Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miska9181

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Helsinki Bizottság a kvótanépszavazás meghekkelésére hívta fel a választókat: érvénytelen szavazatok leadásáért kampányol. Mint aki a korai időktől (a 90-es évek elejétől) a Bizottság tagja vagyok, és előtte részt vettem az ellenzéki Független Jogvédő Szolgálat munkájában is, ezt az akciót…..
Miska9181 2016.09.28 23:12:15
@edison777:
Én ismerem a hitgyüli szektát közelről.
Szavazhatsz, mint állampolgár. Az egyház ne politizáljon, vagy ezután meglesz, hogy melyik értékrend képviselője melyik templomba járhat? Ha már aktuálpolitikai célokat vesz át az egyház (egyes részei)...
A menekülteket azért szokás - illik - keresztényi védelmezni, mert rászorulnak. A menekültstátusz fogalmának illene utánanézni, nem lusta emberek vagy koldusmaffia tagjairól van szó hanem olyan emberekről akiknek a fél országa romokban van. Talán ha egyszer az Ön fél családját is betemeti a törmelék akkor felfogja, hogy mit jelent a kifejezés és elszégyelli magát ezekért a butaságokért.
Nem akar senki senkit betelepíteni, menekültstátuszt akarnak adni rászorulóknak, ez ugye ideiglenes amíg fennáll az a helyzet ami miatt saját országukban nincsenek alapvető biztonságban. Jelenleg Erdogan a kurdokat lövi, usa az oroszokat, az oroszok a segélyszállítmányt, Asszad meg ideggázzal szórja a lakótelepeket. Ha valaki azt gondolja, hogy kamuznak és az egy biztonságos hely akkor javaslom az átköltözést, legalább a konzervatív értékrendet ki lehet pipálni nem kell ilyen liberális fertőben élni mint Magyarország.