Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rodeo36 11

0 bejegyzést írt és 4582 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azonnal legendássá vált a 24.hu minapi Demszky-interjúja. Nem kívánom hosszan idézni, elemezni, aki akarja, elolvashatja. A témát most nem politikai alapon kívánom vizsgálni, mert ez nem politika kérdés, jóval inkább orvosi és újságírás-etikai. Akik nem csak a közéleti-politikai híreket…..
Rodeo36 11 2018.10.01 08:39:21
@Gábris szomszéd:
akkó' má' "csak" me'kkőne csinyányi? te, mondd, ez a sírbatesz az hol teszi be? jó kis avatarod lett! kkk, a @taga még mindig mazdabuzi, vagy már átállt Honda FT 2018-ra?
Rodeo36 11 2018.10.01 08:57:04
index.hu/kulfold/2018/10/01/elhagyta_oroszorszagot_a_novicsokos_ezredest_lebuktato_ujsagiro/

namost, elolvasva ezt a rablómesét, kinek és miért érdeke (cui prodest) egy már régóta nyugdíjban veszteglő kettős ügynök kinyírása? és a lyánykája hogy került a kosárba? az a hülye angol ribanc aki az útszéli dobálós ingyenvanelviheted kosárból kapta a férje vitte neki a Givenci vagy Yves Saint Laurent vagy kituggya milyen névre hamisított halálos mérget ami nem Nóvi Csók, mert az távolról is öl és képes tömegeket is elpusztítani (azaz nagy valószínűséggel a salisbury-i angol katonai vegyifegyver gyárban készült légyölő került oda) valamint nem MSM sajtótermék (azaz komoly) azt a két képet adta le amelyen a reptéri folyosó azaz az a folyosó látszik belülről, amin az utasok kimennek a gépből, namost a két képen a biztonsági kamera másodpercre azonos időben rögzítette a kamenevics vagy hogy a ...ba híjják oknyomozó újságíró ezredes által leleplezett két orosz Nyesztyerkát de sem előtte sem utána 15 méter távolságban egyetlen élőlény sem volt még egy lesántult döglégy sem, azaz a képek hamisítványok és a két a Nyesztyerka a gipsz jóska és a réz lajos akik túrázni mentek salisbury be mert ott -köztudottan- világhírű túristalátványosság egy katedrális is van, nem csak szkripálok... szóval valaki elmagyarázná nekem miért akarják elvenni Abramovicstól a Chelsea -t? egyébként nagy botrány van a brit parlamentben mert a Labour Party várhatóan legyőzi a konzikat és a terike elmegy a Pécs Á ba és akkor a britek kivonulnak szíriából és bevonulnak Nagybritanniába hogy legyen kicsit jobb a 18 éves Glennfiddich
Rodeo36 11 2018.10.01 09:22:23
index.hu/kulfold/2018/09/28/kavanaugh_christine_blasey_ford_szenatus_trump_legfelsobb_birosag_szavazas/
ez a kedvencem! a dr blézi ford nevű némber 36 év után csak az ügyvédei által elkészített jegyzeteiből tudja, hogy mi is történt és azt is mi nem smakkolt neki... egyébként valami házibulis dili volt ahová neki ment hamupipőkének nem lett volna szabad bemenni...namost a "METOO" mozgalomban fellángoltak a nők, 70 éves és öregebb némberek nézegetik a pókhálepte mi...kat a tükörben és szomorúan emlékeznek arra az időre amikor még volt valaki aki magáévá akarta őket tenni... és most az összes olyan pasi akinek legalább királyi koronája van vagy 100 millió fakaurija az kezdjen rettegni, hogy lesz legalább egy unatkozó pókháló lepte gyűrött p...a aki részesedni akar a vagyonból, mert ugey a sarki vándorköszörűst és a szállodaportást meg a londínert és a sarki cipészinast még soha senki sem vitte a süsüék szenátusa elé, hogy ő volt aki szétb...ta és még mindig sajog de jó lenne mégegyszer mert már nem emlékszek arra milyen is volt eredetileg... tegnap kaptam egy levelet Palma De Mallorca ról egy ügyvédnőtől aki ékes angolsággal egy olyan borítékban küldte el a felszólító levelét amelyen a Francia királyi posta bélyegzője és bélyege virított, miután adott egy emil címet (semmi mást) oda megírtam neki, hogy ha leírja hogyan néz ki és az összes koordinátáját akkó' talán...de még nem válaszolt, pedig nagyon fenhette a pudvás fogait valami zamatosra
A női lábak olyan tömör egységek, melyek keresztül-kasul behálózzák a Földgolyót, egyensúlyt és harmóniát adva - szól a főhős tételmondata. A rendező, François Truffaut fel is tűnik a film elején pár másodperc erejéig, ezzel adva igazolást arra a gyanúra, hogy saját…..
Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát…..
Rodeo36 11 2018.07.21 16:02:17
@taga20:

