Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Courtsier Boobsoff

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A transzszexualitás az az állapot, amikor az érintett fizikai és genetikai, kromoszomális neme illetve a saját pszichés nemtudata aszinkronban áll. Magyarán, ha egy férfinak született ember nőnek vagy egy nőnek született ember férfinek érzi magát. Hogy ez mennyiben tekinthető betegségnek, arról majd…..
Dr. Courtsier Boobsoff 2016.12.09 22:21:04
@tslany: Ha igazad is van, én egészen biztosan nem tartozom közéjük. Nem a környezetem reakciója miatt, hanem szó szerint az undor fog el attól, hogy egy férfihez érjek.
Hat éve vagyok kapcsolatban, de ha kiderülne róla(biztosan nem fog, ugyanis már szült :), hogy valaha férfi volt, biztosan elhagynám.
Ha nem mint "nőt" kell a TS-t látnom, hanem mint embert, személyt, kollégát, szomszédot,stb. semmi gondom nincs vele.
Dr. Courtsier Boobsoff 2016.12.15 11:59:15
@cflo: :)))
Biztosan biszex vagyok. Semmi kétség és ez nem tévhit, amit te "terjesztel"... :)
Dr. Courtsier Boobsoff 2016.12.15 17:02:08
@tslany: Nekem nincs bajom Flórával és elfogadom, hogy tőlem eltérő módon látja a dolgokat, más a véleménye. Ő nem fogadja el az én eltérő véleményemet és jó ügyvéd módjára karaktergyilkos akar lenni és lehord engem erőszakosnak, biszexnek, homokosnak, hisz ha együvé tartozunk vagy öngyűlölő vagyok, hiteltelen leszek.
Szerinte.
Én meg leszarom :)
Leszarom, mert nem az én nőképem áll szemben az igazsággal, hanem az én nőképem az ő nőképével és nem tudja elfogadni, hogy a hetero férfiaknak a választását csak az ő saját nőképük határozza meg, nem pedig a "potenciális nőé". Ugyanígy egy dagadt nő is vékonyra relativizálhatja magát PC-ideológiai alapon, de ettől még nem fognak kapni utána, mintha valóban formás lenne...
Ez van.
Azt, hogy milyen „állapotban” van egy társadalom, rendkívül nehéz meghatározni, mivel rengeteg mutatót és mérőszámot kell megvizsgálni hozzá. A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) kétévente megjelenő adatsora mindenesetre lehetőséget biztosít, hogy…..
Szinte minden felületen azt sulykolják, hogy minél kerekebb egy nő feneke, annál vonzóbb egy férfi számára. Annyira, hogy a fenékkerekítés köré komoly ipar is épült. De vajon miért fontos ez a férfiak számára? Vajon csak egy időszakosan felkapott hóbortról van szó? ..
Dr. Courtsier Boobsoff 2016.12.06 21:35:16
Nos részigazságok vannak a cikkben, illetve meg kéne fogalmazni, hogy milyen seggről is van szó pontosan.
Csak egy példa, szemléltetésnek, hogy mi az ami kvázi "nagy", de erősen kétlem, hogy bárki kidobná az ágyából:
allday.com/post/10143-russian-model-claims-to-have-worlds-most-beautiful-ass/

Alapvetően a segg formája ÉS a derék-csípő arány az, ami számít.
Ebből a szempontból pontos, hogy mi férfiak tudat alatt vonzódunk ehhez és a gluteofemorális régióbeli omega-3 készlet valóban okosabb(mérhetően okosabb) gyerekeket eredményez.
Mindeközben a hasi zsír valóban nem gazdag omega-3-ban, így indokolt is, hogy ne legyen vonzó.
Van azonban még haszna a széles csípőnek.
Stabilabb járás, könnyebb szülés(szélesebb szülőcsatorna), illetve a terhesség ideje alatt a gerincre ható előrefelé húzó hatás enyhébb mértékű, így maga a terhesség sokkal kevésbé fájdalmas az ilyen nő számára és ha kevésbé kényelmetlen, szívesebben megy bele újra, több potenciális utódot jelent.
Még meg is állapították, hogy a függőlegeshez képest 45°-kal hátrafelé görbülő segg az ideális.

