort, 128 megabájt RAM-ot, Windows Mobile 6.1 oprendszert és 2,8 hüvelykes VGA…..
kokosys 2008.11.17 20:40:53