Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Betelik Apohár

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feltűnhetett már Orbán Viktor értékelő beszéde közben is: egyszer sem hangzott el az érvénytelen szó a népszavazással kapcsolatban, amikor a miniszterelnök a szavazás politikai értelemben vett eredményeit és a kormány következő lépéseit (alkotmánymódosítás) ismertette. Reggelre egész pályás…..
Betelik Apohár 2016.10.03 15:00:16
@Neo07:

Semmiféle legitimációtok nincs. SEMMI!

60% ugyanis nem támogatta a népszavazás célját, 60% pedig akárhonnan nézzük, vastagon a többség.

Egy 15 millárdos kampány után, amikor a falevelekről is a kormány nemmel szavazásra buzdító plakátjai csüngtek, amikor a teljes közmédia 0-24-ben nyomta a kormány propagandáját, amikor a teljes Fidesz vezetés hetekig haknizta körül az országot, amikor helyi poliktikusok képtelenebbnél képtelenebb rémhírekkel riogatták a lakosságot (önkormányzati lakásokból kitelepítés a migránsok miatt, segélymegvonás a migránsok miatt, mindenkit megerőszakolnak a terrorista migránsok, stb...) akkor KURVÁRA NEM HIVATKOZHATTOK A NEM SZAVAZÓKRA! Mert ilyen kampányolás, ilyen mozgósítás után, aki egyetértett a kormány céljaival az bizony kurvára element szavazni és behúzta a nemet, aki nem ment el az pedig kurvára nem értett egyet a kormány céljaival.

Előbbiek 40%-os kisebbségben vannak, utóbbiak pedig 60%-os többségben, tehát a kormány legitimizációja bármilyen, a népszavazásból fakadó lépésre, hajszálpontosan NULLA!

Magyarázhatjátok ezt még napestig, lehuzdhatjátok a csillagokat is, de a tények makacs dolgok, a tények pedig azt mutatják, hogy kurva nagy pofont kaptatok tegnap.
Betelik Apohár 2016.10.03 15:07:17
@monddazigazatmar: Szar duma, kurvára szar.

A legtöbben - ahogy én is - nem azért nem mentek el, mert otthon punnyadtak és szartak az egészre, hanem azért, mert simán kinéztük belőletek, hogy ha elmegyünk és igennel vagy érvénytelenül szavazunk, akkor simán elcsaljátok a szavazatainkat. Azzal, hogy nem mentünk el, ezt nem tudtátok megtenni. 4,7 millió ember így tett, tehát a többség, innentől kezdve neked kuss a neved.

Elnézve, hogy most hogy reagáljátok le az egyértelmű vereséget, látszik, nem volt alaptalan a félelmünk, ti bármire képesek vagyok.
Betelik Apohár 2016.10.03 15:08:36
@QAQ: Hiába...

4,7 millió több mint 3,3 millió!

Nem fogod fel?