Adalék, hogy egy teória szerint azért preferáljuk a nagy mellű nőket, mert annyira rá vagyunk állva a kutyapózbáli női segg látványára(ami tényleg megdöbbentően vonzó), hogy amióta áttértünk a "rekreációsabb" szexre és szemből csináljuk, a kerek melle látványa egyfajta kerek segg-pótlékként szolgál.
Magyarán a nagyobb mellű nő szemből jobban emlékeztet a kerek seggű nőre hátulról.
Dr. Courtsier Boobsoff 2016.12.06 23:48:14
@martineden: Ezt nagyon jól látod. Ez a nő tökéletes.
Az érdekessége az, hogy ha melléteszed mondjuk Emily Ratajkowskit, akit szerintem majd mindenki tökéletesnek talál(én is), egyszerűen nem őt választanám a kettejük közül(nem tudom, hogy más hogy van vele).

www.prothinspo.com/images/emily-ratajkowski-bikini-photos-01_1_.jpg

A Kvitko lány egyszerűen buja, nőies, zsigeri a vonzalom, Emily viszont "csak" gyönyörű. Olyan Palvin-jellegű. Szép-szép, de otthonra nem azt venném.
Talán itt lehet tetten érni a különbséget az evolúciós vonzalom és a korszellem múló divatja közt.
Dr. Courtsier Boobsoff 2016.12.08 10:24:04
@szita szita péntek: Én meg azt látom, hogy többek inkább viszolyogtak tőle, de ez sem gond, max kisebb meglepetés.
A jelek szerint igazolódik az a felmérés, hogy a férfiak ízlése sokkal szélesebb skálán mozog, mint a nőké, ezért is tud sokkal több előnytelen külsejű nő férfit találni, mint fordítva.
Számomra vonzó ez a nagy derék-csípő arány, mások számára nem.
Számomra a rövid haj kelt viszolygást és a dagadt, hurkás test, másnak meg ezek mind bejöhetnek és ez így van rendben.
Nemrég az Index írt egy cikket egy speciális társkereső szolgáltatásról, ami célzottan sugár daddyknek és sugar babyknek szól, magyarul olyan párokat hoznak össze, ahol az egyik fél folyamatos anyagi juttatásban részesíti a másikat, azért, hogy az vele legyen.  Nincs is ezzel semmi gond, ha a felek…..
Dr. Courtsier Boobsoff 2016.12.04 17:57:08
@Pan Modry: Én sem ítélem el a toyboyt tartó nőket, váljék egészségükre!
Az én párom is egy megbízható, normális nő, de előtte soha nem volt dolgom eggyel sem és emiatt nem is nagyon számítanék többre, ha rosszul alakulna a kapcsolatunk.
A gond alapvetően az, hogy hiába hajítod ki büszkén azokat, akik 5 perc alatt lebuknak, esetleg 1 hét vagy 3 hónap után mutatják ki a foguk fehérjét. A veszélyesebb fajta az, amelyik tudja türtőztetni magát a házasságig és egész más nővé alakul, amint feleség lett/megszült.
A 3 legjobb gyerekkori barátom és az öcsém is mind ebbe futott bele és szörnyű volt nézni a szenvedésüket.
Megtört, sajnálni való emberekké váltak mind, pedig én sem hittem volna, hogy ilyen nők voltak a feleségeik.
Dr. Courtsier Boobsoff 2016.12.04 18:26:16
@Pan Modry: Szerintem ezt nem olyan egyszerű meglátni.
A nők önmaguk megjátszásában sokkal ügyesebbek, némelyek egyenesen zseniálisak.
Persze manipulálni azt lehet, aki hagyja, de ha nem volt dolgod elég nővel(és valljuk be, hogy a férfiak többségének nagyon kevés lehetőséget adnak), esélyed sincs kitanulni a praktikákat, de idejekorán kitanulni szinte senkinek nem sikerül.