varosikurir.hu/2rule-elso-latasra-sima-polieszter-cuccok-gyarlatogatas/

"nekem leginkább az egységes "fodballista" frizurájuk ami felkelti a figyelmet, olyan mint anno a kopaszok a bevonulás után... a seregben amit most -tudtommal- újra favorizálnak a munkanélküliek számát csökkentendő és az ingyen munka kötelezősége láccik megette..., ugye a kopasz árkot ás, betakaríttya a gabonát és leszedi a cseresznyét meg kiszedi a kolompért mindezt hazaffhyasságból és egyenruhában amit szintén a mészaros &mészaros fog gyártani..., még a klottgatyák hiányoznak meg a lapostalpú kék fehér tornacipők..., teljesen fősodratú, már csak meg kellene nyerni a VB -t, esetleg az EU-t vagy valami kupát és akkor a mezek is érdekesek lehetnének...ettől nem lesz jobb a nemzeti "fodball" csak drágább és tréfásabb...sokat fogunk röhögni rajtuk amint: a "two rule" aki tud inglisűl az tuggya mecsoda nagy különbséget a 2rul ami agyficam mert egy magyar szót ficamít ki angolból...esetleg pirézűl nem menne jobban? és ki fizeti a beruházást?"

és mi van most érdliget felsőn

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Rodeo36 11 2018.07.21 16:05:47
@taga20: kérjétek el a kulcsszavakat a bloggazdától és folytassátok új és új bejegyzésekkel a haza forrong és egyre jobban megtelik stadijonnyal meg migránccsal és a soros is sokszorozódik meg törvényt ülnek gombot nyomnak...és emelik a mit is? jaaa a fizujukat asztatatatat

brühüyyy
kkk
patyom kinn

a világ meg tele mindenféle röhögénnyel és lőnek is
Rodeo36 11 2018.07.21 16:16:02
@Gábris szomszéd:
"kébzeld" lesz újra magyar nyelven SZER, a süsüék már a bolgároknál és a románoknál csinálják és most lesz benne hírdetés vegyen több nátót és géppisztolyot és lőjön minden nap többet mert attól lesz béke és boldogság szerte szana

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Nekünk addig jó, míg Orbán él. Mondtam már, ugye? Mert mit ad nekünk Orbán? A gyűlölet szabadságát. A gyűlölet szabaddá tesz. S szabad ember tesz csuda dolgokat. Például megveszi a Mátrai hőerőművet, mert üsd a vasat és a fémet ezzel is a pénzed véded. A mi emberünk, a mi közbeszerzésünk. Épül az…..
Kicsit járjuk körbe a Zétényi-Takács törvény "életútját", és várjuk a választ arra, hogy az Országgyűlés alelnöke tudatlanságával, vagy kiszámolt cinizmussal készíti elő a "forró" őszi hadműveletet? Talán Orbánt is felelősségre akarja vonni, mert 1991 október 15.-i felszólalásában a törvény…..
Varánusz Menj a picsába, Soros! 2017.07.27 10:00:11
Te, büdös lator, te! Nem unod még a Magyar Nép szívatását? Mert mi már kurvára unjuk a rohadt mesterkedésedet!!!! Milyen ember vagy te, he? Milyen Magyar vagy?! Ember és Magyar vagy te egyáltalán, vagy a rohadt sátán, aki szorgos népünkkel szórakozik lépten nyomon, mert nincs jobb dolga? -…..
Rodeo36 11 2017.08.05 10:13:34
@eszti....:
láttam, ott lafog

