Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dolf bácsi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. A korzikai születésű, olasz származású Napóleon egészen a Josephiné-nel 1796-ban megkötött házasságáig Buonaparténak írta a nevét. 2. Bár a történészek sokáig 157 centiben adták meg Napóleon testmagasságát, valójában 168 cm magas volt, vagyis ezen a téren a korban…..
Valahol Európában... Reggel a telefon ébreszt, félvakon lenyomom szundi módba. Ez 15 perc jutalom. Kicsit fáradtnak érzem magam az előző esti sörözés után, de hamar összekapom magam. A kisfiam még alszik, az ágya felett elidőzöm egy picit. Aztán elbúcsúzom a feleségemtől, aki…..
Mert felemelem kezemet az égre, és ezt mondom: Örökké élek én! Most lássátok meg, hogy én vagyok, és nincs Isten kivülem! Én ölök és elevenítek, én sebesítek és én gyógyítok, és nincs, a ki kezembõl megszabadítson. Ha megélesítem fényes kardomat és ítélethez…..
Azt eddig is tudtuk, hogy a tékásból lett filmrendező, Quentin Tarantino imádja a filmeket. A korai alkotásaitól kezdve egytől egyig fejet hajt a keleti filmek, valamint a western előtt is, gyakran a kánonból kikerültekből (egyenesen trash filmekből) csemegézve csempészi bele azok…..
Dolf bácsi 2016.10.20 20:41:41
A Dél-afrikai Köztársaság negyedik legnagyobb városa, a törvényhozás központja. 1950-es évek, Adderley Street  ..
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..