Gyakran jut eszembe ez a felvétel, amin egy nő, akit elkaptak, hogy bérgyilkost küldött a férjére, próbálja telefonon még manipulálni őt.
www.youtube.com/watch?v=SddZvNQOuFw&t=3s

Ez a nő profi és elég tipikus dolgokat próbál használni.
Kissé félelmetes hallgatni, mert az előző 2 barátnőm re emlékeztet még a hanglejtése is néha.
Dr. Courtsier Boobsoff 2016.12.05 11:54:49
@Gabi Szombathelyi: Szerintem a hiba csak abban van, hogy a legtöbb nő, aki átmenne sugarbaby üzemmódba, nem veszi tudomásul, hogy más szerepre jelentkezik.
Azt hiszik, hogy oda is simán át lehet vinni a neofeminista, kivagyi, nekem senki nem parancsol, a magam ura vagyok, akkor van szex, amikor ÉN akarom, soha máskor-féle attitűdöt és csak annyi a különbség a konvencionális kapcsolathoz képest, hogy itt még a rezsibe se kell beszállnia.
Vagy a másik ördögi hiba, hogy dagadtan, narancsbőrrel, topisan próbálja eladni magát(és igen, a hiba az eladás fogalmának eltérő értelmezésében van, ugyanis attól, hogy egyszer megdugott a sugardaddy, még minden nap topon kell lenned és nem lehet mackónadrágban fagyit zabálva ajtót nyitni, ahogy a pasijának tette egész főiskola alatt).

Egyszerűen nem biztos, hogy a mai világban szocializált nőnek biztosan fekszik ez az alárendelt szerep, főleg, ha maga választja.
Ha pedig a célja éppen az, hogy a nőket érő nyomástól szabaduljon, végképp nem tehet magával rosszabbat, mint hogy egy ilyen kapcsolatba belemegy.

Kissé szarul hangzik ugyan, de született kurvának kell lenni ahhoz, hogy ez beváljon neki, de ez még mindig jobb, mint ha igazi kurvának menne.
A legtöbb csaj viszont csak a pénzt látja az egészben és így ágyaznak meg a saját boldogtalanságuknak.
Az előző két posztban be lett mutatva, hogy milyen módszerekkel érik el a társkeresők üzemeltetői, hogy jó sok pénzhez jussanak, és hogyan lehet lebuktatni a kamuprofilokat. Na de van akár kőkemény tíz százaléknyi valós, aktív profil is! Nézzük hát a valósakat, körülbelül előfordulásuk szerint…..
Dr. Courtsier Boobsoff 2016.11.06 15:46:41
@Szarazinda: Ott a pont, az egyik legtipikusabb emancipunci-breed manapság.
Elég sok jellegzetességük van.
A kedvencem, hogy szelektíven emancipált, tehát ő választ, ő dönt, vele kell egyetérteni a jövőképet illetően, nagy gender-pay-gap elmélet rajongó és ő aztán nem fogja más szaros gatyáját mosni, DE ennek ellenére gyorsan elereszti a feminizmus kicsi kezét, amint olyan témák közelébe kerül, mint a kezdeményezés, kockázatvállalás, meghívás, fizetés a randin.

Ők az elsődleges fogyasztói az olyan cikkeknek, amikben elhangzik az a kifejezés, hogy "erős, önálló, képzett, határozott, szingli nő".
Érdekessége még, hogy rettentően allergiás az statisztikákra, vagyis csak azoknak hisz, amiket egy feminista hamisított...
Szent meggyőződése, hogy ő megérdemli a 10/10-est, mert(a következő okok bármilyen nem triviális kombinációja:)
- mert neki csak egy élete van
- mert kinéz olyan jól, mint a <random celeb, akit 10/10-es alfahím dug>
- mert ő maximalista
- mert ő igazi különlegesség, érték
- mert ő is ugyanazt nyújtja, amit kér (amiről azért hamar belátja, hogy hazugság, ha csak két szóval is, de visszakérdezel rá).

