Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tifar

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar Vodafone egyelőre hezitál, még nem tudni, hogy piacra dobja-e a Dell csinos kis netbookját. Az Inspiron Mini 9 névre hallgató készülék olcsó, SSD van a vincseszter helyén, és Ubuntu vagy Windows XP ízesítéssel kapható. A Vodás változatban állítólag eleve benne lesz a…..
Tifar 2008.09.11 13:25:33
comment:com Elment a Hang 2008.09.03 11:29:00
68 éves korában elhunyt Don LaFontaine, a trailerek koronázatlan királya. Jellegzetes és lenyűgöző hangját nem csupán filmek, hanem tévésorozatok trailereihez is kölcsönözte, így mi is nagyon sajnáljuk, hogy többet nem hallhatjuk. Pályafutása során 5000 filmelőzetes és mintegy…..
Tifar 2008.09.03 12:58:28
Ma este debütál a CBS tavalyi idényének egyik újonca, a Moonlight címre hallgató vámpírnyomozós sorozat, amit nálunk a Viasat3 műsorán, Holdfény címen kell keresni. A történet egy olyan csávóról szól, aki vámpír, de jó, mint Angel, mert nem szívja a jónép vérét, hanem…..
A napokban egy Motorola és egy LG telefonon láttam meg a Start menü pici ikonját. A Motorola abban bízik, hogy ez majd megmenti? Az LG a szépséges mobiljára ráereszt egy ilyen szörnyeteget?Pont a napokban kellett egy kollégámnak segíteni egy Windows Mobile beállításában. Ért a…..
Egyelőre keveset tudni a Nokia 5800 Tube mobilról, amelyet sokan az iPhone riválisának tekintenek, de nem az, mert az iPhone szép, és nagyon sokan csak ezért megveszik. A Nokia megint egy kicsit lassan reagált, a már szinte mindegyik nagy riválisnak van újszerű érintőkijelzős…..