Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doki bá

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Bűn és bűnhődés 2008.06.26 06:00:00
Orbán Viktor kitapogatta a csapdát a saját fenséges kezével. Éppen azt a vermet, amit olyan ügyesen ásott meg Gyurcsány Ferenc köré. Félmillióra saccolja a Szonda a veszteséget, ennyien tántorodtak el a Fidesztől a Kéri-beszéd hatására, ahol pedig semmi olyat nem mondott, amit…..
doki bá 2008.06.26 17:42:51
Nagyon nagy színészet a politika. Az viszont nagy baj, hogy a közönség kezdi elhagyni a szinházat, mert szar a műsor. Szar a színészekne és még szarabb a közönségnek.
Teljesen mindegy, hogy kik irányítják az országot. Az egyik ezen az oldalon csap be, míg a másik a másik oldalon. A lényeg, hogy Te Kedves Közönség át vagy vágva és Neked igazából egyik sem lesz jó.
Ezek a színészek szarnak a közönség érzéseire, mindegyik csak a saját zsebét tömi, a saját jólétét próbálja meg növelni, és Neked mi jut?!A nagy semmi!
Nagyon szeretném egyszer megérni azt, hogy nem egymás pocskondiázásával lesznek elfoglalva, hanem a közönségük érdekében is végre tesznek valamit.
Nem elég az, hogy a mellüket döngetik (hullik belőle a fűrészpor)azért mert mennyi törvényjavaslatot dolgoztak ki és fogadtak el, hanem mennyinek van értelme és mennyit lehet normálisan betartani!
Ők javasolt5ák és fogadták el a Nem Dohányzók Védelméről szóló Tv-t, és elsősorban ők azok aki nem tartjáűk be és ennek semmi jogkövetkezménye nincsen. Ha Te nem tartod be, akkor szabálysértési bírság követi a ténykedésedet, és még ráadásul a munkáltatódat is megbüntetik adott esetben, melyre a munkáltató nyilván úgy fog reagálni, hogy térítsd meg a mulasztásoddal okozott kárát.
Ha én szemétdombon élek, de nem én vagyoka kakas, akkor milyen alapon mondom Néked, hogy takaríts ki?!
Remélem érthető mit akartam elmondani?!