Amikor a Férfiről beszél, kizárólag közhelyeket tud felsorolni, amiket mintha Coelho és Müller Péter szerelemgyereke pufogtatna a life.hu-n.
Soha nincs semmiféle konkrét elképzelése, sőt olyasmit, hogy "hibája" lehet valami a palinak, értelmezni sem képes.

Ugyancsak érdekes jellemzője még a meghasonulás: képes akár 3 perc különbséggel kiposztolni egy nemi erőszak-ellenes kirohanást, majd a saját nedves bugyijáról, amit a Szürke ötven film megnézése okozott.

Röviden abban különbözik az átlag nőtől, hogy míg az átlag nő hisz benne, hogy meg tudja szelídíteni az alfát, addig ő nem is kételkedik ebben.
Szerző: Harmat Árpád Péter A második világháború a szövetségeseknél és a Wehrmacht állományában is bővelkedett hősökben, tehetséges tisztekben és kiemelkedő hadvezérekben. A német hadseregben az alig 27 évesen híressé váló Michael Wittmann törzsőrmester (SS-Oberscharführer) képviselte a…..
Dr. Courtsier Boobsoff 2016.11.04 21:04:39
@tede: Nálad a pont. Régóta ismert, hogy bizonyos fegyvernemeknél előnyös vagy akár előírás is az alacsony magasság, mert egy páncélosban, vadászgépben vagy egy lovon ülve nem célszerű az, ami a lányok bugyiját éppenséggel benedvesíti.
Ez pusztán praktikus dolog.

Tisztelet a hősöknek!
The Chiller Top 10 horrorfilm 2016.10.30 10:44:58
Valamilyen oknál fogva az emberek szeretnek borzongani, ezek a filmek pedig alaposan kiszolgálják az igényeiket. Most a Top 10 legjobb horrorfilm bemutatása következik, szubjektív vélemény alapján. A listát nehéz feladat volt összeválogatni, mivel az idők során a horror számos más műfajjal társult…..
Biztosan neked is vannak az életedben olyan emberek, akik valamiért izgatják a fantáziádat. Na nem napi szinten, vagy ilyesmi, de időről időre előkerülnek, vagy találkozol velük, és néhány pillanatra eljátszol a gondolattal, hogy mi lenne, ha... Nekem nem sok ilyen van, de azért akad egy-kettő. Úgy…..
Dr. Courtsier Boobsoff 2016.10.25 08:17:41
Régi osztálytársam- "Átlag Janka"

Brad Pittnek szoktak becézni bizonyos ismerőseim, talán mert hasonlítok a sztárra.
Egy elég fura történetet fogok most elmesélni, ami velem történt.
Nem is olyan rég elváltam, mondhatni egyszerre szabadultam emg 60 kiló feleslegtől.
Nem is kellett sok idő, valóban szállingózni kezdtek a nők. Volt köztük ismerős, ismeretlen, rég elfeledett vagy tán sosem ismert egyed is. A történet másik szereplője épp egy ilyen nő volt.
Történt, hogy elég átlátszó módon a tudomásomra adta, hogy ő most épp szabad és ismerkedne, viszket neki odalent, na.
Megmondom az őszintét, azt se tudtam, hogy ki ő. Egyik volt osztálytársam mondta el, hogy egy osztályba jártunk általánosban, de én csak úgy emlékeztem rá, mint a "folyton terhes izéke", ugyanis az osztálytalálkozókon mintha csak terhesen jelent volna meg folyton.
Szóval randit kért, vagyis kérte, hogy kérjek randit. Elég nyomulós volt, ami eleve visszatetsző volt egy ilyen korú nőtől.
A stílusa is tipikusan olyan, mint amikor egy nő erőltetett menetben akar letagadni 15 évet, csak hát sem a vakolat, sem pedig a gerendák állapota nem igazolja vissza ezt.
Egy reggel(!) volt a randi egy külső területen, én meg kicsit meg is voltam fázva, de már az elején, mikor végignéztem rajta minden eldőlt bennem. Összekülönböztünk, mert én a kocsiban akartam maradni, ő viszont sétálni akart a hidegben.
De ekkor még nem is sejtettem, hogy mi vár rám. Egy annyira brutálisan flegma, tiszteletlen, buta, éretlen, önelégült, tahó nő ült az anyósülésen, hogy olyat ti még nem láttatok. Egész végig károgott és a pasikat, főleg a volt férjét szidta, gyalázta.
Szerencsére végül feladta, elköszönt, hogy most már megy dolgozni.
A végső tanulság számomra, hogy a nő valóban olyan mint a bor: Címkét lehet rajta cserélni, amennyit csak szeretnél, de ha már erjedőben van, sokkal jobban jársz, ha nem kóstolsz belé.
Dr. Courtsier Boobsoff 2016.10.25 17:00:18
@Temperamentumos NŐ: Nézd, nem lehet téged komolyan venni. Ha objektíven látnád magad, azonnal törölnéd ezt a posztot, hidd el nekem.
Természetesen a te Brad Pitted sokkal intelligensebb nálam.
Ennek megállapításához nem szükséges engem is ismerned :)