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Rodeo36 11 2017.08.05 10:16:17
@Oxica:
nem volt kötelező oda érkezni, és ott maradni, meg terhesnek lenni miközben migráncs???
brühüyyy
kkk
patyom kinn
mehettek volna az usa ba is úszva vagy evezve majd utána ugyanerről írhatnál egy másik cikket amikor lelövik mielőtt megkérdezik kicsoda
Rodeo36 11 2017.09.04 03:07:29
@Gábris szomszéd:
www.youtube.com/watch?v=85fe_KliGwU

az emberi naccság és a senkiháziak mai levédiabasznádi
"eredményei"

mijalófasznak magyarázzam

Aczél utolsó szaVAI: (IGAZAK) AZ UTÓBBI történelemben ilyen nagyság nem volt soha

brühüyyy
kkk
patyom kinn
majd a kuki ordibál de ha nagyon leszarom
Varánusz Te leváltanád Orbánt? 2017.07.08 11:53:02
16% - ennyien szavaznának egy LMP-Együtt-Momentum-Párbeszéd listára, állítja a Medián legfrissebb felmérése után. Na helló, jó reggelt, jobb későn felébredni, mint soha - mondhatnánk - ha ez ilyen egyszerű lenne. De nem az.  Abban semmi újság nincs, hogy a szavazóképes kedveslakosság jelentős…..
Rodeo36 11 2017.07.25 16:51:39
@Oxica:
az a nő is egy hülye... fel kellett volna szerelkeznie bombaövvel, és közel menni vastapsolás közben a vezényló asztalához és ott megrántani a zsinórat

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Rodeo36 11 2017.07.26 17:25:23
@látjátok feleim szümtükkel:
mit szedtél mielőtt el kezdted nézni ezt az izét (mertnememberazbizonyos)

én nem tudtam 3 másodpercnél tovább

brühüyyy
kkk
patyom kinn
Rodeo36 11 2017.07.26 17:51:56
@Gyodavagyok_magáért:
kösz, de evés előtt vagyok...csak kávét ittam eddig, nem fogom elrontani a napomat, ezzel a fejjel lehet diót törni??? hogy valami haszna is legyen?? vagy vizet hordani benne???

brühüyyy
kkk
patyom kinn
       " Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök Yitzhak Rabin-érdemcsillaggal tüntette ki Bayer Blaustein Zsolt közírót, hebraistát, az izraeli-magyar barátság elmélyítése terén szerzett elévülhetetlen érdemeiért. (Budapest, 2017. július 18., kedd (OS)) "        Lovas Leibinger István rabbi…..
- Janókám, disznószaros lett rajtam ez a csizma, hozzál már valamit amivel letörölheted. - De...nem látok itt hirtelen semmi alkalmasat. - Akkor ott a nenyi a falon, leakasztod, oszt jó lesz az. - Azt a butáskoskodást már régen leszedtük, tudod, mikor legutóbb papír kellett a gyújtós alá. -…..
Rodeo36 11 2017.07.08 19:47:03
@taga20: aszt ma már mondtamm neked, hogy: nyasgem???
nem???
akkor most
brühüyyy
kkk

van más dolgom
Rodeo36 11 2017.07.08 21:23:19
@taga20:
bnrühüyyy
kkk
Rodeo36 11 2017.07.09 04:21:53
@taga20:
brühüyyy
kkk
Varánusz Rohadjál meg, Simicska! 2017.06.24 12:19:57
Azt eddig is sejtettük, hogy Simicska a Jobbik plakátkampányával elguríthatta a Fidesz gyógyszerkészletét, de csak most lett világos, hogy valójában nekifutásból szétrúgta a Nemzeti Gyógyszerszekrényt. Emezek a zavart tikkelés után rohagyá'meg a kurva anyád üzemmódba kapcsoltak, és régi jó…..
Rodeo36 11 2017.06.30 12:32:37
@Oxica:
és mostantól hogyan fog katlik lenni??? vagy nem is volt soha??? mi is most ő gömböcsége??? kis pukkancs aki sokat és fölöslegesen pofázik???
brühüyyy

kkk
Rodeo36 11 2017.06.30 14:14:58
@Gábris szomszéd:
háááát ez egy hatalmas parábola lett...akár szilvay gergely is írhatta volna

brühüyyy
kkk
a merkel ellene szavazott
Rodeo36 11 2017.06.30 17:24:36
@Gábris szomszéd: csak nem fogja meggyilkolni? az ő saját teremtménye!!!

