Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ekki

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  " Tegyük hozzá, ők többnyire magyar nemesek voltak, akik erősen kötődtek a nemzethez, ellentétben az ideiglenesen hazánk területén állomásozó momentumos politikusokkal, akik külföldi egyetemről jöttek, külföldre házasodnak."   Ezt 2021-ben tudta leírni Pogrányi Lovas Miklós. Róla a Kossuth…..
ekki 2021.04.05 08:19:16
@D. Csaba: Nem a te 'fajtád' miatt van ez a lélegezhetetlen 'sűrűség' ?
      Ma a legfontosabb nemzeti érdekünk  az, hogy azt a szörnyű válságot, amelyet a koronavírus idézett elő, Magyarország a lehető legkisebb veszteséggel vészelje át.  Magyarok ezreinek élete, magyarok százezreinek munkája, egzisztenciája a tét.      Fél évig is eltarthat, amíg vége lesz ennek a…..
ekki 2020.09.26 15:56:44
@Strawdog:
A sok gyerek a túléléshez is kell. Mindenki túléléséhez ... (lásd a demogáfiailag deficites országokat, M.o. is az).
       Szegény Hodász atya, akit  Erdő bíboros úgy állított pártutasításra a szőnyeg szélére, hogy a békepapság is megnyalta volna mind a tíz ujját,  úgy egy éve azt fejtegette, hogy a melegeket ki lehet nevelni a melegségből. Hodász atya mentségére legyen mondva, őszintén hitte ezt a marhaságot,…..
        A kedves Olvasó nagyon csúnyán néz rám, kicsit feszültnek is tetszik lenni, azt a kisbaltát tessék szépen letenni, nagy levegő, mindjárt más. Ez most egy ilyen poszt lesz, nem fog tetszeni, nem kell, hogy minden tessék.        Én írom a posztot kedves Olvasó, ne tessék beleszólni. Hogy nem…..
ekki 2020.08.09 23:53:44
@balmoral: "Most Jótündér úgy provokált, hogy pontosan tudta milyen kommentek fognak születni. Akár ő is megírhatta volna..." Én ezt JT helyében is igen kínosnak érezném ...
       Értem, hogy most nem erről kellene írni, mert helyzet van. Namost a helyzet az, hogy a Zsámbéki elmegy a Színművészeti Egyetemről, mert jön a Vidnyánszky.      Zsámbéki Gábor az egyik legnagyobb magyar rendező, valamikor írtam egy posztot arról, ahogyan Jordán Adélt és Stohl Bucit…..
      A Magyar Nemzet lehozta annak a nőnek a nevét, aki azt állítja magáról, hogy leöntötte vörös festékkel Horthy szobrát. A nőt persze meg akarják ölni. Én nem fogom leírni a nevét, de megkerestem a Facebook oldalát és legörgettem a legaljára. Haloperidolt és Seroquelt szedett, amit nem…..
    Erős verseny van az orbánista verőemberek között a leggusztustalanabb és legtehetségtelenebb megadja címért , de a műfaj névadóját is lekörözi egy bizonyos Veszprémy Bernát "Dandy" László . Ő egyetemista korában még Izrael megsemmisítéséről ábrándozott. Aztán apuka elmesélte neki, hogy benne is…..
     A Kossuth Rádió (Lajoskám, én kérek elnézést) Vasárnapi Újság című műsorában tett hitet Orbán Viktor mellett Kevin Bossuet francia történészprofesszor.    A Google öt oldalnyi linket ad Bossuet-ról, amiből annyi derül ki, hogy a Sud Radio nevű andorrai/piré(n)z csatornán szokott főleg…..
      Tamás Gáspár Miklós írt ma egy cikket "Churchill, a rasszista" címmel, amiből nyilván lesz majd mandinerista dörgedelem. A professzor úr egyik főérve Churchill ellen (ha Tamás Gáspár Miklós TGM, akkor Winston Churchill... inkább kíírom a nevét) az 1943-44-es bengáli éhinséggel…..
ekki 2020.06.24 14:04:15
@HaKohen: "Ultra..."
Hozzászoktam, hogy mindent, amit a mainstream el- - (akar) - ítél(ni), az ultra...
