Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fcb (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok honfitársunkkal együtt Gábor is belelépett a magyarországi bürokratizmus szippantóskocsit soha nem látott pöcegödrébe. Íme egy újabb példa arra, hogy különösebb szolgáltatás nélkül hogyan húznak le egy újabb bőrt az autósról, aki mi mást is tehetne, fizet. Van egy…..
Vannak, akik szeretik a csapvizet, esetleg az ásványvizekben nem bízván szívesebben fogyasztják a hagyományos, vezetékből folyó vizet. Azonban nem mindenhol tehetik meg, hogy egy ebéd elfogyasztása után kedvenc italukkal öblítsék le a napi menüt. Lenti levél íróját a jelenleg…..
fcb (törölt) 2009.01.09 14:20:30
@hüjehalyó: és jó sok vízet iszik :)
fcb (törölt) 2009.01.09 14:30:00
@xxxpeti: azért valahol mindenek van egy reális értéke.egy gyorsétteremben ne adják 300ért az ásványvízet.egyébként én vendéglátóztam egyszerre két helyen is és nem mint zenész,hanem tulaj.aztán nem adtam horroráron az ásványvízet.
fcb (törölt) 2009.01.09 14:36:00
@Walter Melone: adj neki borravalót,mert legközelebb a seggéből rántja ki a pizzát :))))))))))
Ez a ló köll a rossebnek, mi aztán nem ilyet akartunk. Tébolyult dühünkben most azt sem tudjuk, melyik tereptárgyba üssük a fejünk. Micsoda fertelmes, dögletes bűzt árasztó tréfája ez a sorsnak, ami tegnap este történt?! Nem az Arsenal – Liverpool a dráma, ez a dráma, és…..