pont

brühüyyy
kkk

sohasem volt erről kétségem
Varánusz Menekül a Fidesz 2017.05.27 11:39:06
Stratégiát váltott kormánypártunk a Halász Júlia botrány után. A kérdezősködni szándékozó újságírót már nem lökdösik, rángatják, telefonját buzerálják, hanem menekülnek, bujdokolnak előlük, trükköznek ahogy csak lehet, megúszni a megúszandót. Volt már "futtatás kifulladásig" projekt, "tereld az…..
Rodeo36 11 2017.06.24 10:59:46
@taga20:
el vagyok foglalva Auckland élő, már szombat este van...és kurva jó a műsor

majd ...
brühüyyy
kkk
Rodeo36 11 2017.06.24 13:46:01
@taga20:

azér' még annyira nem, mint te...

brühüyyy
kkk
Rodeo36 11 2017.06.24 14:42:32
@taga20:
majd ha kimozdúlsz érdalsóról legalább érdfelsőre akkor majd ...de addig nyugodt vagyok, nem tudod mi is van ott

brühüyyy
kkkk
A Legpohosabb Főmagyar pénteken ismét mélyen szántott a Királyi Rádióban. Világossá tette mennyivel jobban érzi magát a hasonszőrű kommunista rezsimeket vezető fél és egész diktátorok között, mint a hanyatló nyugaton, ahonnan a lőrincgazdagodás fizetve van. Gondolom a kínaiak elmondták neki…..
Rodeo36 11 2017.05.25 20:43:42
@taga20: milyen volt a kecske??? próbáld ki a bürgét is

nyasgem

brühüyyy
kkk
Rodeo36 11 2017.05.26 04:48:11
@Wikus Van De Merwe:
eszt magyarázd el a@tagagagagagagaga nak de kérjél érte 1000000000000000 HUF-ot
www.youtube.com/watch?v=6RKJasYgqOI&ytbChannel=leff56

brühüyyy
kkk
ez kínaiul van neki, mert eredetileg is kínai

szerencsétlen @tagagagagagagaga

a világ valaha volt legszebb előadása

majd gazolónak is küldd el
Rodeo36 11 2017.05.26 14:37:17
@Gábris szomszéd:
a ceut nem dumcsizta meg a krump lee vel ott bruxellesban??? a nagy vigyor keretében??? vagy más tervei vannak???

lopnak tovább??? és elaggyák az országot senkiháziknak???
brühüyyy
kkk
Lehet nem most kéne ezt a posztot írni, mikor a felfőtt agyvizem lelőtte magáról a kupakot. De...ha lopni nem szégyen, akkor káromkodni se az basszátok meg! Mer'hát a Nemzeti Együttlopás Rendszerében odáig jutottak a patkányok, hogy a legkisebb tételekért is lehajolnak, és elveszik amihez…..
Rodeo36 11 2017.05.20 00:01:04
@taga20:
nem érdekelsz bucika, ha sikerül legyen jó éjszakád, ha a kannás miatt nem áll fel akkor próbáld a nyelveidet... ne a latint!!!

bye bye

brühüyyy
kkk
Rodeo36 11 2017.05.20 10:38:20
@gazoló:
The foto shows, from left to right: Thomas Stewart, Wolfgang Windgassen, Birgit Nilsson, Gottlob Frick and Hans Hotter.

www.youtube.com/watch?v=UYL5-UGaKNs&ytbChannel=jovi1715

brühüyyy
kkk
taganak semmit
Rodeo36 11 2017.05.20 11:18:35
@Gábris szomszéd:
a hülyeség csimborasszója...
nem érdemes több szót erre

