Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MENNYI? 98 MI 98? A NÉPSZAVAZÁS EREDMÉNYE

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Névre szóló törvények, a jogbiztonság csorbítása, a tulajdonhoz való jog elvének semmibe vétele, felszámolt alkotmánybíráskodás – ezek jellemzik Orbán rendszerét Tölgyessy Péter szerint. A végeredmény egy alig leváltható vezérdemokrácia, amelynek a vége csak egy új rendszerváltás lehet...
Aki azt hitte, a borzalmas 2016-os évet nem lehet már súlyosbítani, az csúnyán tévedett. Nem volt elég a Brexit és Trump; nem elég, hogy az idén elveszítettünk annyi értékes embert, amennyi 10 évre is sok lenne, de az utolsó napokban előkerült Medgyessy Péter is, hogy megossza bölcsességeit a…..
Ha én volnék az ellenzék, vajon mihez kezdenék október 3-án? A jogászaimmal például fogalmaztatnék egy keresetlevelet. Csatolnám hozzá a Szabad szemmel című tévéműsor kép- és hangfelvételét. Nem is annyira azért, mert Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke beismerte, hogy „A kampány hajrájában vannak…..
Jóóóóóóóó reggelt Magyarisztán, ébresztő magyarok! "Mindig jobb az érvényes, mint az érvénytelen (népszavazás), de a közjogi következmények beállnak mindenképpen, hiszen azt vállaltuk, hogy a kérdésben foglalt jogi szabályozást, miszerint csak a magyar parlament dönthet arról, hogy kikkel akarnak…..
MENNYI? 98 MI 98? A NÉPSZAVAZÁS EREDMÉNYE 2016.10.03 15:41:57
A magyar nacionalizmus a társadalom legalább 85%-ára van hatással. Ez a legerősebb fegyvere az országban a "jobboldalnak", ennek van a legnagyobb mozgósító ereje, ez képes a leginkább szenvedélyekkel helyettesíteni az értelmet a politikai cselekvésben, amire a kormányzatnak a képességei és…..