Ha rövid és velős akarok lenni, akkor te szeretnéd elhitetni magaddal, hogy pont olyan korúnak látszol kívülről is, mint amilyen éretlen vagy belülről. Ezt azért merem megkockáztatni, mert ahogy Gabo a tutti is megmondta fentebb, Brad haverunk már lábbal szavazott a külsődet illetően és a tetszésindexed a jelek szerint nem érte el még a kocsija ülésfűtésének szintjét sem. Nem bántásból mondom, mert ma már tényleg nagyon fasza fűtések vannak a kocsikban és egy 40-es nőnek tényleg komoly kihívói lehetnek ezek is ;)
Dr. Courtsier Boobsoff 2016.10.26 15:35:33
@Fleur x: Tényleg? :)
Tudok pár eladó kiscicát. Olcsón megszámítom neked. 4-et fizet, 10-et visz! Deal?

@Korinna Horvath: Pedig a könyörtelen cinizmusom mellett azért együtt érzek a blogger asszonnyal. Tényleg úgy vélem, hogy ha leszállna a magas lóról és a realitások talaján próbálna meg egyensúlyozni, akkor máris lehetne egy élhető párkapcsolata és egy unalmas blogja. Így viszont marad neki a magány, nekem a cinizmus, az indexnek pedig egy polgárpukkasztónak tűnő blog.
Van egy világváros, ahol minden férfit kitiltottak egy belvárosi munkahelyről. Megmutatjuk, miért. Sok újítást vezettek be az amerikaiak a munkahelyeken, de a legutóbbi fejleményre nem sokan számítottak: New Yorkban, az egyik közösségi irodában, ami egyúttal klub is, nem látják őket szívesen, sőt,…..
Melegedő Ki dönthet az életről? 2016.10.10 00:12:53
Korábbi cikkeink alatt sűrűn felmerült az abortusz kérdése, és sokan, sokféleképpen nyilatkoztak a dologról. Leginkább azok nyilvánítottak véleményt, akik úgy gondolják, egy nőnek nincs joga, hogy döntsön a benne növekvő élet sorsáról. Kicsit más megközelítésben szeretnék most beszélni erről, mint…..
Dr. Courtsier Boobsoff 2016.10.12 09:43:09
@Ad Dio: Maradjunk annyiban, hogy kurvára nem értünk egyet.

A példád is sántít: "A szándék a jogban egy fontos szempont, de a kiindulópont mindig a megvalósult eredmény. Vagyis hiába nem az volt szándékom, hogy tolókocsiba juttassak valakit, ha elütöm és oda kerül, engem elítélnek. "
Itt ez inkább azzal analóg, hogy nem volt szándékom tolókocsiba juttatni, majd mikor épp az úton vezettem és megláttam őt ott állni a járdán, mégis meggondoltam magam és elkapott a vágy, hogy pozdorjává törjem a gerincét...