őket a világ elfoglalása érdekli minarettel vagy anélkűl
brühüyyy
kkk
majd taga megmagyarázza
Amit szivedbe rejtesz,szemednek tárd ki azt;amit szemeddel sejtesz,sziveddel várd ki azt. A szerelembe - mondják -belehal, aki él.De úgy kell a boldogság,mint egy falat kenyér. S aki él, mind-mind gyermekés anyaölbe vágy.Ölnek, ha nem ölelnek -a harctér nászi ágy. Légy, mint a…..
Furcsa jelenségnek lehetünk tanúi a napokban: töke nőtt egy szocialistának. Botka László - ifjúfideszeseknek Gábor - megfogalmazta orbánváltó programját, és ha hinni lehet a Magyar Időknek, akkor olyan keményre sikerült, mint a kád széle. Persze ez a keménység is relatív, mert kibaszni végre a…..
Rodeo36 11 2017.05.17 17:15:39
@Gábris szomszéd:
Putyinnak megvannak a felvételek arról, hogy miről volt szó a WH-ban és hajlandó elküldeni (de kinek??? a CIA, FBI, NSA meghamisíttya, akkor kinek??? most a süsü sajtó irányíttya a süsülandiát, assziszik, hogy ...soha semmi sem jó nekik csak a kákán a csomót keresik közben háborúznak és a nép meg nyomorog??? nem ismerős ez a római birodalom csúcsidejéből amikor beindúltak a gladiátor játékok is mert a tömeg vért akart...most is de még nem tuggya a tömeg kinek a vérét??? el fogják dönteni????????????

neeeeeem
de lesz vér

brühüyyy
kkk
Rodeo36 11 2017.05.18 09:28:40
@habakuk000: néha az is túl sok...de te tudod meddig terjed a bizalmad ...
brühüyyy
kkk
Rodeo36 11 2017.05.18 09:33:17
@wowerman:

holy cow!!! és milyen hangosan bírod, és főleg kinek szól??? te vagy CÖF??? és a készcsók, hogy megy?? vagy más csókot is gyakorolsz???
pukkaggy meg

brühüyyy
kkk
Az első videón még csak kurvára röhögtem amikor megnéztem. Mert a cibálunk-citálunk-cidázunk fogalomzavar még hagyján, de mikor a zellenség nevére papírból sem emlékszünk kristálytisztán - Botka Gábor - akkor már rezeg a léc, ám még lehet véletlen. Aztán szembejön ez: és bár a székről leesel…..
Rodeo36 11 2017.05.12 22:55:37
@Gábris szomszéd:
és akkor miért nem hord turbánt vagy fezt esetleg tollkoszorút üveggyöngyökkel mint kacike???
olyan jól fest nyakkendővel

brühüyyy
kkk
Rodeo36 11 2017.05.13 00:01:46
@kekex:
te ilyen tréfás vagy??? @taga487952 az bele van betegedve az "oroszok" szó hallatába, és olyankor idegzsábát kap meg vonaglani kezd és putyinodzik (képzeld mikor új elnök lesz és nem tuggya majd sem leírni sem kiejteni a nevét: Ixzsanderjov Cserkovszkiyovics Anatoliyszkoj Uralnaja Zseppin...)

és új pártot alapít alódemokrácijá vallankotty üveggyöngy címen...amúgy demagográciásan

ő bevette amit beadtak neki tövig és nem tuggya se ki se beljebb attól pösze

brühüyyy
kkk
Rodeo36 11 2017.05.13 08:38:37
www.rt.com/usa/388187-leaked-nsa-exploit-ransomware/

azaz a CBC (canadai national teve) szerint az NSA kiszivárogtatott kém szoftware je fertőzt6e meg a fél világot

hát milyen kedves, és most nem orosz hekk van, és putyin sincs

brühüyyy
kkk

milyen furcsa???
A hétvége történéseit elnézve az embernek kedve támad aktivistának állni még akkor is, ha ez amúgy távol áll tőle, és életének 4x éve alatt még sosem fordult elő vele. Én például most éppen rettentő kíváncsi vagyok, hogy a fideszes szardarab tőlem is megpróbálná-e elvenni a telefonom, próbálna-e…..
Rodeo36 11 2017.05.11 01:33:52
@taga20:
ha eccer az életedben olvasnál is és nem csak hőzöngenél baromságokat, akkor lehetne emberszámba venni, és társalogni veled...
te magad vagy a leghülyébb papagájkommandó...
még jó, hogy a fidelitás baromságait nem dícsérted, amikor az az idióta hímnemű gömböcke szóhoz sem jutott a kérdés hallatán a dagadt liba meg olyan hülyeségeket szajkózott és aszt is rosszúl, amit egy 2 éves gyermek sem tartana komolynak

