Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bobwithacker

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Nem annyira az emberek "szórakoztatása"/okítása, de inkább a magam, és a sorstársaim segítése miatt kezdem el írni ezt a blogot. Sok korombeli fiatal küzd ezzel a problémával, akár úgy, hogy bevallja magának, akár úgy, hogy nem. Szeretnék nem inni.…..
bobwithacker 2016.10.02 00:41:13
Sziasztok!
Most, hogy így átolvastam a bejegyzések jelentős hányadát, úgy gondoltam, hogy én is szeretnék hozzászólni.
Mindannyian azért vagyunk itt, mert valamilyen módon az alkohol és a vele kapcsolatos problémák az életünk részévé válltak és megfojtanak minket. Az alkohol képes korra, nemre, vallási és politikai bellítódásra, IQ-ra és EQ-ra etc. függetlenül bárki életét tönkretenni.
Úgy néz ki, hogy kell egy 24 éves belevaló csaj, aki mindannyiunknak felnyitja a szemét és csak annyit mond: beszélni akarok róla!
Orvos vagyok. Amikor felvettem a telefont, és körbe telefonáltam boldog,boldogtalant, hogy ki ismer és tud valakit, aki segíteni tudna a családi alkoholproblémák lekűzdésében, legnagyobb meglepetésemre egyetlen egy reális, ésszerű, kifizethető stb. verziót sem találtam. Mert nincs is. Eltitkolt, elhallgatott és szégyelni való probléma az alkoholizmus napjainkban. Megvetnek, lenéznek és kitagadnak. Nincs padló,ami megfogjon. Megszűnik az élettered és szépen, lassan megszűnöl önmagad lenni. És ezzel együtt megszűnünk mi is létezni. Mi akik Téged szeretünk.
Úgy néz ki kell egy 24 éves belevaló csaj......
fogjunk össze, beszéljünk a dolgokról,és keressünk közösen kiutat mind család,mind barát, mind beteg számára. Szüntessük meg az izolációt, és mutassuk meg, hogy milyen elsöprő ereje van egy alulról jövő kezdeményezésnek. Én mindenben támogatlak "Józanakaroklenni"! Beszéljünk róla!