"Ha egy élet megfogan -a szexelő felek akarata ellenére - annak következményeit mindkettőjüknek vállalnia kell. Nem a nő rendelkezik innentől kezdve a férfi erőforrásai felett, hanem a magzat."
Nem, nem és nem! mindkettőjüket úgy érted akkor, hogy az egyikük dönt, a másik meg fizeti, amit az döntött? Kurvajó. Remélem, hogy nekünk sosem lesz egymáshoz semmi közünk.
És ez a legundorítóbb mind közül, a szokásos duma: nem nekem kell a pénz, hanem a gyereknek.
Olyan jó ez, hogy a gyerekre hivatkozva akár ki is véreztethetsz egy férfit, nem?
Egyik ember érdekeire kurvára érzékeny vagy, a másikéra vajon miért nem mutatod ennek a töredékét sem?
Elvakít a gyerek szó és innentől fogva megbízhatatlan vagy, nincs reális ítélőképességed. Biztosan többet ér számodra bármilyen gyerek mint bármilyen férfi, ennélfogva értelmes ember nem akarna férfi lenni melletted.
Dr. Courtsier Boobsoff 2016.10.12 12:30:08
@Ad Dio: Legyen, legyél te a logikus, én meg az ilyen-olyan motivációkat és hangoltságokat hozó, de a jelek szerint akkor is egyedül(!) vagyok, egyes-egyedül az egész történetben, aki nézi az én érdekeimet is.
Mivel a te oldalad egy fikarcnyit sem érzi álságosnak, szemétnek és jogtalannak, amit egy ilyen helyzetben VELEM megtenne, én kimondom, hogy ennek tükrében én is bármire képes lennék, hogy a SAJÁT érdekeimet megvédjem és ebbe bőven belefér az önbíráskodás is. Ez így fair sajnos.

Ugyanígy a nőnek is teljesen szuverén joga, hogy elvetesse a magzatot. Mondd gyilkosságnak, emberölésnek, kicsit sem hat meg, ezt gondolom elhiszed nekem.
Elbaszott egy logika az, ahol a gecit lenyelő nő tömeggyilkosnak számít...
Viszont elfogadom, hogy létezik és elfogadott az elbaszott logika is, hisz mint látod, liberális vagyok.
  Sokan álmodoznak az ideális társról. Akinél minden stimmel, aki úgy tökéletes, ahogy van. 40 éves kor felett sok férfi számára az a bizonyos tökéletes társ csakis mutatós, csinos nő lehet. Ez érthető is. Ki ne álmodozna egy dekoratív partnerről? Legyen kedves, vidám, szexi! A lényeg azonban nem…..
Dr. Courtsier Boobsoff 2016.10.11 18:04:01
@Intimitás Gourmet: "Pedig egy farok is félig attól ákk, hogy a másik milyen vággyal közelít hozzá, hogyan érinti."

Hát kurvára nem így van!
Hidd el nekem, hogy a látvány okozza és az mindent felülír.
Annyi ismerősömtől hallottam már vissza, hogy a hájas asszony után a sarki prosti akkora felüdülés és vizuális orgia volt, hogy nem ismert rá a farkára.
Volt, akinek meggyőződése volt, hogy impotens, pedig csak a fiatal és vonó nő látványa hiányzott, de amúgy teljesen jól funkcionált.
Sajnos egy elhanyagolt, lestrapált, igénytelen, öreg nő sokkal lehangolóbb látvány, mint azt a nők elképzelik.
Jöhet az nagy kedvvel, de ha képtelen meghozni az ingert, akkor ott ette meg a fene az egészet.