brühüyyy
kkk

a világ nem olyan, mint te meg a punkfrog el akarjátok hitetni hiszékeny gyanútlan és talán ártatlan olvasókkal

az usa sajtózárlatot rendelt el Lavrov Washingtoni látogatásáról, mivel a tapasztalt diplomata olyan profi módon verte szét az idióta kérdéseket, hogy azok köpni se nyelni nem tudtak azután a nagykövete és ő személyesen a krump lee vel találkoztak és vidám eszmecserét folytattak

a wikleaks állást ajánlott a Comey nak mint Snowden assisztense...hogy a tréfa teljes legyen

brühüyyy
kkk
Rodeo36 11 2017.05.11 17:07:12
@Gábris szomszéd:
jaaaa, és ezzel le is van leplezve a szervezeccség a "menekült" ügyben...az olaszoknak a tökei tele vannak ezzel, ezeket a jogvédőket kell elsűllyeszteni legelőszőr, mert ők segítik (és ugyaneszt mondta az olasz határőr tábornok hetekkel ezelőtt) a migráncs áradatot ájrópába de egy kibaszott fillért nem adnak azok ellátására, kidobják őket oszt majdcsaklesz valami...mióta a lybiai parti őrség kellő logisztikai és egyéb segíccséget kap (süsüéket a guta üti meg mert megint oroszok tesznek rendet lybiában amit a süsüék szétbasztak cum trucc egy virágzó jólétből poklot csináltak, másra nem is képesek) és most a lybiaiak szépen a pécsÁ ba zavarják a zemberjogi szarkeverőket (vigyenek kaját és munkát azokba az országokba amelyekből el akarnak migrálni és csináljanak békét!!! a kurva a nnyukat és ne mások faszával verjék a csalánt)

na erről ennyit

egyre keményebb lesz a görögök csődben vannak és rájuk viszik az ingyenélőket, az olaszoknak is van jobb dolguk, mint holmi éhezőket akik mások miatt éheznek ők etessenek ingyen

brühüyyy
kkk
és ha valaki erre aszongya xenofóbia akkor leszarom
Varánusz Orbán a bujdosó 2017.04.29 17:35:30
A Magyar Nép Nemzeti Hőse fényességes győzelmet aratott a héten Brüsszelben. Akkora nagyot és olyan fényességeset, hogy vissza is ment ma megismételni az egészet. Megértem, fényességesen győzni nem lehet elégszer, no meg mikor a "hegyek vajúdnak és egeret szülnek" az is pazar látvány, gondolom…..
Rodeo36 11 2017.05.08 08:36:26
@Gábris szomszéd:
na, majd a makaróni, na az, majd rendet tesz, attól fognak koldúlni

brühüyyy
kkk
Rodeo36 11 2017.05.08 11:46:47
@Gábris szomszéd: ű
elolvasva a cikk legnagyobb részét az engem igazol, a status quo megtartásával nem lehet reformokat létrehozni, vagy állam által felvett hitelekből és ez még inkább az állam nemzetközi bankok felé kiteccségét eredményezi nem is beszélve a kamatokról amit szintén ki kell gazdálkodni, úgy nem lehet munkahelyet teremteni, hogy kirúgdosunk kismillió állami alkalmazottat...a munka nélküliség a kapitalizmus egyik fegyvere nem fogja feladni

a többi rablómese

brühüyyy
kkk
Rodeo36 11 2017.05.08 13:48:09
@Gábris szomszéd:
a holló és az anti találkosztak megint ott knesszet sötét folyósóin...namost akkor ez aszt is jelentheti, hogy meg lehet kezdeni a mindenhonnan való deportálásukat is, és ejtőernyősztetni őket a nemzetállamukban??? iki lenne akkor a francok új elnöke a makaróni deportálása után???

brühüyyy
kkk

van ám üröm az ürömben
Varánusz Imádkozz, Orbán! 2017.04.28 13:20:01
Feri, Feri, bazmeg. Ha te egyszer kinyitod a szádat, ha te egyszer elkezdesz beszélni... Akkor mi lesz?Arra vártunk, hogy majd kiderül, mikor letelik a bűvös 72 óra. Aztán megmondtad mi lesz: semmi. De az Orbán az imádkozzon - már ha igen ráér rajtad röhögés közben - mert majd ha te egyszer…..
Rodeo36 11 2017.04.29 22:22:01
@taga20:
nembaj
brühüyyy
kkk
Rodeo36 11 2017.04.30 00:06:44
@taga20:
aszt te csak szeretnéd...ha annyi mindent...na hagyom semmi közöd hozzá....

