Regisztráció Blogot indítok
Adatok
collerblade

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
collerblade 2016.09.28 11:09:36
The day of reckoning has come...

A demokráciát tényleg nem kéne elvetni, csak korlátozni kéne a szavazók intelligencia szintéjét, mondjuk egy egyetemi diplomára. Mivel az ilyennel nem rendelkező emberek könnyebben manipulálhatóak, és képtelenek átlátni az olyan egyszerű elveken, mint pl az "oszd meg és uralkodj", ami kb 20 éve megy magyarországon. De amíg ez nincs így, addig a népszavazásnak semmilyen értelme sincs.
Úgyhogy szerintem ne tedd függővé a saját sorsod, sok befolyásolt ember döntésétől.
Én pl ennek ellenére nem megyek el szavazni, mert a fentebb leírt okok miatt nem látom értelmét.
De mondok még1et:
Te (ahogy én és a legtöbb más ember sem) vagyunk tisztába, hogy mi folyik Szíriában illetve az egyéb állítólagosan veszélyeztetett országban. Lehet őket is csak befolyásolják?? Lehet h terroristák is vannak köztük és lehet, hogy békés együttélési szándékkal élő emberek is. De az idegentől való félelem minden emberben benn van, és ezt könnyű kihasználnia a kormányzó hatalomnak.
Sajnos az értelmes emberek nagy százalékban hagyják el az országot, és ezáltal itt csökken a színvonal. Én úgy gondolom, hogy itt mo-n is van elég lehetőség arra, hogy jól és békében élhessünk. Úgyhogy nem megszökni kell, hanem építeni. A probléma első lépése, hogy felismerjük, h gond van. Mivel ezt már megtetted, jöhet a második lépés: megoldást kell keresni. Szerintem inkább változtass, mint megszökj!
Üdv