Szóval igen, kedves Ildikó40, a cserére meg tudnak érni a nők, tetszik vagy sem.
Mindannyian álmodoztunk már szuperképességekről. Repülés, láthatatlanság, ugrálás az időben és a térben, stb. Emlékszem, kamaszként, mindennél jobban vágytam egyetlen szuperképességre. Arra, hogy a tömegből észre tudjam venni a hozzám hasonló melegeket. Ezen kívül semmi más nem érdekelt. Mindig úgy…..
  Házasság-piac, randi-piac, szex-piac. Kifejezések, melyek mára a közbeszéd részei lettek, és amik jelzik, hogy az emberi kapcsolatok is az üzleti, piaci viszonyok szintjére süllyedtek le. Persze lehet mondani, hogy ez régen se volt másképpen, hiszen akkor a családfő döntötte el, illetve hagyta…..
Dr. Courtsier Boobsoff 2016.10.06 12:20:53
@Hokunda: Te, nem az anyagiassággal vagy a párkapcsolati konzumidiotizmussal van a gond, hanem azzal, hogy a nők ezt alattomosan bebugyolálják a romantikus érzelmek díszcsomagolásába és még egy jegygyűrű-masnit tőlünk követelnek rá.

A rideg számításnak van létjogosultsága, sőt ezerszer biztosabb, ha az érdekek mentén alakítunk ki valamiféle kooperációt, mintha az eleve labilis nők túláradó érzelmeire alapoznánk.
Hektikus kamatkörnyezetben nem veszünk fel hitelt, akkor ugyanez a logika miért számonkérhető, ha még egy hitelfelvételnél is nagyobb horderejű döntésnél alkalmazzuk?

A nőknek túl könnyű a helyzete: mivel nem fűti őket a szexéhség, válogathatnak. Mivel nem kell kockáztatniuk az önbizalomvesztést a kezdeményezéssel, kivárhatnak.
Megfelelő érzelmekre alapozva elvetetik magukat, majd a megfelelő indokokat kreálva elválhatnak, mindezt kizárólag anyagi gyarapodás mellett.
Az egyedüli potenciális veszteségnek innen az látszik, ha házasságban marad úgy, hogy nem érzi magát a megérdemelt és igényelt szinten szeretve, megbecsülve, kielégítve, anyagilag támogatva.
Egy olyan rendszerben, ami ennyire anyagilag is érdekeltté teszi a nőket a férfiak lehúzásában, nem kérhető számon, ha a férfiak nem akarnak ehhez asszisztálni. Helyette inkább lecserélik, ami lecserélhető és elveszik azt, ami kell nekik az asztalról.
Dr. Courtsier Boobsoff 2016.10.06 14:51:09
@George Herceg: Nálad a pont.
Elég szánalmas a sok buzeráns SJW és femiman, akik érvelés és érdemi reakció helyett csak a férfiegóra támadnak.
Aki nem nyel be a nőknek, az csak puhapöcs lehet. Puhapöcs-e vagy?
Dr. Courtsier Boobsoff 2016.10.06 15:03:27
@George Herceg: Régen ez valid elvárás volt. akkoriban tisztleni kellett a tanárodat, a szüleidet, a bolti eladót, az időseket, a férfiakat és a nőket is. Mára ez megszűnt, de mégis szeretnek a nők, ha őket tisztelnék, de magukra nézve nem szeretnének hasonló kötelezettséget.
Láttál te az elmúlt 5 évben olyan cikket, blogbejegyzést, kommentet, amiben egy nő kifejezte volna, hogy tiszteli a férfiakat vagy tisztelni kéne őket?
Dehogy. Sőt egy-egy elmés általánosítással válaszolnának erre a számonkérésre: mind szarok vagyunk, nem érünk fel hozzájuk.
Ez van.
Egy érvénytelen szavazólap. “Győztek a NEM-ek! Magyarország világosan kifejezte akaratát! Brüsszel nem telepíthet hozzánk migránsokat!” Nagymamámnak körülbelül fél óráig tartott elmagyaráznom, hogyha 10 emberből 4 elmegy szavazni, és abból 3 NEM-re voksol, az attól még mindig nem a többség…..
Dr. Courtsier Boobsoff 2016.10.05 00:15:56
Hajjajaj!
" 10 emberből 4 elmegy szavazni, és abból 3 NEM-re voksol, "
a 3 a 4-nek hanyad része? Vagy a buzik elvből tagadják a matematikát?