mikor kérdesztem a 2 bőröndös dolgot nem tudtál rá semmit mondani

nem keménynek kell lenni, arra ott van a fagyott kutyaszar, hanem olyannak akit befogadnak és magukénak ismernek el a bantusztántól piripócsig

és erre te kis @taga sohasem leszel alkalmas

nekem ne bizonyíccsál semmit állj a tükör elé annak (tudod az egészalakos tükör a legjobb)

most somolygok

szerencsétlen

brühüyyy
kkk
Rodeo36 11 2017.04.30 01:22:57
@taga20:
nem fox vinni, nem lesz sírom

beeeeeeeee
brühüyyy
kkk

gyalázatos egy rohadék vagy, tudod e?
ilyen aljas szövegekért -ha élőben látnálak- lecsapnálak mint taxiórát...
Őrült kíváncsian várom, hogy mi sül ki a legfrissebb Gyurcsány bullshitből, miszerint neki olyan papírokat mutogattak ami megmagyarázza, miért szopott a magyar kormány vérhólyagot Putyin faszára. Valami oka kell, hogy legyen annak a lelkesedésnek, ami az elmúlt 7 évben ebben az ügyben…..
Rodeo36 11 2017.04.27 23:56:07
@rdos:
csodálkozni fox??? vagy már ismered? sok ájrópai országb an divat a kollektív gazdálkodás kanadában is maguktól jöttek rá 50m évvel később

brühüyyy
kkk
Rodeo36 11 2017.04.28 01:05:27
@rdos:
sok minden változott a Naprendszerben azóta, hogy 15-20000 éve vagy sokkal több megfigyeljük...
és az ilyen konteok nagyon hasznosak mert kényszerítenek önálló gondolkodásra és következtetésekre
magam részéről teljesen nyílt vagyok ezek irányába és nem akarok olyan dolgokba bonyolódni itt és most amire sokan csak sápítoznának...de a megismerésnek olyan útjai is léteznek amit sokan nem képesek (fizikailag) felfogni
pedig létezik és sok minden más is

brühüyhyy
kkk
kösz a linkért nagyon izgalmas
Rodeo36 11 2017.04.29 16:30:02
@Szúrófény:
magam részéről 1986 ban láttam mindeszt az én próféta lelkemmel...mikor meghallottam kik is azok a suhancok akikről a fáma kezd papolni és az a fajta selejtes szamizdat amiből tisztán láccott semmi mást nem akarnak, mint a hatalmat...hányan lebasztak ezért, el nem képzeled...

brühüyyy
kkk
Varánusz Köszi, Simicska! 2017.04.22 13:10:48
Elsimicskásodott az Index. 2017 szomorú valósága, hogy ehhez a főszerkesztő írását olvasva hozzá kell tenni: szerencsére pont most és pont így. A szomorú valóság további adaléka, hogy ez az egész - a függetlennek egyelőre meghagyott magyar sajtó jelentős százaléka - Simicska gesztusainak köszönheti…..
Rodeo36 11 2017.04.26 08:41:48
@punkfrog:
amit te tolsz az egy talicska majom és az agitprop osztályodon kapod szikratávíróval.... csak úgy sziporkádzol...mint a bolondistók mikor magára öntim a csillagszórót

brühüyyy
kkk
Rodeo36 11 2017.04.26 08:43:53
@kekex:
eszt ott röktöny a CEU és KEEEEEEEEEEEEEEEEEE mellett aszongyák???

