Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KKovacs42

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az átkosban, ahogy a Kádár-rendszert hívjuk páran, volt ez a fogalom: fizetett forradalmár. Ők voltak azok a mozgalmi emberek, akik fizetést kaptak ezért. Párt tisztségviselők, KISZ-esek, ilyesmi. Aparátcsíkok.Ők voltak a rendszer kitartottjai leginkább, hiszen semmi más dolguk nem…..
Miután sokan és sokat írtak az előadásokról, így én most megengedek magamnak egy kis apró megjegyzést, mintegy az idei Internet Hungary margójára. (Tudom, hogy képzavar, tekintsétek ezt írói munkásságom részeként.)Az ilyen rendezvényeken a termen kívüli események szoktak…..
A keresőmarketinges blokkot kellett az idei Internet Hungary-n felvezetnem egy kezdő előadással. Ennek címe a fenti kérdés, és mivel felvezető előadásról volt szó, pontos választ nem is adok rá. Az előadás inkább gondolatébresztő. Az volt a célom, hogy lássunk néhány tényt…..
TEPIJOURNAL Szervernevek 2009.10.08 15:58:58
Épp arról beszélgettünk az egyik ismerősömmel, hogy milyen neveket adtak mostanában a szervereiknek. Kisült, hogy mindenki ugyanazt az unalmas konvenciót követi: görög istenekről vagy mitológiai alakokról nevezi el ezeket a gépeket. Szinte minden munkahelyemen láttam már Zeusz,…..