Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reichart Kornél

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Névre szóló törvények, a jogbiztonság csorbítása, a tulajdonhoz való jog elvének semmibe vétele, felszámolt alkotmánybíráskodás – ezek jellemzik Orbán rendszerét Tölgyessy Péter szerint. A végeredmény egy alig leváltható vezérdemokrácia, amelynek a vége csak egy új rendszerváltás lehet...
Reichart Kornél 2017.01.06 15:57:50
@maxval bircaman elemző: Te kis naív :-) De nem csak naív ....:-)
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
Reichart Kornél 2016.09.30 19:42:03
@Kriszti Szabo: azt hogy olyan sötét vagy mint a legsötétebb éjszaka :-)
Reichart Kornél 2016.10.10 12:47:42
@ekszvájzed: Bocs de neked most nagyon habzik a szád. Nyugodj meg. Nincsenek libsibolsik !! Emberek vannak orbán által kitalált skatulyák nélkül. Emberek akiknek mind valami más a véleményük. Vagy nem pont úgy és azt látják amit te. "" meg a totálisan kontraproduktív nácizással, "" Az 1933-utáni németországban is tökéletesen kontraproduktiv volt a nácizás. A jelenkor társadalmi folyamatait sokkal nehezebb felismerni mint a mult történéseit hiszen a multról tudjuk hogy mi történt de a jelenről még nem tudjuk biztosan hogy ugyanaz fog e történni pontosan mint a multban egy hasonló helyzetben. Viszont vannak intő példák.... én a délszláv háborúval szoktam példálózni. A szerbek talán még most is nemzeti hősként tekintenek milosevicsre. De ők már csak az ártatlanul lemészárolt szrebrenyicai ezrek hozzátartozóit kérdezhetik hogy mi a véleményük milosevicsről vagy a szerbekről. Pedig a szerbek is ugyanolyan emberek mint mindenki más. Csak éppen volt ott is egy militáns agresszív kisebbség akiket be lehetett hülyíteni. Mekkorának is álmodta meg milosevics a NAGY SZERBIÁT ? És mi van most. ? Ami a Soros pénzeket illeti. Ugye nem gondolod komolyan hogy egy amerikai üzletember dollármilliárdokat szór szét a világban csak azért hogy orbán orra alá borsot törjön ?? Próbálj meg inkább számolni és józan paraszti ésszel végig gondolni egy ilyen hülye állítást. Tegyük fel hogy Soros minden menekültnek ad ezer dollárt hogy rontsák a levegőt európában. Ezer dollárt !! Nem hiszem hogy ez az összeg sok lenne.. Szorozd meg mondjuk csak százezerrel. ..... nem folytatom. De miért azt kérdezed hogy mit tett Soros? Miért nem arról beszélsz hogy orbán mit csinál. Szíria a háború előtt egy 70 milliós virágzó ország volt. A háború amiről az egész világ minket tájékoztat. KB. Úgy zajlik mint nálunk a délszláv háború idején. Áthallatszott magyarországra is az ágyúdörgés , a bombázás. De ott ahol nem harcoltak egymással a katonai alakulatok ott az emberek továbbra is élték az életüket. Mi mást tehettek volna. Akik féltek azok fogták az összes pénzüket és megpróbáltak eljutni európába. Mert lehet hogy holnapután már az ő környékükön lesznek harcok és a romok alatt végződik az életük. Bölcs előrelátással elindulnak. Van pénzük márkás ruhákra stb stb stb Én így látom. De azt nem tudom hogy valóban így van e. A háborúkat mindenkor a nagyhatalmak pénzelték. Szűk látókörü gazdasági érdekek ,megalomán álmok mentén. Ahol nincs olaj ott háború sincs. Persze ez így nagyon le van egyszerűsítve.