Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paripa

1 bejegyzést írt és 244 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen sok követelménye van a masszív fideszessé válásnak, ám a közvélemény-kutatások tanulságai alapján minimum kétmillió embernek sikerül mindezeket teljesítenie. Orbán Viktor nem karikás ostorral terelte össze saját táborát, ám elég egyértelművé teszi, hogy mely kritériumoknak kell megfelelniük…..
Paripa 2017.10.18 09:42:06
@skorpioqueen: sajnállak téged.
Mi a teendő, ha ragaszkodunk remekül síelő barátaink társaságához, annak ellenére, hogy már a lejtők látványától is kiver a víz? Ötletek nem-síelőknek...
** Frissítve: 2013. szeptember 15. ** Sokakat érdekelhet milyen akkumulátorokat, töltőket érdemes beszerezni a lámpák mellé. Ehhez szeretnék most egy kis segítséget nyújtani.  Védett akkumulátorokból a legalsó szinten a kb. 1-3 USD/db áron kínált "kukából…..
Paripa 2013.07.17 00:24:06
Hello

Adott egy ilyen akku csomag:
www.magicshine.hk/ShowProduct.aspx?id=54

E mellé építenék sajátot, vennék normális, márkás, védett akkukat, 2S2P módon összeforrasztanám őket. Az akku csomagomhoz járt egy 8,4V-os adapter is. Azt ha rádugnám az összeforrasztott akku csomagomra, az töltené rendesen, biztonságosan? Köszönöm a választ.
2002-ben - sok egyéb más mellett - a 168 Óra szerkesztőségét és főszerkesztőjét is annyira meglepte a szocialisták választási győzelme, hogy Mester Ákos kínjában nem tudott mást sikeríteni főcímként és vezércikke témájául, mint hogy "Sokat fogunk röhögni!",…..
Paripa 2010.05.04 19:48:34
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
Belefáradt a hiábavaló küzdelmekbe az ázsiai meglepetéscsapat, a házigazdák alaposan megszórták az újoncot. Az első harmadban három gól volt a különbség, a másodikban egyenlő erők mentek, a harmadikban ismét kinyílt az olló, 8-3 lett a vége. Hiába harcolt Dél-Korea…..
Paripa 2010.04.21 23:34:59
@Rock me Amadeus: @Skandinávia-mánia: de mindez semmit sem ér, ha nem nyerünk pénteken.
A csapat arca attól függ, hogy milyen az aktuális ellenfelünk, mondta videósainknak Ted Sator. A magyar szövetségi kapitány szerint hihetetlenül sokat segítenek a válogatott szurkolói. Hajtás alatt nemcsak az interjút mutatjuk meg, hanem saját benyomásainkat is összegezzük kétszer…..
Paripa 2010.04.20 18:45:39
@Kiraly: egyetértek veled :)
A magyar válogatott második mérkőzését is adjuk online, ezen a felületen lehet követni szöveges közvetítésünket. A rendszer néhány apró hibától eltekintve működik, nyájas olvasóinknak jó szórakozást kívánunk, észrevételeiket ez alatt a poszt alatt várjuk...
Nem szabad elsikkadni a hír fölött: a Nézőpont Intézet felmérése szerint jelenleg a leginkább aktív népességből, tehát a 30 és 44 év közötti választópolgárok közül mindössze 4% adná a voksát az MSZP-re. Ez azért durvaság. Persze sejthető volt, hogy a végletekig hitelét…..
Paripa 2010.03.05 13:23:15
@pierre bayle:

"pierre bayle 2010.03.05. 10:20:58
Én is örülök, hogy szívnak, ám örömömet némileg rontja, hogy helyükre a fidesz-jobbik (demagógok-nácik) tandem jön.

Hajrá LMP!!!"