"egy olyan országban élni, ahol a lakosság egy része konkrétan retteg mindentől, ami más, mint amit megszokott."
Csak kibújt a beszari homokos a zsákból :)
Na jó, csak vicc volt, de ettől még átlátszó volt a kéjes előjáték, amit addig leírtál.
Értem én, hogy a fehér-hetero-cisz-férfiak ellen valahogy természetes szövetséges a nő, a homokos, még a gyerek(!) is, de hogy a kurva migráns is? És ő ezt tudja?
Már csak azért kérdezem, mert a csúf gonosz cisz-fehér-hetero-férfiakkal szemben épp az ő kulturájukban szokás a te fajtád leöntése benzinnel és némi terpentinnel, majd közepes morajlás mellett a tested élve elégetése. Szerintem ők ciszebbek-fehérebbek-heteróbbak nálunk és nem szívesen közösködnének veletek.

"Mi lesz, ha megszűnik a migránsválság? Akkor kikre fogják rászabadítani a felhergelt tömeget? Kiktől kell majd rettegni? Kiktől kell majd félteni a Hazát?"
Itt pedig épp a buzi igyekszik izgatni, lázítani? Te kiáltasz farkast, mint valami kurucinfó?
Azt hiszem ezt hívják radikális liberalizmusnak: "béke lesz és egyetértés, ha beledöglötök is!"

"Csupán fel akarom hívni rá a figyelmet, hogy a migráns szó tetszőlegesen behelyettesíthető akár népcsoporttal, akár vallással, akár párttal, a kampány többi része pedig már úgy is készen áll."
Faszság, Gáborom, nagy faszság. Te magadat félted, meg hogy sor kerül a buzikra is.
Nos elárulom neked, hogy amíg cisz-fehér-hetero-férfiak maradnak hatalmon Európában, nem kell félned. Azon túl viszont az egész olyan, mint az eseményhorizont: senki se tudja, mi lesz.
PErsze ti, meg Steinerkristóf és a libsik magát a kánaánt vizionáljátok, amint a határok megnyílásával muszlim programozók és orvosok tízezrei szinte azonnal, még zuhanyt se véve mennek egyből felvenni a munkát, hogy derék módon hozzájáruljanak a cisz-fehér... által a béka segge alá küldött magyar GDP-hez.
Az emberek túlnyomó többsége azonban nem hisz ebben. Szerintem is sokkal nagyobb a kockázat bennük, mint bárminemű potenciál.
Nekem nincs gondom azzal, hogy te másként látod, de azzal igen, hogy hazudozni igyekszel egy amúgy eleve elbaszott választásról. Nem, nem 5 millió ember szavazott úgy, ahogy te szeretnéd magyarázni, hanem ők nem szavaztak sehogy. Nem tartoznak együvé veled.
Múltkori cikkeinkben a női szexualitást jártuk körül, és megbeszéltük, miről hazudnak, mire gerjednek. Most azonban jöjjenek a rejtett vágyak, amikre minden férfi kíváncsi, és lássuk, mi az, amiről a nők álmodoznak. Női titkok kendőzetlenül!..
Dr. Courtsier Boobsoff 2016.10.03 22:36:19
@elemes: Vagy csak hozzászoktak "az elemes megoldáshoz" :)
Amúgy nem kell komolyan venni, amit a nők leírnak a szexualitásukról. Általában illik osztani 5-tel, köbgyököt vinni belőle és a maradékot is gyanakodva nézni.
Biztos evolúciós előnyt jelent, ha felnagyítják magukat benne, nem tudom, de tény, hogy én még olyan nővel nem voltam, aki ne lett volna meggyőződve önnön nagyszerűségéről az ágyban, függetlenül a formától, orgazmuskészségtől, szopási hajlandóságtól...
Volt olyan, aki az első dugás után az első mondatával azt mondta(22 éves), hogy na neki ez egy hónapra most elég is volt... ja, igen, neki megmondták, hogy vele minőségi a szex és nem mennyiségi :)