Ez olyankor is igaz, amikor csak az igen, vagy a nem létezhet. A mainstream jellegzetessége, hogy ott is ultráról beszéljen. (A 'nagyérdemű' pedig tereltetik szépen az akólba...)
ekki 2020.06.24 15:08:07
@AdvocatusDiaboli: @pont7: Én is így látom. A valahogyan látás jogának JT-nél is lehetnek mellékhatásai ...
ekki 2020.06.25 00:18:54
@Tzp: Akármikori is dátum szerint a térkép, érdekes rajta elhelyezni a mai Lengyelországot...
        Tamás Gáspár Miklós írt egy érdekes cikket az ÉS-be (harminc egész másodpercig kell hallgatni egy szöveget Závada vagy Bodor Ádám egy kötetéről, aki erre nincs felkészülve, ne is kattintson).       Szilvay Gergely, aki a poszt egyetlen mondatában fog szerepelni, úgy érezte, hogy ő viszont…..
ekki 2020.06.04 17:07:23
@lüke: "...80 év Trianon mentességet 20 év alatt nem fognak behozni,ugyan igy a vallást se !"
Nekem nem úgy tűnik, hogy a vallás területén 'nem hoznák be'... S a minden eszközzel és minden áron támogatott egyházak ma már nyíltan politizálnak is.
ekki 2020.06.04 17:09:36
@Kettes: :-)))
ekki 2020.06.06 01:55:27
@velőtanya: Cseh Tamással nekem sem volt semmi bajom a hetvenes években, csak ne lett volna dalszerző énekes... :-). Azt meg itt tudom meg, mi lett belőle aztán.
         Az a derék, katolikus, lófő székely úriember a képen a dédapám. Volt egy Grünfeld Záli dédanyám, és egy Bencsik Rozália dédanyám.  A matematikai nagypapám Shiing-Shen Chern, kínai volt, a matematikai dédapám Wilhelm Blaschke pedig német (és akkora náci, mint ide Lacháza). Lehetne pár…..
ekki 2020.05.21 15:15:08
@Mickey Pearce: Szenes lapáttal nem segíthetők ki a hormonzavarral sújtottan élők mindennapos poklukból - ezt a budapesti gyermek klinikán is tudják (de legalábbis tudták mondjuk a 70-es években) - s amíg az orvostudományt (is) lepofozhatja a politika, addig a kis iskolában ne akarjon egy leányka összeszerelős építővel játszani, a kisfiú kezéből meg már óvodás korában kicsavartatják a babát ... A szenes lapátnak talán visszafelé kellene ütnie.
ekki 2020.05.21 15:38:54
@Glokta: "Épp ezért, ha valaki nemváltoztató műtéten ment át, akkor a hivatalos adatokban szereplő nemének is változnia kéne." Ott ahol nem szemets lapát a dolgok kezelésének az eszköze, ez rendesen meg is történik !
ekki 2020.05.21 15:55:03
@kemény keleti kommentelő: "...Sztójay Döme miniszterelnök még csak magyar sem volt..."
Már megint ...Ki a 'magyar' ?
Vissza az identitáshoz, azzal az adalékkal, hogy az 'átkos' komenista világot 'kiszolgáló' tudománynak is volt annyi tisztelete, s ezt úgy definiálta, hogy 'magyar az aki annak vallja magát', bárhogyan ítéljük is meg cselekedeteiért. Természetesen a (mai és bizonyos történelmi időkhöz köthető, vagy 'passzoló') politikusokat az ilyesmi zavarja ... Engem tehát csak az 'zavar', amit tett. Tettein mit változtatott volna, ha mondjuk Felcsúton született volna ? Kérem senki ne röhögjön.
         Lehet, hogy az Olvasó tőlem fogja megtudni. Megszületett az orbánista Élet és Irodalom, a társutas értelmiségiek lapja, az Országút.         A heti Országútban jelent meg Hörcher Ferenc professzor vezércikke Hasadni fog-e Európa címmel. Hörcher Ferenc a rezsim egyetemén kapott…..
ekki 2020.05.21 01:09:16
@seol: +1
ekki 2020.05.21 01:21:29
@incze: +1
ekki 2020.05.21 01:29:02
@HaFr: +1
      Nemrég jelent meg Techet Péter cikke az  Azonnali-n  "Ne higgyünk a tudománynak!" címmel. Kicsit erősebben nyomta a cerkát a papírosra a kolléga, miközben a közeli málnásig tolta túl a bicajt, mindazonáltal... A mindazonáltalról fogok írni pár sort, nem arról, hogy néz ki a posztmodernben…..
ekki 2020.05.20 11:03:59
@HaKohen: Nemcsak rossz a benyomásod arról, hányan olvashatták el a Techet cikket, de a köpködési kedv, vagy pl. a hányinger nem mellékhatások ...