Pont ezek azok a hozzászólások, amik egyre biztosabbá teszik azt a meggyőződésemet, hogy SOHA ne szavazzak az LMP-re.
Két - ezen a blogon már korábban részletesen tárgyalt - ügyben is érdekes mondatok hangzottak el a mai napon. Mindkettő slágertémát érintett: valóban visszalép-e az MSZP a Fidesz javára, illetve tényleg olyan rosszak-e az MDF kilátásai a jelöltállítási folyamatban?Mesterházy…..
Paripa 2010.03.03 22:48:14
Érdekes interjút adott ma a távirati irodának Szekeres Imre. Idézem az összefoglalót: „A politikus szerint ártanak az MSZP-nek azok a szocialista politikusok, akik most a múltbeli történésekkel vagy a lehetséges jövőbeni pozíciójukkal foglalkoznak ahelyett, hogy a lehető…..
Paripa 2010.03.02 23:34:57
@Diocles: Szerintem a nagy médiafelülethez nincs szüksége az MSZP-nek a FIDESZ segítségére, mert az adott.
A mai napnak két fontos híre volt a parlamentbe jutásért küzdő egyik kis párttal, az LMP-vel kapcsolatban. Egyrészt megjelent a hivatalos adatokban a párt első jelöltje, a bajai választókerületben indulni szándékozó Ikotity István. Ugyanakkor – sok optimista nyilatkozat után…..
Paripa 2010.03.02 16:34:08
@Gaiaman: Üdvözlet! Nem lehetne abbahagyni ezt a LOBBIK-ozást?
Még be sem került az LMP az Országházba, de már ellenszenves az egész... Főleg ez a stílus.
Sejtettem, hogy előbb-utóbb az MDF-fel kapcsolatban valamit már el kell találnom. Miután az utóbbi időben többször tévedtem az előrejelzésben, hiszen a párt 2004 óta rendre átbillent a küszöb felett, ezúttal a szokásosnál is óvatosabbnak kellett volna lennem. Ennek ellenére egy…..
Paripa 2010.02.18 00:22:54
@triumphator: várjunk. Amennyiben bejut az MDF, attól függetlenül egy bizottság felfüggesztheti Ibolya és Károly mentelmi jogát nem? Vagy én tudom rosszul?
Tölgyessy Péter a minap találóan háromfordulós választásról beszélt, amelynek első fordulója már javában zajlik: ez ugyanis nem más, mint az ajánlószelvények gyűjtése. Egy korábbi bejegyzésben ennek kapcsán formális és valódi feltételekről írtam, azt állítva, hogy…..
Paripa 2010.02.16 23:10:38
@nestrot10: gratulálok... ez aztán a hozzászólás.
Paripa 2010.02.17 13:13:43
@tlac: Undorító ez a Herényi. Egyből elkezd fideszezni, ha valami kellemetlenre kéne válaszolni...
Orbán Viktor egy most megjelent – de tavaly ősszel elhangzott - beszédében ismét felbukkan az általa már többször is említett centrális pártrendszer gondolata: "[M]egvan a reális lehetősége annak, hogy a magyar politika következő tizenöt-húsz évét ne a duális…..
Tegnap este a Filmszemlén voltam, ahol egy „bájos” díjátadás részese lehettem (aki felnyakkendőzött politológust szeretne látni, kattintson ide), de időnként azért a kommentekbe is beleolvasgattam. Mindig meglep, hogy amikor a Jobbik szóba kerül, hirtelen megszaporodnak a…..
Ritmustalan első, de egyértelmű második és harmadik harmaddal simán verte a rengeteg székely hokissal felálló román válogatottat a legjobbjait tudatosan nélkülöző magyar szelekció. A Mol ligás játékosok mellett a Sapa Fehérvár AV19 fiataljaira épülő hazai csapat az első…..
Paripa 2010.02.11 22:50:29
@spc87: szavazás? kettős állampolgárság? ott az igenek voltak többségben, nem tudom miről beszélsz.
Az Európai Unió egyik első, 2010-es döntése roppant kellemetlen meglepetéssel szolgált a magyar politikusoknak. Az Unió bejelentette ugyanis, hogy Magyarországnak 2010. május végéig fel kell szednie összes autópályáját. Mindezt azzal indokolják, hogy a magyar autópályák a…..
2009. augusztus 21-én elkezdődött a budapesti Margit híd felújítása. Lezárták a hidat a gépjárműforgalom elől. Az átkelőn csak a BKV járművei, taxik haladhatnak át. A gyalogosoknak a déli oldali járda áll rendelkezésre, amit a kerékpárosokkal is meg kell…..
Az ország és Európa útjain néha érdekes közlekedési táblákra bukkanhat az ember. Most összegyűjtöttem egy csokorra valót.Ausztria, A2-es autópálya. Néhány éve jártam Grazban, éppen felújították a pálya egy szakaszát. A terelés alatt jópofa táblákkal próbálták az…..
A Thököly út Budapest egyik, hanem a legrosszabb állaptú útja. Aki teheti elkerüli, kivéve ha veseköve van, mert azt biztosan eltávolítja. Évek, évtizedek óta mondogatják a főváros vezetői, hogy majd jövőre felújítjuk vagy legkésőbb akkor, mikor ideér a 4-es metró. Utóbbi…..
Paripa 2009.08.10 11:57:35
@Deszkás: Igen, lesz metró 20 év múlva talán :D

Amúgy a villamost nem minden esetben váltja ki a metró. Képzeld el. Mi lenne ha a Nagykörút alá építenének egy metróvonalat, és pl az megállna pl az Üllői útnál, majd a Blahán, aztán az Oktogonon... stb... kitalálható, hogy egy normális metró nem váltja ki a villamost. SZVSZ
Péntek délelőtt eldőlhet, ki rendezheti a 2014-es A csoportos világbajnokságot. Az IIHF kongresszusa már csütörtökön elkezdődött, a pályázatokat bemutatták. Kovács Zoltán MJSZ-főtitkár szerint nagyon jól sikerült a magyar prezentáció. A 2010-es divízió 1/B-s…..
Gazdára talált a zalaegerszegi jégcsarnok. A Markó Galéria Kft. 2009. április 21-én aláírta az adásvételi szerződést az MKB Bank Zrt.-vel. A szerződés aláírását követő harmadik napon a birtokba vétel is megtörtént. A tényeket és a terveket ismertetjük. A felszámolási…..
Kangyal Balázs csapatkapitány a vb utolsó meccse után bejelentette: tétmeccsen nem kíván többé szerepelni a magyar válogatottban. Pat Cortina szövetségi kapitány mérleget vont, leosztályozta a keretet az MTI-nek, négyesnél jobbat senki sem kapott. A találkozó után Ladányi…..
Paripa 2009.05.04 21:51:21
@comp3232: Szerintem meg nem kéne váltás edzői poszton. Nagyon-nagyon sokat köszönhetünk Cortinának, nagyon remélem, hogy marad!

Köszönjük Pat! Hajrá magyarok!