Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brendon Haver

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feltűnhetett már Orbán Viktor értékelő beszéde közben is: egyszer sem hangzott el az érvénytelen szó a népszavazással kapcsolatban, amikor a miniszterelnök a szavazás politikai értelemben vett eredményeit és a kormány következő lépéseit (alkotmánymódosítás) ismertette. Reggelre egész pályás…..
Brendon Haver 2016.10.03 11:22:17
Itt bukik el egyébként az összes Fideszista megnyilvánulás és bérkommentelő troll - akik még nyilván eligazitáson vannak, azért nem értek ide, de biztos jönnek hamarosan.

Ha annyira nem számít az érvénytelenség, akkor vajon miért kell elhallgatni? Miért nem lehet kimondani, kiírni, hogy érvénytlen? Vajon miért nem említette a gazdátok se tegnap? Azt már meg se kérdem, hogy miért csak úgy mert sajtótájékoztatót tartani, hogy arról kizárta a sajtót, miért nem mer soha olyan médiának nyilatkozni, ami nem az övé és miért nem vállalkozik soha semmilyen nyilvános vitára.

Miféle igazásg az, amit csak így lehet megvédeni? A hazug igazság, az.

Építik itt a Fideszisták a hatalmas várukat, hogy már messziről látszódjon, ők milyen nagyok és milyen erősek, csak épp az a bibi, hogy ennek a várnak papírból van a fala. Az ilyen várak, pedig előbb-utóbb, törvényszerűen összedőlnek.

Tegnap láthattuk, mire elég az, amikor a Fidesz mindent belead. A magyar történelem során még sose volt ilyen hosszú ideig tartó, ennyi pénzbe kerülő (többe mint angliában a brexit kampány!!!), ennyire agresszív, ennyire erőszakos, túlzó és cinikus üzenetekkel operáló kampány.
Egy pofára esésre, ennyire. El lehet ezt adni sikerként, el lehet hallgatni a teljes Fidesz médiában, be lehet tiltani az "érvénytlen" szót, a helyzeten semmit nem változtat: a Fidesz mindent beleadott, ellopta 20 millárd forintunkat, majd belerohant a falba.

Rajunk röhög a világ. Megint.

Köszönjük Viktor!
Brendon Haver 2016.10.03 11:39:19
@júliusz48: Komolyan, ennyi a magyarázat? Ez most ide nagyon kevés lesz!

20 millárd KÖZPÉNT BASZTATOK EL A NÉPSZAVAZÁSRA!

Ennél sokkal jobban meg kell erőltetned magad, ha ezt az orbitális kudarcot ki akarod magyarázni. Persze igazából csak az idődet pazarlod, mert ezt a buktát sehogy nem fogod kimagyarázni, de azért erőlködhetnél jobban, ha már...