      Kövér László deklarálta, hogy nem vagyok a magyar nemzet része.  Hülye-e vagy Lacikám? Az elődeitek már 1938-ban kizártak engem a magyar nemzetből, pedig még nem is éltem. Aztán kiraboltatok minket,  kinyírtátok a családom, és most kezdesz ugrálni, édesöcsém? Honnan akarsz te engem még…..
ekki 2020.05.06 02:57:59
@AdvocatusDiaboli: Igy van.
      A kormányzat elveszi a kulturális szférában foglalkoztatottak közalkalmazotti státuszát. Kivéve a VERITAS Történetkutató Intézet és Levéltár munkatársai, mert csak. Annyira egy elegáns megoldás, és milyen humánus.      A kormányzat beletol egymilliárd dollárt Habony hitelezőjének…..
ekki 2020.04.12 00:28:28
ekki 2020.04.18 12:25:15
@ámbátor: Egy futball igazgatónak lehet a futball mindenek felett, de nem egy sportigazgatónak...
         Angela Merkel: Miniszterelnök úr, miközben szeretném Önt támogatásunkról biztosítani,  bátorkodom felhívni becses figyelmét arra a tényre, hogy bizonyos alapértékeket minden uniós tagállamnak tiszteletben kell tartania.        Miniszterelnök úr: Tisztelt kancellárasszony, ha az Európai…..
ekki 2020.04.04 13:31:40
@Zabalint: "Emellett mikor (amúgy nagyon helyesen, ez volt az egyetlen értelmes intézkezdésük) bevezették az egykulcsos adózást ..."

Akkor legközelebb majd 'még helyesebben' nem egykulcsos, hanem egyenlő összegű adót kell majd mindenkinek fizetnie ?
      "Körbe, körbe, körbe, körbe,ez a világ körbejár,ha előre néz, tükörbe,ha tervez, csak visszavár.Mi új támadhatna benne?Ember embert ma is enne -nincs új, csak új változatrád, gyilkos, rád, áldozat. (Orbán Ottó: Vanitatum Vanitas)" 1. Egyetemem, ahol Soros György mérgét terjesztve, oly…..
       Kedves János,        Tudom, hogy elég szomorú dolog ülni a egy vidéki kúriában a Nemzeti Rágógumi Program első alelnökeként, amikor az emberedet Márki-Zay szecskává verte Beaverfieldmarketplace-en. Nézed a szarvasaidat, gnúidat, azt a pár orrszarvút, ami megmaradt, és arra gondolsz, hogy…..
ekki 2019.11.18 18:56:52
@jotunder: JT, ezt nem engedheted meg magadnak (sem) : "Horthyrol azt tudtak [mármint a 65+osok], hogy rossz volt. Most meg azt, hogy jo. Mast nem nagyon."
Ez igen ciki. Csak te érthetsz olyasmit is ami nem a dédnagymamádhoz kapcsolható, más - koránál fogva (!) - nem ? Hiányozna a blogodról a felhívás "65+osoknak csak attól fiatalabbak felügyelete mellett !" ?
;-)
Gyorsan elspoilerezem a poszt csattanóját, hogy mielőbb teljes mélységében át tudjátok adni magatokat a válasz fölötti csalódottságnak. Egy alkalmas főpolgármester-jelöltnek az alábbi személyes tulajdonságokkal kell rendelkeznie: 1.       Nem Orbán Viktornak hívják a miniszterelnököt. 2.       A…..
ekki 2019.06.11 11:51:06
@kemény keleti kommentelő: Ugyan már kedves kkk ... Mérgében Ön már saját logikáját se érti : A járda az nem elkülönített "sáv"-ja a közterületnek ? Ön olyan nagyon biztos abban, hogy az autós társadalom külön adója fizeti ki teljességben a közútakat ? De gondolkodhatna azon is : Kifizetik-e a gépkocsival közlekedõk a közegészségügyi költséget - csak egyetlen példaként - amit a levegõszennyezettséggel okoznak ?
        Nem láttam képet a találkozójukról a magyar sajtóban. Google-lal sem sikerült, erre, mit ad Isten, BHL twitter oldalán találtam egyet.    Valahogy ez mindenkinek kínos. Orbán két órán keresztül beszélgetett egy francia liberális filozóf-celebbel.  Amiből azért az teljesen világosan…..