Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akarommost

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt tegnap egy Demcsák-Szanyi beszélgetés az ATV reggeli műsorában, ez itt: Nehéz nem észrevenni, hogy a műsorvezető izé, nem túl összeszedett, összevissza beszél, a kérdéseket nem tudja feltenni, a súgógépről sem tud olvasni, a hangja galuskás, bizonytalan.  Az ATV vezetőségének sem tetszett,…..
akarommost 2017.09.16 09:25:19
Hosszú Facebook-posztban tálat ki az X-Faktorban kiesett énekes, Nagy Szimonetta, akit a zsűri négy nemmel küldött el színpadról múlt héten. Magától a műsortól egyébként mi nem voltunk elragadtatva, bár az RTL Klub próbálta megújítani a zenei showt- a hetedik évadra azonban ez már menthetetlenül…..
akarommost 2017.09.13 21:54:52
@dr. pretender: nos kepzeld en a Kozel-Keleten vagyok es itt nem latok hityo meg gyogyszerreklamot. Persze itt is vannak also kategorias musorok, bar mivel konzervativ orszagrol beszelunk ezert kozel sem olyan alpariak es igenytelenek mint otthon.
Xbox vagy PlayStation? PlayStation vagy Xbox? Nehéz kérdés. Talán nem is létezik rá válasz. A helyes kérdés úgy festene, hogy melyik a jobb NEKEM? Nagyjából az iPhone és a Galaxy vagy a Windows és a MacOS viták között helyezkedik el ez a nagy ellenségeskedést kiváltó kérdés. Nem is igazán dönteni…..