háááááááát nem akármi

brühüyyy
kkk
Rodeo36 11 2017.04.26 14:49:15
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
24.hu/belfold/2017/04/26/alcivileket-roptettek-brusszelbe-hogy-ott-tuntessenek-a-ceu-miatt/

na itt a csúcs

brühüyyy
kkk
a tréfa benne, hogy kértek tüntetésre engedélyt de nem erre a napra, szétzavarták őket

eszt ki fizette, kis társasutazás Brüsszelbe hotel, fotel, kaja, pia, és még franciául sem tudnak de franciázni annál inkább, mint ahogy a mellékelt ábra "mutassa"

gyalázat
Aztamegbasztakurvaéletfasza! Komolyan mondom, én nem értem már ezt a kurvaországot, pedig én mindent értek. Oppá, Fannika, ez a faszbúkon ne kurvaországként, hanem Édes Hazámként és Nemzetemként jelenjen meg. Szóval magyarázza el valaki mi folyik itt, mert szívem lelkem kiteszem…..
Rodeo36 11 2017.04.21 15:02:34
aszongyák grúziában a zorbángecinek, hogy "hímringyó"

nyugatifeny.hu/2017/04/21/irgalmatlanul-kifutyultek-orbant-gruziaban-video

brühüyyy
kkk
zsebrevágott kézzel száll ki az audiból Tbilisziben(???) valamit körmöl???
Rodeo36 11 2017.04.21 15:34:54
@Gábris szomszéd:

kösz, mosoly, és ha ütögetem is akkor a szomszédok meg is bolondúlnak mert szól, mint a cimbalom

brühüyyy
kkk
még senki nem fejtette meg mit keres a zsebében?
Rodeo36 11 2017.04.21 15:36:51
@Gábris szomszéd:
jaaaa, és hajrá Madrid

brühüyyy
kkk

a besiktas meccs is jó volt meg a másik is tegnap... igazi izgalmak
         Nem hiszem, hogy a speciális magyar "konzervativizmusnak" a közeljövőben alternatívája lesz Magyarországon. Ez a konzervativizmus alig hasonlít a nyugati konzervativizmusra,  etatista, nacionalista, reakcionárius és enyhén bumburnyák, de...        Ha a választók többsége egy elviselhetően…..
Rodeo36 11 2017.04.18 14:30:04
@jotunder:
és ki számolta meg? tudod csőrcsill mondott valami ilyesmit: csak annak a statisztikának hiszek amit én hamisítottam
Rodeo36 11 2017.04.18 21:47:01
@Tamáspatrik:
a kapitalizmus a Mammon hívők vallása és a legpazarlóbb minden egyéb rendszerrel szemben...a túltermelés és az emberi értékek pazarlása, a munkanélküliség...ha lesz elkövetkező kor(???) akkor az idióták vallásának fogják hívni amely évszázadokra előre kirabolta és elpazarolta a Föld energiaforrásait, valamint tönkretette a természetet és helyette nem adott semmit csak néhány senkiházi nagyon gazdag lett az összesm többiek rabszolgává tételével azt az érvet sem fogadom el, hogy a társadalom nem gazdag része pénzt kap mert az alamizsna és a fogyasztását azaz önmaga bővített újratermelését sem biztosítja

a különféle költségvetésnek csúfolt kirablási metódusok a status quo fenntartását szolgálják és a különféle egymással profitszerzési versenyben gyilkoló vállalkozások egymás ellen vannak és ebből matematikailag következik, hogy gazdaságosság és hatékonyság nem is létezik társadalmi szempontból, hogy a vállalaton belüli diktatórikus és sohasem demokratikus sem nem emberközpontú környezetben az embert megölik és utána eldobják mint használt mosogatórongyot

lásd még a háborúkat az imperializmus égisze alatt

hogy még nem találtak ki jobbat??? persze nem is hagyják és nem is folyik ezirányú kutatás...utánam az özönvíz alapon megy az egész ketyere
Úgy látom Morcos Bajusz házmester nertársnak szépen lassan mentális problémái lesznek. Az elmúlt időszak eseményei úgy megviselték szegényt, hogy csúszni és füstölni kezdett az ékszíj a fejében. Az ő kis saját külön világában nem csak elnézni kell a lopás-csalást amit művelnek, hanem egyenesen…..
Rodeo36 11 2017.04.17 16:46:21
@taga20:
www.youtube.com/watch?v=hzAGb4w6YJg&ytbChannel=KapitoshkaMan
sajnos(számodra)
eza magyar hegedőverseny győzött
éskó készz
brühü yyy
kkk
Rodeo36 11 2017.04.17 16:55:02
@habakuk000: jézus bekapcsolom
brühüyyy
kkk
Rodeo36 11 2017.04.17 17:19:27