Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marxi

10 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És sok éves fáradtságot nem tűrő munka után végül sikerültmár matematikailag is bizonyítani, hogy a mi drága Ellenzékünketvalójában nem a nép jobb léte hanem hatalommániája hajtja!A következtetésnél a nevét használtuk fel alapul, amit valójában megváltoztatottés ezért…..
Fidelitas 2008.08.17 04:05:28
E heti kedvenc idézetem fidesz.hu-ról:"Az Országos Pszichiátriai és Neurológia Intézet (OPNI) előtt tartotta vasárnapi tiltakozó akcióját a "Gyurcsány a hibás!" akciócsoport."[Nem engedték be őket hát kint maradtak és tüntettek]E heti KVÍZ…..
E heti kedvenc idézetem magamtól :):"Én rokkant akarok lenni, mert a magyarországi rokkantak mind olyan gazdagok,hogy telik nekik fekete luxus terepjáróra."E heti KVÍZ kérdésünk:A Fidesz mikor szünt meg liberális pártként létezni?a) Még mindig azb) Soha nem volt azc) 1993d)…..
E heti kedvenc idézetem Szillyártótól:"azzal, hogy az emberek egyre nehezebben élnek, azzal paradox módon a kormány, az állam pluszbevételekre tud szert tenni." Szijjártó Péter emlékeztetett: mind a gáz, mind a benzin árának emelkedése újabb bevételeket hoz a kormány…..
Fidelitas Viktor az Ész 2008.07.05 19:45:00
E heti kedvenc idézetem Orbántól:"Hiszen a kormány eddig nyilvánvalóan a nép akarata ellenére felhatalmazásunknélkül politizált. Most zöld utat kapna. Zöld utat kapna a véget nem érő áremelésekre,adóemelésekre, újabb adókra és leépítésekre és higyjék el a kormány…..
Fidelitas Elég volt! 2008.05.13 23:44:26
Ma este elegem lett a fidesz.hu-ból.Nem kérem ez nem politikai okokból van...a bombagyár is nullapolitikailag mégis igényesen megvan csinálva, és még akár élvezni is lehetaz olvasását.NEMEgyszerűen az ember felmegy arra portálra és amit lát:Orbán: Előrehozott választásokat kell…..
Gyurcsány mentes délután az elvtársaknak!Íme az elöző hetek gyümölcse!HírTV:Gyakori olvasója vagyok ennek a honlapnak, ajánlom nektek is, mert nagyon okos dolgokat lehet belőle tanulni. Például:http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=213891Nézzük a címet:Gyurcsánynak semmi sem…..
Kedves Netező, Minden bizonnyal hallottál már róla, hogy a kormány azt tervezi, hogy kulturális járulékot vet ki az internetre: "népszerű" nevén ez lenne az internetadó. Sokan, sok helyen elmondták és leírták már, hogy ez miért őrültség. Ebben a sorban…..
Fidelitas Infó gyüjtemény 2008.04.24 20:20:00
Fidesz.hu:Ajánlom figyelmetekbe a bal oldalon lévő Rendőr Brutalitás linket, amelyet egyébként simán át lehetne írni Fidesz Verés-re. (Fideszesek sírják el, hogy megverték a rendőrök.)A Fidesz 20 éve: Tök jó csak azt nem említik meg, hogy akkor még liberális párt volt.…..
Fidelitas Hö-hö-hö 2008.04.14 21:30:23
Egy kis bombagyár humor:Szebb jövőt minden új regisztrált felhasználónknak!Rengetegen érkeztetek az elmúlt napokban, így a regisztrációs kérelmek elbírálása hosszabb időt vesz igénybe. A munkát megpróbáltuk kiadni egy fasisztának, de olyan hülye volt, hogy az…..
Viktor megint fasiszta bevetésen volt a blogján. Most épp a jegyiroda kapcsán. Kommunistázott. Mi mást tenne. Előadta a szokásos, idióta, komcsiszajkózó magánszámát. Persze természetesen a fasiszták engedélyezett gyűlésének örült, talán táncra is perdült a félbolondja.…..